مهاجرت به امریکا

برنامه ویزا های گوناگون یا لاتاری چیست؟
خلاصه ای از برنامه ویزا ی لاتاری بشرح زیر است
• سالانه نزدیک به 50000 ویزا برای متقاضیانی از کشورهای واجد شرایط صادر می شود, کشورهای واجد شرایط کشورهایی هستند که نرخ مهاجرت به آمریکا در آنها پایین است, فرم ویزای گوناگون الکترونیکی (فرم ورود E-DV) باید به طور آنلاین ثبت شود• هیچ هزینه ای بابت تکمیل این تقاضانامه دریافت نمی شود, فرآیند رسیدگی به این درخواست ها معمولا 6 تا 8 ماه طول می کشد

برنامه ویزای لاتاری چیست؟

دپارتمان مهاجرت ایالات متحده آمریکا نزدیک به 50000 ویزای مهاجرت (گرین کارت) را در هر سال در اختیار مهاجرانی قرار می دهد که در برنامه ویزای گوناگون شرکت کرده اند.

افرادی که ویزای خود را از طریق این برنامه دریافت می کنند به طور تصادفی به کمک یک برنامه کامپیوتری انتخاب می شوند. به همین دلیل، برنامه ویزای گوناگون به عنوان نوعی لاتاری برای گرین کارت های آمریکایی شناخته می شود.

این لاتاری از سوی قانون مهاجرت 1990 کنگره ایالات متحده برای تنوع بخشیدن به سیمای فرهنگی و بومی ایالات متحده پایه گذاری شد.

لاتاری گرین کارت تنها از سوی متقاضیانی پذیرفته می شود که از کشورهایی باشند که به طور تاریخی نرخ مهاجرت شان به ایالات متحده پایین است.
به منظور پذیرش در این برنامه، متقاضیان باید از یک کشور واجد شرایط باشند و ملزومات آموزشی یا شغلی را کسب نمایند. متقاضیان این برنامه باید تقاضای الکترونیکی خود را در طول یک دوره ثبت نامی کوتاه ارسال کنند.

پذیرش در لاتاری ویزا

متقاضیان باید بومی یکی از کشورهای واجد شرایط باشند و لازم است ملزومات آموزشی و شغلی مورد نیاز برای پذیرش در این لاتاری گرین کارت را داشته باشند.
هدف از برنامه ویزای گوناگون تشویق به مهاجرت به امریکا در کشورهایی است که نرخ مهاجرت پایینی به این کشور دارند. بنابراین اگر بیش از 50000 مهاجر آمریکایی در طول یک دوره 5 ساله از یک کشور تنها آمده باشند، متقاضیان آن کشور نمی توانند تقاضای شرکت در برنامه ویزای گوناگون را ارسال نمایند.

به هر حال، متقاضیان چنین کشورهایی به دو راه می توانند اقدام کنند.
1. اگر همسرشان بومی یک کشور قابل پذیرش است و یا
2. اگر والدین شان در کشوری که واجد شرایط نیست متولد نشده باشند یا در زمان تولد متقاضی در چنین کشوری اقامت دانم نگرفته اند. والدین متقاضی باید بومی یک کشور واجد شرایط باشند.
کشورهایی که برای لاتاری گرین کارت 2015 واجد شرایط نیستند
بنگلادش، برزیل، کانادا، چین (متولدین سرزمین اصلی)، کلمبیا، جمهوری دومینیکن، اکوآدور، ال سالوادور، هاییتی، هند، جاماییکا، مکزیک، نیجریه، پاکستان، پرو، فیلیپین، کره جنوبی، بریتانیا (به جز ایرلند شمال) و مرزهای مربوط به آن، و ویتنام.

استخدام و آموزش

علاوه بر ملزومات کشور مبدا، متقاضیان لاتاری ویزا باید ملزومات استخدامی و آموزشی را نیز کسب کنند. متقاضیان باید یکی از این دو شرایط را داشته باشند:
1. تکمیل دوره آموزشی 12 ساله ابتدایی و راهنمایی همچون دبیرستان و یا
2. دو سال تجربه کاری در شغلی که دست کم به دو سال تجربه یا آموزش نیاز دارد
در صورتی که متقاضی مورد نظر نتواند ملزومات کاری یا آموزشی مورد نیاز را فراهم کند، برای لاتاری گرین کارت واجد شرایط نیست.

فرآیند صدور ویزا

متقاضیان واجد شرایط باید تقاضای DS 5501 خود را که فرم ورود به ویزای گوناگون الکترونیکی نیز نامیده می شود (فرم ورود E-DV ) را به طور الکترونیکی در وبسایت لاتاری گوناگون دپارتمان ایالات ثبت کند. این فرم اطلاعات بیوگرافی که شامل نام، جنس و محل تولد، کشور محل سکونت و اطلاعات تماس مربوط به متقاضی را جمع آوری میکّند. متقاضیان این نوع ویزا باید عکس دیجیتالی از خودشان و تقاضای شان نیز تهیه کنند. هیچ هزینه ای بابت ثبت این تقاضانامه دریافت نمی شود.
متقاضیان تنها در طول دوره زمانی که از سوی دپارتمان مهاجرت در هر سال تعیین می شود مجاز به ثبت تقاضای خود هستند. ثبت نام 2014 در حال حاضر به اتمام رسیده و هیچ اطلاعیه ای در خصوص بازگشایی ثبت نام در سال 2016 هنوز منتشر نشده است.
متقاضیان باید وبسایت دپارتمان ایالات را به منظور اطلاع از برنده شدن در لاتاری چک کنند. مهاجرانی که ویزای لاتاری گوناگون را می برند، کارت اقامت دائم (گرین کارت) می گیرند که به انها اجازه می دهد در ایالات متحده به کار مشغول شوند. همسر و فرزندان افرادی که اقامت دائم می گیرند نیز می توانند برای دریافت گرین کارت اقدام کنند لذا می توانند به ایالت متحده مهاجرت کنند.

 

 

اقامت, اقامت آمریکا, مهاجرت  آمریکا, ویزای کار آمریکا, ویزای EB3    ,ویزای کاری, مهاجرت از طریق کار,  پیشنهادات کاری, ویزای سرمایه گذاری,  ویزای کانادا,  وکلای مهاجرت,  وکیل کانادا, استانی ,سرمایه گذاری, کانادا تخصصی,  وکیل مهاجرت آمریکا, گرین کارت, ویزای لاتاری, ویزای نامزدی, ویزا مهاجرت به,  اقامت اروپا, اقامت اروپا, ارزان ترین اقامت, اروپا با سرمایه گذاری, بلغارستان, مجارستان, قبرس, پیشنهادات کاری امریکا, اقامت امریکا بدون تخصص, اقامت تحصیلی, ویزای تحصیلی, ویزای توریستی آمریکا, ویزای توریستی کانادا, کبک ,سرمایه گذاری فدرال, ویزای EB5  , ویزای سریع ,اقامت سریع, سازمان مهاجرتی,  مشاور کانادا ,مهاجرتی پیشرو,  سازمان مهاجرتی پیشرو, پیشرو ,رضا نصرتی ICCRC  ,   ,اقامت قسطی, کارهای جدید, بهترین وکیل , وکیل در ایران,  دفتر پیشرو, تضمینی, کار, اقامت دایم ,میامی, تگزاس ,واشنگتن ,ارزان مهاجرت, ارزان ,مهاجرت از ایران, ایرانیان در آمریکا ,خدمات مهاجرت آمریکا, ویزای E2   ,کبک, مهاجرت سرمایه گذاری, کار آفرینی ,خود اشتغالی , بررسی مجدد ,ویزا, اقامت کاری, ویزای کار, nvc, audit, auditing process, RFE  , LC, I-140, Interview ,Medical test , هزینه ویزای EB3  ,فلوریدا تست پزشکی ,معاینات گرین کارت, بیماریهای مسری, واکسیناسیون امریکا ,معاینات پزشکی آمریکا ,استان ساسکاچوان, استان اونتاریو ,استان بریتیش کلمبیا, منیتوبا ,اوباما ,نیروی کار خارجی, جذب نیرو ,استخدام ACIC,  ,گلخانه, فلوریدا, باغبانی , ویزای دانشجویی, دبیرستان آکادمیک, ,F1, J1