استخدام به عنوان اولویت سوم (EB3): کارگران ماهر، متخصصان و کارگران غیر ماهر (دیگر کارگران)
متقاضیان اولویت سوم باید درخواست مهاجرت برای کارگر خارجی؛ فرم I-140 را برای استخدام کننده خود تکمیل نمایند. همه این کارگران به طور کلی نیاز به گواهینامه تایید شده از سوی سازمان مشاغل دارند.
کارگران ماهر، متخصصان و کارگران غیر ماهر (دیگر کارگران) ۲۸٫۶ درصد از محدوده سالانه جهانی ویزا های مربوط به مهاجرت های کاری را به خود اختصاص می دهند.
سه زیر گروه در این دسته قرار دارند:

  1. کارگران ماهر افرادی هستند که شغل شان دست کم به دو سال آموزش یا تجربه کاری به طور دائمی و غیر فصلی نیاز دارد.
  2. متخصصان افراد متخصص هستند که شغل شان دست کم به مدرک لیسانس از دانشگاه های ایالت متحده یا مدرک خارجی معادل آن نیاز دارد.
  3. کارگران غیر ماهر (سایر کارگران) افرادی هستند که تقاضانامه های مربوط به مشاغلی که به آموزش کمتر از دو سال یا تجربه کاری نیاز دارد که دوره ای یا فصلی نباشد.

گام بعدی- درخواست دستمزد و ویزا

بعد از این که USCIS تقاضای شما را تایید کرد، به مرکز ملی ویزا (NVC) فرستاده می شود. NVC بعد از دریافت آن، شماره موردی به تقاضای شما اختصاص می دهد.

وقتی تاریخ اولویت متقاضی با جدیدترین تاریخ های معین شده مطابقت داده می شود، NVC متقاضی را راهنمایی می کند تا به تکمیل فرم DS-261 که شامل انتخاب آدرس و آژانس است بپردازد. (نکته: در صورتی که شما خود دارای وکیل یا نماینده هستید، NVC در تکمیل فرم DS-261 کمکی به شما نمی کند).

NVC سپس با ارائه دستورالعمل هایی در زمینه پرداخت هزینه های مربوطه، به پیش پردازش مورد متقاضی می پردازد. بعد از این که هزینه ها پرداخت شد، NVC از متقاضی می خواهد اسناد مربوط به ویزای مهاجرت را ارائه نماید که شامل فرم های درخواست، اسناد شهروندی و غیره است.
آیا خانواده من می توانند ویزای مهاجرت دریافت کنند؟
براساس تقاضای تایید شده شما، همسر و فرزندان کوچک شما که هنوز ازدواج نکرده اند و کمتر از ۲۱ سال سن دارند می تواند همراه با شما برای دریافت ویزای مهاجرت اقدام کنند.

همانند شما، آنها نیز باید فرم های درخواست های مورد نیاز را تکمیل کنند، اسناد شهروندی مربوطه را بگیرند،هزینه های مورد نیاز را پرداخت کنند و تحت آزمایشات و بررسی های پزشکی قرار بگیرند.

زوج های همجنس در بین شهروندان آمریکا و افرادی که به طور قانونی برای حضور در آمریکا اقامت دائم گرفته اند، همراه با فرزندان کوچک شان می توانند از شرایطی مشابه با همسران از جنس های مخالف برخوردار باشند.

افسران کنسولی در کنسول و سفارت آمریکا بلافاصله بعد از دریافت فرم تقاضانامه I-130 و I-140 از USCIS به به تقاضای ویزای مهاجرت این افراد رسیدگی خواهند کرد.

محدودیت تعداد
تمام دسته های مربوط به ویزا های مهاجرت به امریکا در قالب یک روند تاریخی مورد بررسی قرار می گیرند؛ به طوری که درخواست ها تا حد عددی سالانه برای آن دسته تکمیل می شوند.

تاریخ تکمیل تقاضانامه به عنوان تاریخ اولویت متقاضی در نظر گرفته می شود. ویزا های مهاجرت تا زمانی که تاریخ اولویت یک متقاضی نرسیده باشد، نمی توانند مورد بررسی قرار بگیرند.

در برخی دسته های ویژه که تعداد متقاضیان آن به حد اشباع رسیده است، دوره انتظار چندساله ای قبل از سررسید تاریخ اولویت وجود دارد. برای دسترسی به آخرین تاریخ های اولویت به Visa Bulletin مراجعه نمایید.

هزینه ها

هزینه ها برای خدمات زیر پرداخت می شوند:

  • تکمیل تقاضانامه برای کارگران خارجی، فرم I-140 یا تقاضانامه برای آمریکایی-آسیایی ها، زنان بیوه یا مهاجران ویژه، فرم I-360 (این هزینه ها توسط USCIS دریافت می گردد)
  • فرایند صدور ویزای مهاجرت، فرم DS-260 (Note below را ببینید)
  • بررسی های پزشکی و واکسیناسیون های مورد نیاز ( هزینه ها متغیر است)
  • سایر هزینه ه می تواند شامل: ترجمه، هزینه تهیه فتوکپی ها، هزینه تهیه مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای مهاجرت (مثل پاسپورت، گواهی پلیس، تائیدیه تولد و غیره) و هزینه سفر به ایالات متحده. مصاحبه با کنسولگری یا سفارت برای ویزا. هزینه ها از کشوری به کشور دیگر و از موردی تا مورد دیگر فرق می کند.

برای اطلاع از هزینه های جاری مربوط به دپارتمان خدمات ایالات متحده این وبسایت را ببینید: Fees for Visa Services. برای اطلاع از هزینه خدمات USCIS به قسمت Check Filing Fees در وبسایت USCIS مراجعه کنید.
نکته: هزینه ها باید برای هر مهاجر که قصد سفر به ایالات متحده را دارد صرف نظر از سن پرداخت شود و هزینه پرداخت شده قابل بازگشت نیست.
هزینه ها نباید به NVC یا سفارت و کنسولگری ایالات متحده که مصاحبه خود را انجام می دهید، پرداخت شود مگر این که در شرایط ویژه از شما چنین درخواستی شود. متقاضیان دستورالعمل محل و زمان پرداخت هزینه ها را از NVC دریافت خواهند کرد. دستمزد ها را به آدرس NVC در Portsmouth، New Hampshire ارسال نکنید.

مدارک مورد نیاز

به طور کلی مدارک زیر مورد نیاز است:
• پاسپورت که به مدت ۶۰ روز بعد از تاریخ انقضاء ثبت شده بر روی ویزای مهاجرت اعتبار داشته باشد
• فرم DS-260، ویزای مهاجرت و تقاضانامه ثبت نام افراد خارجی
• بازبینی یک نمونه DS-260 (6.4MB)
• دو عکس ۲×۲ . فرمت مورد نیاز عکس در Photograph Requirements توضیح داده شده است.
• اسناد شهروندی متقاضی. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص Documents the Applicant Must Submit را ببینید که شامل اطلاعاتی در خصوص مدارکی است که لازم ترجمه شود. ممکن است مامور کنسولگری در طول مصاحبه ویزای شما اطلاعات بیشتری از شما بخواهد. مدارک شهروندی اصلی خود (یا کپی های تایید شده آن ها ) را همراه داشته باشید. این مدارک شامل گواهی تولد و ازدواج و فتوکپی های خوانا از مدارک شهروندی اصلی و هر گونه ترجمه مورد نیازی از ویزای مهاجرت شما ست. مدارک اصلی و ترجمه ها بعدا به شما بازگردانده خواهد شد.
• حمایت های مالی . در مصاحبه ویزای مهاجرت لازم است به مامور کنسولگری نشان دهید که به یک استفاده کننده از منابع عمومی در ایالات متحده آمریکا تبدیل نخواهید شد. (نکته: برای متقاضیانی که
• فرم بررسی های پزشکی را تکمیل کنید. این فرم ها از سوی هیئت پزشکان بعد از این که توسط شما تکمیل شد، بررسی می گردد.

مصاحبه ویزا

بعد از این که NVC تایید کرد که فایل شما با تمام مدارک مورد نیاز تکمیل شده، قرار مصاحبه ای برای شما تنظیم می کند. NVC فایل حاوی تقاضانامه و مدارک فهرست شده در بالا را به سفارت یا کنسولگری آمریکا می فرستد و در آنجا متقاضی برای صدور ویزا مصاحبه ای انجام خواهد داد.

متقاضی، وکیل و در صورت امکان عامل سه قسمتی ایمیل یا نامه (در صورتی که آدرس ایمیل در دسترس نباشد) مربوط به قرار ملاقات را دریافت خواهند کرد که حاوی تاریخ و زمان مصاحبه متقاضی ویزا همراه با دستورالعمل و راهنمای گرفتن بازرسی پزشکی است.
هر متقاضی باید یک پاسپورت معتبر همراه با مدارک دیگر به مصاحبه بیاورد. یک افسر کنسولگری از متقاضی مصاحبه به عمل می آورد و تعیین می کند که آیا متقاضی برای دریافت ویزای مهاجرت مطابق با قوانین مهاجرت ایالات متحده آمریکا واجد شرایط هست یا نه. به طور کلی متقاضی مدارک اصلی شهروندی را دریافت می کند و ترجمه های اصلی در زمان مصاحبه به او بازگردانده می شود.

بررسی های پزشکی و واکسیناسیون

هشدار مهم: برای آمادگی جهت مصاحبه باید بازرسی پزشکی را به طور کامل بگذرانید و قبل از مصاحبه ویزا لازم است هر گونه واکسیناسیون مورد نیاز را انجام دهید.

قبل از صدور ویزا هر متقاضی صرف نظر از سن، باید بازرسی پزشکی را که توسط کادر پزشکی انجام می شود، بگذراند. NVC دستورالعملی برای بازرسی پزشکی برای متقاضی تهیه می کند که شامل اطلاعات مربوط به کادر پزشکی است. برای اطلاعات بیشتر می توانید Medical Examination را ببینید که شامل فهرستی از کارد پزشکی کشور و متداول ترین سوالات در این زمینه است.
ملزومات واکسیناسیون

قانون مهاجرت آمریکا از متقاضیان ویزای مهاجرت می خواهد که قبل از صدور ویزای مهاجرت واکسیناسیون را به طور کامل انجام دهند. برای دستیابی به فهرستی از واکسن های مورد نیاز و اطلاعات دیگر این قسمت را ببینید: Vaccination Requirements for IV Applicants.

این کار چه مدت طول می کشد؟

موارد صدور ویزای مهاجرت برای کار مدت بیشتری زمان می برد زیرا این ویزاها در دسته ویزاهایی قرار دارند که با محدودیت تعداد مواجه هستند.

طول مدت زمان این موارد از موردی به مورد دیگر فرق می کند و نمی توان آن را به طور دقیق برای هر مورد تعیین کرد. برخی موارد با تاخیر مواجه می شوند زیرا متقاضیان دستورالعمل های مربوطه را به دقت دنبال نمی کنند. برخی متقاضیان ویزا، باید پروسه های ادارای را طی کنند که بعد از انجام مصاحبه زمان بیشتری را می طلبد.

رد شدن ویزا

شرایط و فعالیت های خاص ممکن است باعث عدم پذیرش ویزای یک متقاضی شود. مثال هایی از این موارد شامل: قاچاق دارو؛ طولانی شدن ویزای قبلی. و اسناد قلابی.

اگر برای ویزا رد شدید، توسط افسر کنسولگری از رد شدن ویزا مطلع می شوید و در صورتی که راهی برای چشم پوشی از این عدم پذیرش برای شما وجود داشته باشد به شما اطلاع داده می شود و راهنمایی های لازم در این زمینه به شما ارائه می گردد. Ineligibilities and Waivers: Laws حاوی فهرست کاملی از موارد عدم پذیرش ویزاست.

نادرستی موارد ارائه شده یا کلاه برداری

تلاش برای به دست آوردن ویزا از طریق راه های نادرست و ارائه موارد غلط یا کلاه برداری می تواند منجر به عدم صدور ویزای ایالات متحده یا جلوگیری از ورود به این کشور شود.

بعد از دریافت ویزای مهاجرت، چه باید بدانید

اگر ویزا برای شما صادر شد، افسر کنسولگری پاسپورت حاوی ویزای مهاجرت و یک پاکت مهر و موم شده حاوی اسنادی که تحویل داده اید به شما بر می گرداند.

مهم است که این پاکت مهر شده را باز نکنید. فقط افسر مهاجرت ایالت متحده می تواند در زمان ورود شما به ایالات متحده این پاکت را باز کند. شما حتما باید قبل از انقضای تاریخ درج شده بر روی ویزای خود وارد ایالات متحده شوید. در زمان سفر متقاضی باید قبل یا همزمان با اعضا خانواده وارد آمریکا شود.
هزینه مهاجرت USCIS .:

لازم است بعد از این که ویزای مهاجرت برای شما صادر شد قبل از سفر به ایالات متحده، هزینه مهاجرت USCIS به خدمات مهاجرت و شهروندی (USCIS) پرداخت نمایید. (دارندگان ویزا های SI-1, SI-2, SI-3, SQ-1, SQ-2 و SQ-3 نیازی به پرداخت این هزینه ها ندارند). برای اطلاعات بیشتر به قسمت USCIS Immigrant Fee در وبسایت USCIS مراجعه کنید.
هشدار مهم: تا زمانی که هزینه ها را پرداخت نکنید USCIS کارت اقامت دائم ( فرم I-551 یا گرین کارت) را برای شما صادر نخواهد کرد.

ورود به ایالات متحده:

ویزا به یک شهروند خارجی اجازه می دهد که به ایالات متحده سفر کند و مجوزهای لازم برای ورود به این کشور را دریافت نماید. متقاضیان باید بدانند که ویزا تضمین نمی کند که حتما به ایالات متحده وارد شوید. اداره گمرک و حفاظت مرزهای ایالات متحده (CBP) این قدرت را دارد که اجازه ورود شما به ایالات متحده را صادر کند یا مانع از ورود شما شود.

مسافران باید اطلاعات مهم در خصوص پذیرش و ملزومات ورود را بر روی قسمت Travel وبسایت CBP چک کنند.
وقتی هزینه مهاجرت USCIS را پرداخت می کند و به عنوان یک مقیم دائمی در ایالات متحده پذیرفته می شوید، کارت اقامت دائم شما ، فرم I-551 (که به طور رسمی کارت ثبت نام افراد خارجی یا گرین کارت نامیده می شود) برای شما ایمیل می شود.

چه طور برای یک کارت شماره امنیت اجتماعی اقدام کنیم؟
اگر بر روی فرم صدور ویزای مهاجرت خود قید کنید که می خواهید بعد از پذیرش به عنوان یک مهاجر در آمریکا، کارت شماره امنیت اجتماعی دریافت کنید، این کارت از طریق ایمیل به آدرس که در فرم تقاضانامه قید کرده اید، برای شما ارسال خواهد شد و شما باید حدوداً شش هفته بعد از پذیرش این کارت را دریافت کنید.

در صورتی که در فرم ذکر نکنید که خواهان این کارت هستید، مجبور ید بعد از رسیدن به آمریکا برای صدور این کارت اقدام کنید. برای اطلاعات بیشتر در خصوص کارن شماره امنیت اجتماعی، وبسایت Social Security Administration را ملاحظه بفرمایید.

وقتی اقامت دائم می گیرید
با آمدن به آمریکا برای اقامت دائم، به دنبال این خواهید بود که درباره وضعیت خود به عنوان یک مقیم دائمی در این کشور اطلاعات بیشتری کسب کنید. برای مروری بر این اطلاعات در وبسایت USCIS به قسمت Welcome to the United States: A Guide for New Immigrants مراجعه نمایید.

اطلاعات اضافی

تقاضای ویزای مهاجرت نباید منجر به هر گونه برنامه ریزی سفر، دور ریختن سرمایه یا رها کردن شغل شود مگر تا زمانی که ویزا برای شما صادر شده باشد. برخی تقاضاها برای ویزا به پروسه های اداری بیشتری نیاز دارد که بعد مصاحبه متقاضی ویزا، منجر به صرف زمان طولانی تری می شود. یک ویزای مهاجرت به طور کلی به مدت شش ماه از زمان صدور اعتبار دارد.

 

 

 

اقامت, اقامت آمریکا, مهاجرت  آمریکا, ویزای کار آمریکا, ویزای EB3    ,ویزای کاری, مهاجرت از طریق کار,  پیشنهادات کاری, ویزای سرمایه گذاری,  ویزای کانادا,  وکلای مهاجرت,  وکیل کانادا, استانی ,سرمایه گذاری, کانادا تخصصی,  وکیل مهاجرت آمریکا, گرین کارت, ویزای لاتاری, ویزای نامزدی, ویزا مهاجرت به,  اقامت اروپا, اقامت اروپا, ارزان ترین اقامت, اروپا با سرمایه گذاری, بلغارستان, مجارستان, قبرس, پیشنهادات کاری امریکا, اقامت امریکا بدون تخصص, اقامت تحصیلی, ویزای تحصیلی, ویزای توریستی آمریکا, ویزای توریستی کانادا, کبک ,سرمایه گذاری فدرال, ویزای EB5  , ویزای سریع ,اقامت سریع, سازمان مهاجرتی,  مشاور کانادا ,مهاجرتی پیشرو,  سازمان مهاجرتی پیشرو, پیشرو ,رضا نصرتی ICCRC  ,   ,اقامت قسطی, کارهای جدید, بهترین وکیل , وکیل در ایران,  دفتر پیشرو, تضمینی, کار, اقامت دایم ,میامی, تگزاس ,واشنگتن ,ارزان مهاجرت, ارزان ,مهاجرت از ایران, ایرانیان در آمریکا ,خدمات مهاجرت آمریکا, ویزای E2   ,کبک, مهاجرت سرمایه گذاری, کار آفرینی ,خود اشتغالی , بررسی مجدد ,ویزا, اقامت کاری, ویزای کار, nvc, audit, auditing process, RFE  , LC, I-140, Interview ,Medical test , هزینه ویزای EB3  ,فلوریدا تست پزشکی ,معاینات گرین کارت, بیماریهای مسری, واکسیناسیون امریکا ,معاینات پزشکی آمریکا ,استان ساسکاچوان, استان اونتاریو ,استان بریتیش کلمبیا, منیتوبا ,اوباما ,نیروی کار خارجی, جذب نیرو ,استخدام ACIC,  ,گلخانه, فلوریدا, باغبانی ,

 

درباره Admin

شرکت خدمات مهاجرتی پیشرو در سال ۲۰۱۰ از تبدیل شرکت مادرِ کارآفرینان کانادا که بیش از ۵ سال سابقه خدمات رسانی در زمینه‌های مالی و سرمایه گذاری به اشخاص و شرکتها داشت به وجود آمد. این سازمان با دارا بودن دفتر فعال در ایران و کانادا با مجوزات رسمی از اداره مشاوران رسمی کانادا و نمایندگی و کارگزاری از وکلای آمریکایی و اروپایی به ارایه راه کارهای قانونی اقامت می پردازد