اقامت دانشجویی کانادا روشی راحت و ارزان برای مهاجرت و کسب اقامت دایم تلقی میشود. در حال حاضر نیز با توجه به تغییرات قوانین مهاجرتی به کانادا و سخت شدن پذیرش نیروی متخصص از سال 2015 و بالا بودن نمره قبولی در سیستم اکسپرس انتری یکی از راحت ترین و بهترین روش ها برای دریافت اقامت کانادا در حال حاضر از طریق دریافت پذیرش تحصیلی و اقامت دانشجویی کانادا است این پذیرش در سه مقطع قابل بررسی است 

  1. مقطع دبیرستان یا قبل از آن 
  2.  دوره های کالج یا دوره های تخصصی کاری
  3.  پذیرش دانشگاهی 
  4. در تمامی این سه گروه امکان دریافت ویزای همراه برای همسر یا والدین متقاضی وجود دارد.

نحوه دریافت پذیرش و اقامت دانشجویی کانادا

در این روش فرد متقاضی با توجه به دوره مورد نظر توسط کارشناسان ما ارزیابی می شوند و پذیرش مربوطه برای انها اقدام می گردد با توجه به علاقه متقاضیان به دریافت اقامت دانشجویی کانادا بعد از تحصیل پذیرش مربوطه بایستی دارای شرایط خاص زیر باشد

1- دوره تحصیل کمتر از یکسال نباشد

2- تحصیل در دوره آموزش زبان عمومی پذیرفته نمی باشد 

3- فرد متقاضی بایستی حداقل بعد از تحصیل یکسال سابقه کار کانادایی داشته باشد

با توجه به این شرایط امکان دریافت اقامت برای متقاضی مهیا می باشد.

شرایط لازم برای اخذ پذیرش و دریافت اقامت دانشجویی کانادا

1- داشتن نمرات بالا در آخرین مقطع تحصیلی

2- داشتن سطح زبان مناسب حداقل 6.5 آکادمیک برای متقاضیان دانشگاه ( سطح زبان برای متقاضیان کالج و دبیرستان کمتر است و گاهی نیاز نمی باشد )

3-داشتن شرایط مالی و کاری مناسب برای دریافت ویزا

 4- در صورت همراهی همسر یا والدین متقاضی بایستی برنامه کاری منظم ارایه دهد.

به هر حال این شرایط به صورت کلی است و بر اساس هر پرونده تغییر و به اطلاع متقاضی می رسد.

 نکته: امکان گرفتن پذیرش مشروط با توجه به نوع رشته یا محل تحصیل برای افراد بدون آزمون زبان می باشد.

محل نحصیل می تواند در هر شهر یا ایالت کانادا تعیین شود و بنا بر رشته مورد نظر و شرایط متقاضی متغییر است .

متقاضیانی که فاصله آخرین تحصیل آنها بیش از 5-7 سال و سن تا 35 سال دارند باید رزومه قوی کاری و فعالیت مرتبط با رشته تحصیلی داشته باشند

برای اطلاعات بیشتردر رابطه با پذیرش و اقامت و سرویس های ما  و استفاده از تخفیفات این برنامه با دفتر ما تماس بگیرید