مهاجرت استانی انتاریو

در ابلاغیه رسمی اخیر، به خوانندگان توصیه می کنیم که در ژانویه سال ۲۰۱۵، اداره مهاجرت و اقامت کانادا (CIC)، سیستم الکترونیکی جدیدی را با نام پذیرش سریع راه اندازی نمود تا درخواستهای اقامت دائم کارگران خارجی ماهر را تحت برنامه های خاص مهاجرتی اقتصادی فدرال مدیریت کند.
در ژوئن سال ۲۰۱۵، اونتاریو یک برنامه مهاجرت استانی را از طریق سیستم پذیرش سریع دولت فدرال راه اندازی نمود که امکان حضور فعال در گزینش مهاجرت بر اساس نیازها و اولویت های استانی را برای این استان فراهم می سازد.
در حال حاضر، کارگران خارجی ماهر می توانند از طریق پذیرش سریع تحت یکی از دو جریان مهاجرت اقتصادی استانی برای اقامت دائم اقدام نمایند:
۱)جریان اولویت های سرمایه انسانی
۲)جریان کارگر ماهر مسلط به زبان فرانسه

این فرآیند چگونه اجرا می شود؟

گام نخست) ثبت نام برای پذیرش سریع
یک کارگر خارجی ماهر که درصدد دریافت اقامت دائم است، می بایستی در ابتدا پروفایل آنلاین پذیرش سریع را تکمیل کند. تمامی کارگران خارجی-شامل افرادی که مایلند یکی از دو روش فوق را بکار گیرند- باید واجد شرایط یکی از سه برنامه مهاجرت اقتصادی فدرال باشند:
– برنامه کارگر ماهر فدرال
– برنامه داد و ستد حرفه ای فدرال
– گروه با تجربه کانادایی
در صورتیکه کارگر خارجی با این معیار تطابق یابد، در دسته زبده و کارآزموده پذیرش سریع قرار خواهد گرفت.

گام دوم) اونتاریو کاندیداهای دسته کارآزموده و زبده در پذیرش سریع را شناسایی می کند.
در این دسته، کارگر خارجی متعاقباً امتیازی از ۱۲۰۰ امتیاز سیستم رتبه بندی جامع (CRS) دریافت می کند. سرپرست برنامه مهاجرت استانی اونتاریو-فرصتها را جستجو و کاندیداهای بالقوه با حداقل ۴۰۰ امتیاز CRS و علاقمند مهاجرت به «اونتاریو» یا «همه استانها و کشور ها» را شناسایی می نماید.
در صورتیکه سرپرست فرصت های اونتاریو یک کارگر خارجی را در دسته پذیرش سریع به عنوان کاندید بالقوه شناسایی کند، فرد خارجی از طرف استان اونتاریو یک اعلان تمایل (NIO) دریافت خواهد نمود که از وی دعوت می شود تا برای فرصت های اونتاریو به منظور نامزدی در یکی از روشهای جدید پذیرش اقدام نماید.

گام سوم) اقدام برای فرصت های اونتاریو مطابق با روشهای جدید
بعد از دریافت اعلان تمایل (NIO)، کارگر خارجی ۴۵ روز زمان دارد تا برای فرصت های اونتاریو جهت نامزدی یکی از روشهای جدید اقدام نماید که بر اساس آن، تقاضای کارگر خارجی با توجه به معیار مشمولیت ذیل بررسی خواهد شد:
– تحصیلات: دارای مدرک لیسانس، فوق لیسانس و دکترا کانادا است یا دارای گزارش معادلسازی تحصیلات خارجی است.
– زبان: برای روش اولویت های سرمایه انسانی، اثبات سطح ۷ یا بالاتر در زمینه استاندارد زبان کانادایی (CLB) در همه مهارتها (خواندن، نوشتار، شنیدن و مکالمه) به زبان انگلیسی یا فرانسه. برای کارگران ماهر فرانسوی زبان، سطح زبان فرانسه ۷ یا بالاتر (CLB) در همه مهارتها (خواندن، نوشتار، شنیدن و مکالمه) و سطح زبان انگلیسی ۶ یا بالاتر در همه مهارتها.
– تمکن مالی: نشان می دهد که متقاضی دارای سرمایه کافی برای پوشش هزینه های خود و وا بستگان در اونتاریو دارد.
– سابقه شغلی: در صورتیکه متقاضی مایل باشد تحت برنامه کارگر ماهر فدرال بررسی شود، می بایستی دارای حداقل یکسال سابقه شغلی مداوم و تمام وقت در یک رده NOC 0, A, B در پنج سال گذشته از تاریخ NOI باشد. در صورتیکه متقاضی تمایل داشته باشد پرونده او تحت برنامه گروه با تجربه کانادایی بررسی شود، باید دارای حداقل یکسال سابقه شغلی تمام وقت و مداوم در یک رده NOC 0, A, B در کانادا طی پنج سال گذشته از تاریخ NIO باشد.
– روابط با اونتاریو: اعلان هدف از اقامت در اونتاریو، که می تواند شامل یک مشروح از هدف فرد متقاضی برای اثبات دلایل سکونت او در اونتاریو باشد.

گام چهارم) قبول نامزدی و اقدام برای اقامت دائم
در صورتیکه متقاضی واجد شرایط باشد، یک تائیدیه از استان اونتاریو دریافت خواهد نمود. متقاضیان ۳۰ روز زمان دارند تا کاندیدا توری را در سیستم پذیرش سریع بپذیرد که به موجب آن، متقاضی ۶۰۰ امتیاز CRS دیگر دریافت می کندو به دنبال آن، متقاضی دعوتنامه ای دریافت خواهد نمود تا برای اقامت دائم از CIC اقدام کند. به محض دریافت دعوتنامه از CIC ، متقاضی ۶۰ روز زمان دارد تا تقاضای اقامت دائم خود را تسلیم کند.

مزایای روشهای جدید چیست؟

دولت فدرال هنوز می بایستی روشی را پیش تعیین کند تا هر کارگر خارجی با کمتر از ۴۸۲ امتیاز CRS نیز بتواند برای اقامت دائم اقدام کند.

بنابراین روشهای جدید در امر بهبود احتمال و شانس دریافت دعوتنامه برای اقامت دائم کارگران خارجی با بیش از ۴۰۰ امتیاز CRS یاری می رساند. تا زمان معرفی روشهای جدید، کارگران خارجی می توانستند تنها امتیازات CRS خود را از طریق اقدام و گرفتن تائیدیه مثبت بازار کار (LMIA) افزایش دهند.
مشابه مهاجرت استانی، تائیدیه مثبت LMIA به کارگران خارجی امتیاز اضافی معادل ۶۰۰ CRS می دهد. از آنجا که بدست آوردن LMIA مثبت شدیداً یک فرآیند هزینه بردار، زمان بر و خسته کننده است، روشهای جدید می تواند به مراتب جایگزین مطمئن، به صرفه تر و مناسب برای کارگران خارجی باشد که نیاز به تقویت امتیاز CRS دارند.

لازم به ذکر است که کارگران خارجی می توانند فقط یا از ۶۰۰ CRS مهاجرت استانی یا ۶۰۰ امتیاز CRS مربوط به LMIA استفاده کنند. به بیان دیگر کسب امتیاز تنها با یکی از روشهای فوق امکانپذیر است.
موارد فوق فقط یک بررسی اجمالی فراهم می آورد که شامل مشاوره حقوقی نیست. خوانندگان در مورد هرگونه تصمیم گیری فقط بر اساس این اطلاعات محتاط باشند. بدیهی است توصیه های قانونی خاصی ضروری می باشد.

 

Assessment

اقامت, اقامت آمریکا, مهاجرت  آمریکا, ویزای کار آمریکا, ویزای EB3    ,ویزای کاری, مهاجرت از طریق کار,  پیشنهادات کاری, ویزای سرمایه گذاری,  ویزای کانادا,  وکلای مهاجرت,  وکیل کانادا, استانی ,سرمایه گذاری, کانادا تخصصی,  وکیل مهاجرت آمریکا, گرین کارت, ویزای لاتاری, ویزای نامزدی, ویزا مهاجرت به,  اقامت اروپا, اقامت اروپا, ارزان ترین اقامت, اروپا با سرمایه گذاری, بلغارستان, مجارستان, قبرس, پیشنهادات کاری امریکا, اقامت امریکا بدون تخصص, اقامت تحصیلی, ویزای تحصیلی, ویزای توریستی آمریکا, ویزای توریستی کانادا, کبک ,سرمایه گذاری فدرال, ویزای EB5  , ویزای سریع ,اقامت سریع, سازمان مهاجرتی,  مشاور کانادا ,مهاجرتی پیشرو,  سازمان مهاجرتی پیشرو, پیشرو ,رضا نصرتی ICCRC  ,   ,اقامت قسطی, کارهای جدید, بهترین وکیل , وکیل در ایران,  دفتر پیشرو, تضمینی, کار, اقامت دایم ,میامی, تگزاس ,واشنگتن ,ارزان مهاجرت, ارزان ,مهاجرت از ایران, ایرانیان در آمریکا ,خدمات مهاجرت آمریکا, ویزای E2   ,کبک, مهاجرت سرمایه گذاری, کار آفرینی ,خود اشتغالی , بررسی مجدد ,ویزا, اقامت کاری, ویزای کار, nvc, audit, auditing process, RFE  , LC, I-140, Interview ,Medical test , هزینه ویزای EB3  ,فلوریدا تست پزشکی ,معاینات گرین کارت, بیماریهای مسری, واکسیناسیون امریکا ,معاینات پزشکی آمریکا ,استان ساسکاچوان, استان اونتاریو ,استان بریتیش کلمبیا, منیتوبا ,اوباما ,نیروی کار خارجی, جذب نیرو ,استخدام ACIC,  ,گلخانه, فلوریدا, باغبانی , ویزای دانشجویی, دبیرستان آکادمیک, ,F1, J1

 

 

درباره Admin

شرکت خدمات مهاجرتی پیشرو در سال ۲۰۱۰ از تبدیل شرکت مادرِ کارآفرینان کانادا که بیش از ۵ سال سابقه خدمات رسانی در زمینه‌های مالی و سرمایه گذاری به اشخاص و شرکتها داشت به وجود آمد. این سازمان با دارا بودن دفتر فعال در ایران و کانادا با مجوزات رسمی از اداره مشاوران رسمی کانادا و نمایندگی و کارگزاری از وکلای آمریکایی و اروپایی به ارایه راه کارهای قانونی اقامت می پردازد