درخواست مهاجرت به امریکا یا فرایندI-140
perm1
تقاضا برای I-140 دومین گام از فرایند گرین کارت های استخدامی است. وقتی تائیدیه شغلی PERM تصویب می شود، کار فرمای شما فرم I-140 را تکمیل می کند که در حقیقت تقاضایی برای کارگر مهاجر است.
کارفرما باید نشان دهد که شرکت وی در موقعیت مالی خوبی قرار دارد و می تواند دستمزد سالانه را برای این شغل پرداخت نماید. به همین منظور اظهار نامه مالی کارفرما و اسناد مربوط به مالیات بر درآمد سالیانه نیز مورد نیاز است.

چه مدارک دیگری در کنار فرم I-140 مورد نیاز هست؟

کار فرمای شما که تقاضانامه I-140 را دریافت می کند باید:
• فرم I-140 را تکمیل نماید
• PERM را تایید کند (گواهینامه شغلی)
هزینه تکمیل I140 برابر با ۵۸۵ دلار ( قابل اجرا تا ۲۳ نوامبر ۲۰۱۰) از طریق چک یا پول به مرکز خدمات محلی USCIS توسط متقاضی  قابل پرداخت است.
• اثبات وضعیت مالی کارفرما یا موسسه با استفاده از ممیزی اظهار نامه مالی یا اظهار نامه ای از CFO شرکت شما.
• نامه هایی از تمام کارفرمایان قبلی
• دیگر اسناد شامل گواهی مدرک، نامه های کیفیت و غیره نیز احتمالا لازم است.
نکته: در این مرحله هیچ مدرکی برای اعضا خانواده متقاضی لازم نیست.

بعد از تکمیل I-140 چه اتفاقی می افتد؟

بعد از این که USCIS پاکت تقاضانامه I-140 شما را دریافت کرد، یک یادداشت مبنی بر دریافت این فرم صادر می کند و شماره فایل به مورد شما اختصاص می دهد. این امر شما را از دریافت تقاضانامه مطلع می کند. در صورتی که USCIS تقاضانامه شمار را پذیرفت، یک یادداشت مبنی بر تصویب یا موافقت با تقاضانامه شما صادر می شود. این به این معنی است که تقاضا نامه I-140 مورد موافقت قرار گرفته و شما می توانید وارد گام بعدی فرآیند صدور گرین کارت شوید.

چه مدت طول می کشد که USCIS فرم تقاضای شما را تایید کند؟

مدت زمان صدور تائیدیه از سوی USCIS کاملا بستگی دارد به کل موارد ارسال شده به مرکز خدمات ویژه ای دارد که تقاضای شما در آن تکمیل شده است. معمولا این فرآیند بیشتر از شش ماه به طول نمی انجامد. به هر حال زمان فرآیند از موردی به مورد دیگر متفاوت است.

آیا یک I-140 تصویب شده می تواند وضعیت مهاجرت شما را تغییر دهد؟

خیر، یک تقاضانامه I-140 تصویب شده وضعیت غیر مهاجری شما را تغییر نمی دهد. شما در همان وضعیتی که قبل از تکمیل این فرم داشتید باقی خواهید ماند.

آیا می توان تقاضانامه های I-140 و I-485 را با هم تکمیل کرد؟

بله، این فرآیند به عنوان تقاضاهای همزمان شناخته می شود. اگر یک تقاضانامه I-140 را تکمیل کرده اید، می توانید برای ارسال تقاضانامه I-485 نیز اقدام کنید. می توانید با ثبت یادداشت رسید تقاضانامه I-140 همراه با تقاضای I-485 این کار را انجام دهید. علاوه بر این، متقاضیان Employment Authorization (EAD) و Advance Parole نیز می توانند تقاضانامه های I-485 را تکمیل نمایند. اعضا خانواده (همسر، فرزندان) می توانند در همان زمان تقاضانامه I-485 را تکمیل کنند.

در صورتی که تقاضانامه های I-140 و I-485 به طور همزمان تکمیل شوند، USCIS به طور همزمان به آنها رسیدگی می کند؟

بله، در حال حاضر تقاضانامه های I-140 و I-485 همزمان با هم مورد رسیدگی قرار می گیرند. به هر حال، اگر تقاضای I-140 شما رد شد، I-485 نیز پذیرفته نخواهد شد.

 

 

اقامت, اقامت آمریکا, مهاجرت  آمریکا, ویزای کار آمریکا, ویزای EB3    ,ویزای کاری, مهاجرت از طریق کار,  پیشنهادات کاری, ویزای سرمایه گذاری,  ویزای کانادا,  وکلای مهاجرت,  وکیل کانادا, استانی ,سرمایه گذاری, کانادا تخصصی,  وکیل مهاجرت آمریکا, گرین کارت, ویزای لاتاری, ویزای نامزدی, ویزا مهاجرت به,  اقامت اروپا, اقامت اروپا, ارزان ترین اقامت, اروپا با سرمایه گذاری, بلغارستان, مجارستان, قبرس, پیشنهادات کاری امریکا, اقامت امریکا بدون تخصص, اقامت تحصیلی, ویزای تحصیلی, ویزای توریستی آمریکا, ویزای توریستی کانادا, کبک ,سرمایه گذاری فدرال, ویزای EB5  , ویزای سریع ,اقامت سریع, سازمان مهاجرتی,  مشاور کانادا ,مهاجرتی پیشرو,  سازمان مهاجرتی پیشرو, پیشرو ,رضا نصرتی ICCRC  ,   ,اقامت قسطی, کارهای جدید, بهترین وکیل , وکیل در ایران,  دفتر پیشرو, تضمینی, کار, اقامت دایم ,میامی, تگزاس ,واشنگتن ,ارزان مهاجرت, ارزان ,مهاجرت از ایران, ایرانیان در آمریکا ,خدمات مهاجرت آمریکا, ویزای E2   ,کبک, مهاجرت سرمایه گذاری, کار آفرینی ,خود اشتغالی , بررسی مجدد ,ویزا, اقامت کاری, ویزای کار, nvc, audit, auditing process, RFE  , LC, I-140, Interview ,Medical test , هزینه ویزای EB3  ,فلوریدا تست پزشکی ,معاینات گرین کارت, بیماریهای مسری, واکسیناسیون امریکا ,معاینات پزشکی آمریکا ,استان ساسکاچوان, استان اونتاریو ,استان بریتیش کلمبیا, منیتوبا ,اوباما ,نیروی کار خارجی, جذب نیرو ,استخدام ACIC,  ,گلخانه, فلوریدا, باغبانی ,

 

درباره Admin

شرکت خدمات مهاجرتی پیشرو در سال ۲۰۱۰ از تبدیل شرکت مادرِ کارآفرینان کانادا که بیش از ۵ سال سابقه خدمات رسانی در زمینه‌های مالی و سرمایه گذاری به اشخاص و شرکتها داشت به وجود آمد. این سازمان با دارا بودن دفتر فعال در ایران و کانادا با مجوزات رسمی از اداره مشاوران رسمی کانادا و نمایندگی و کارگزاری از وکلای آمریکایی و اروپایی به ارایه راه کارهای قانونی اقامت می پردازد