شرایط لازم برای مهاجرت به کانادا

شرایط لازم برای همسر

شما در حالتی همسر محسوب می شوید که به صورت قانونی ازدواج نموده باشید
اگر در کانادا ازدواج نموده اید باید گواهی ازدواج صادر شده توسط استان و یا قلمروی کانادا که ازدواج در آن انجام شده است را ارائه نمایید.
چنانچه در خارج از کانادا ازدواج نموده اید، ازدواج شما باید بر اساس قوانین آن کشور و همچنین بر اساس قوانین کانادا معتبر باشد. چنانچه این ازدواج در سفارت یک کشور انجام می شود، ازدواج باید بر اساس قوانین آن کشوری که در آن ازدواج صورت گرفته انجام شده باشد نه بر اساس قوانین کشوری که ازدواج در سفارت آن صورت گرفته است.

شرایط لازم برای فرزندان وابسته

فرزندان زمانی فرزندان وابسته محسوب می شوند و می توانید در مهاجرت به کانادا اسپانسر ایشان بشوید که :
زیر سن 22 سال بوده و ازدواج نکرده باشند.
زیر سن 22 سال بوده، دانش آموز و یا دانشجوی تمام وقت بوده و به لحاظ مالی وابسته به خانواده باشند.
زیر سن 22 بوده و به لحاظ معلولیت وابستگی کامل مالی به خانواده داشته باشد.

چه کسانی را می توان اسپانسر نمود:

والدین (پدر و مادر)
پدر بزرگ و مادر بزرگ
برادر و خواهر زیر 18 سال که ازدواج نکرده باشند
فرزندان برادر و خواهر زیر 18 سال که ازدواج نکرده باشند
نوه های برادر و خواهر در صورتیکه یتیم بوده و زیر 18 سال داشته و ازدواج نکرده باشند
خویشاوندی غیر از موارد ذکر شده در بالا (با هر وضعیت سنی) تنها در صورتیکه هیچ کدام از موارد بالا قابلیت اسپانسر کردن نداشته نباشند و شما فامیل دیگری در کانادا نداشته باشید و
فامیل وابسته به یکی از موارد ذکر شده در بالا (برای مثال همسر و یا فرزندان وابسته)

دیگر اعضای فامیل مانند برادران و خواهران بالای 18 سال و یا فرزندان مستقل. چنانچه از طریق نیروی کار ماهر اقدام به تشکیل پرونده مهاجرت نمایند ، تنها حائز کسب 5 امتیاز به عنوان شاخص سازگاری یا انطباق پذیری با کانادا خواهند بود.

 

 

اقامت, اقامت آمریکا, مهاجرت  آمریکا, ویزای کار آمریکا, ویزای EB3    ,ویزای کاری, مهاجرت از طریق کار,  پیشنهادات کاری, ویزای سرمایه گذاری,  ویزای کانادا,  وکلای مهاجرت,  وکیل کانادا, استانی ,سرمایه گذاری, کانادا تخصصی,  وکیل مهاجرت آمریکا, گرین کارت, ویزای لاتاری, ویزای نامزدی, ویزا مهاجرت به,  اقامت اروپا, اقامت اروپا, ارزان ترین اقامت, اروپا با سرمایه گذاری, بلغارستان, مجارستان, قبرس, پیشنهادات کاری امریکا, اقامت امریکا بدون تخصص, اقامت تحصیلی, ویزای تحصیلی, ویزای توریستی آمریکا, ویزای توریستی کانادا, کبک ,سرمایه گذاری فدرال, ویزای EB5  , ویزای سریع ,اقامت سریع, سازمان مهاجرتی,  مشاور کانادا ,مهاجرتی پیشرو,  سازمان مهاجرتی پیشرو, پیشرو ,رضا نصرتی ICCRC  ,   ,اقامت قسطی, کارهای جدید, بهترین وکیل , وکیل در ایران,  دفتر پیشرو, تضمینی, کار, اقامت دایم ,میامی, تگزاس ,واشنگتن ,ارزان مهاجرت, ارزان ,مهاجرت از ایران, ایرانیان در آمریکا ,خدمات مهاجرت آمریکا, ویزای E2   ,کبک, مهاجرت سرمایه گذاری, کار آفرینی ,خود اشتغالی , بررسی مجدد ,ویزا, اقامت کاری, ویزای کار, nvc, audit, auditing process, RFE  , LC, I-140, Interview ,Medical test , هزینه ویزای EB3  ,فلوریدا تست پزشکی ,معاینات گرین کارت, بیماریهای مسری, واکسیناسیون امریکا ,معاینات پزشکی آمریکا ,استان ساسکاچوان, استان اونتاریو ,استان بریتیش کلمبیا, منیتوبا ,اوباما ,نیروی کار خارجی, جذب نیرو ,استخدام ACIC,  ,گلخانه, فلوریدا, باغبانی , ویزای دانشجویی, دبیرستان آکادمیک, ,F1, J1