با توجه به استقبال ویژه متقاضیان ویزای توریستی tourist visa  پنج ساله به کانادا سازمان مهاجرتی پیشرو دارنده اجازه مشاوره در امور مهاجرت از طرف سازمان مشاورین کانادا ICCRC  مبادرت به تهیه پکیج ویژه با قیمت های استثنایی برای متقاضیان ویزای مولتی پل یا ورود چند باره 5 ساله از ایران نموده است این بسته ها بصورت 2 نمونه منتخب و عادی تهیه شده است . 

این سازمان متعهد به ارسال درخواست و پیگیری امور شما پس از تکمیل فایل و قرارداد در 3 روز کاری می باشد که می تواند نتیجه خوبی در پروسه انتظار برای متقاضیان ویزای توریستی tourist visa  باشد .

مدارک مورد نیاز تهیه ویزای توریستی کانادا:

  1. اصل پاسپورت متقاضی با حداقل 6 ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قبلی دارای ویزای کشورهایی که متقاضی رفته است
  2. یک قطعه عکس 5X5 متقاضی رنگی با زمینه سفید (پاسپورتی بدون روتوش)
  3. ترجمه شناسنامه متقاضی به همراه همراهان
  4. ترجمه سند ازدواج
  5. گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان در صورت همراهی

مدارک مالی مورد نیاز تهیه ویزای توریستی کانادا:

  1. نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی به همراه حداقل 4 ماه گردش حساب از بانک
  2. مدارک درآمدی متقاضی شامل فیش حقوقی – سپرده بلند مدت یا هرگونه گواهی سهام یا اوراق بهادار و اسناد اجاره املاک متقاضی و اسناد مالکیت
  3. ترجمه اسناد مالکیت ( خانه – زمین – کارخانه )

مدارک شغلی مورد نیاز تهیه ویزای توریستی کانادا:

کارمندان :فیش حقوقی و حکم انتصابی و فیش 3 ماه آخر

گواهی کار در سر برگ شامل تاریخ شروع به کار و عنوان شغلی و درامد سالیانه و مدت زمان مرخصی موافقت شده برای سفر

کارفرمایان : ترجمه آگهی تاسیس و تغییرات و ترجمه روزنامه رسمی و لیست بیمه و لیست مالیاتی

تجار: گواهی اتاق بازرگانی – کارت بازرگانی و لیست بیمه و مالیات

پزشکان : ترجمه دائم طبابت و پروانه مطب و کارت نظام پزشکی – لیست مالیاتی و پرداخت بیمه

مهندسان : پروانه نظام مهندسی و معرفی نامه و بیمه و مالیات

مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب یا پروانه بهره برداری و اسناد مالیاتی و بیمه

بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و فیش حقوقی 3 ماه آخر

دعوت نامه: این دعوت نامه می تواند توسط دوست یا افراد فامیل در کانادا تهیه شود و باید شامل نام دعوت کننده و متقاضی و نسب آنها و دلایل سفر و مدت زمان و آدرس محل سکونت شما باشد و سایر موارد مرتبط باشد و باید حتما توسط افراد مجاز تایید شود ( Notary Public)

تاییدیه دعوتنامه ویزای توریستی tourist visa  کانادا  برای افراد متقاضی گروه منتخب توسط دفتر ما در کانادا بصورت رایگان انجام می شود

  1. مدارک فرد دعوت کننده جهت دریافت  ویزای توریستی کانادا :

ارایه اسناد اقامتی مثل کارت PR  و یا اقامت دایم و پاسپورت کانادایی و گواهی کار و یا اسناد مالکیت مثل سند خانه یا گواهی مالیاتی T4  و مالیات شهرداری

  1. در صورت نداشتن دعوت نامه داشتن رزرو بلیط و هتل و برنامه سفر الزامی است
  2. رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که با یکی از والدین به سفر می روند.

کلیه مدارک بالا باید ترجمه رسمی و به تایید دادگستری رسیده باشد

با توجه به تهیه و نظارت در ارسال درخواست ها از طرف مشاور رسمی شما با اطمینان خاطر می توانید اقدام نمایید .

تعرفه دریافت ویزای توریستی کانادا:

  • روش منتخب: در این روش پرونده و موقعیت درخواست متقاضی ویزای توریستی tourist visa توسط مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا ICCRC برای بالا بردن شانس دریافت ویزا انجام می شود و متقاضیانی که دارای شرایط مناسبی باشند پروسه درخواست ویزا وارانتی می شود و در صورت عدم دریافت مبلغ 1500 دلار به متقاضی  عودت می شود.
  • روش عادی یا نوع 2: در این روش بررسی توسط تیم کارشناسی انجام می شود و پروسه درخواست گارانتی نیست و مبلغ پرداختی برگشت نمی شود.
مبلغ نوع ویزا
1985 دلار کانادا درخواست ویزای توریستی کانادا از نوع منتخب *
485 دلار کانادا درخواست ویزای توریستی کانادا نوع 2 **

#مهاجرت #ویزای_کانادا #ویزای_توریستی_کانادا #ویزا