قدم به قدم برای ویزای کار (تجاری):B1

ویزای تجاری ایالات متحده آمریکا (ویزای B1) برای اهداف تجارتی کاربرد دارد. افرادی که مایلند ایالات متحده آمریکا را برای اهداف خاص تجاری سفر کنند، می توانند برای ویزای تجاری اقدام کنند.

تعریف کلی «تجارت» در قانون مهاجرت به شرح ذیل محدود می شود:

  • اصطلاح «تجارت» مختص به مذاکره در مورد قراردادهای تجاری
  • مشاوره با دستیاران تجاری و دعوی قضایی
  • شرکت در جلسات تجاری یا حرفه ای، تحصیلی یا علمی، مراسم، کنفرانس ها یا سمینارها و دیگر فعالیتهای قانونی با ماهیت تجارتی یا حرفه ای

نکته: شهروندان برخی کشورهای خاص نیازی به ویزای تجاری ندارند درصورتیکه سفر آنها کمتر از ۹۰ روز بطول انجامد که در برنامه حذف ویزا شناخته می شود.

آیا برای ویزای B1 تجاری واجد شرایط هستید؟

متقاضی ویزای تجاری باید اثبات کند که:

  • هدف از سفر او، حضور در آمریکا برای تجارت است.
  • برای مدت مشخص و محدودی قصد اقامت در آمریکا را دارد
  • مدارک مالی برای پوشش هزینه او در ایالات متحده آمریکا
  • مدارک دال بر اجبار اجتماعی و اقتصادی روابط خارج از کشور
  • ساکن خارج از خاک ایالات متحده آمریکا هستند که بازگشت قطعی آنها پس از اتمام دوره ویزا را تضمین می کند.

چه مواردی را می بایستی در مورد ویزای B-1 بدانید؟

  • ویزای B-1 تجاری تنها برای اهداف تجاری قابل کاربرد است. بدین معنی که اجازه تحصیل یا کار را با این نوع ویزا ندارید
  • اقامت با ویزای B-1 به محض ورود با ایالات متحده آمریکا داده می شود. مدت زمان اقامت قابل تمدید است. شما می بایستی درخواست تمدید ویزا نموده و منتظر تائیدیه باشید.
  • شما تعهدی به پرداخت مالیات ها برای مجوزهای تجاری خود ندارید- درصورت وجود
  • در این نوع ویزا شما می توانید رانندگی کنید، آپارتمان اجاره کنید و حساب بانکی باز کنید (قوانین در هر ایالت متفاوت است).

لازم به ذکر است همه متقاضیان ویزای تجاری قبل از اخذ ویزا بوسیله کنسولگری ایالات متحده آمریکا مصاحبه می شوند. همه متقاضیان بایستی برای ویزای B1 و در مصاحبه حضوری آن اقدام کنند.

متقاضیانی که برای ویزای تجاری، کار برای یک شرکت کشتی رانی یا شرکت هوایی اقدام می کنند بایستی نامه شرکت مادر را تسلیم کنند. متقاضیانی که برای ویزا اقدام می کنند تا با کارفرما خود به عنوان کارگر بومی سفر کنند، باید کپی قرارداد بین آنها و کارفرما و همچنین کپی ویزای کارفرما و پاسپورت او ارائه شود.

متقاضیانی که به همسر یا خانواده خود در عرشه کشتی ملحق می شوند، باید نامه ای از شرکت کشتی رانی به اضافه کپی ویزای اصلی ارائه دهند.

متقاضیان درخواست صدور مجدد ویزا باید یک کپی از ویزای باطل شده قبل خود ارائه دهند.

مطالب عنوان شده تنها بعنوان راهنمایی کلی می باشد و نظر حقوقی این سازمان نمی باشد و ممکن است مدارک و یا شرایط با نظر سفارت آمریکا متفاوت باشد.

 

 

اقامت, اقامت آمریکا, مهاجرت  آمریکا, ویزای کار آمریکا, ویزای EB3    ,ویزای کاری, مهاجرت از طریق کار,  پیشنهادات کاری, ویزای سرمایه گذاری,  ویزای کانادا,  وکلای مهاجرت,  وکیل کانادا, استانی ,سرمایه گذاری, کانادا تخصصی,  وکیل مهاجرت آمریکا, گرین کارت, ویزای لاتاری, ویزای نامزدی, ویزا مهاجرت به,  اقامت اروپا, اقامت اروپا, ارزان ترین اقامت, اروپا با سرمایه گذاری, بلغارستان, مجارستان, قبرس, پیشنهادات کاری امریکا, اقامت امریکا بدون تخصص, اقامت تحصیلی, ویزای تحصیلی, ویزای توریستی آمریکا, ویزای توریستی کانادا, کبک ,سرمایه گذاری فدرال, ویزای EB5  , ویزای سریع ,اقامت سریع, سازمان مهاجرتی,  مشاور کانادا ,مهاجرتی پیشرو,  سازمان مهاجرتی پیشرو, پیشرو ,رضا نصرتی ICCRC  ,   ,اقامت قسطی, کارهای جدید, بهترین وکیل , وکیل در ایران,  دفتر پیشرو, تضمینی, کار, اقامت دایم ,میامی, تگزاس ,واشنگتن ,ارزان مهاجرت, ارزان ,مهاجرت از ایران, ایرانیان در آمریکا ,خدمات مهاجرت آمریکا, ویزای E2   ,کبک, مهاجرت سرمایه گذاری, کارآفرینی ,خود اشتغالی , بررسی مجدد ,ویزا, اقامت کاری, ویزای کار, nvc, audit, auditing process, RFE  , LC, I-140, Interview ,Medical test , هزینه ویزای EB3  ,فلوریدا تست پزشکی ,معاینات گرین کارت, بیماریهای مسری, واکسیناسیون امریکا ,معاینات پزشکی آمریکا ,
درباره Admin

شرکت خدمات مهاجرتی پیشرو در سال ۲۰۱۰ از تبدیل شرکت مادرِ کارآفرینان کانادا که بیش از ۵ سال سابقه خدمات رسانی در زمینه‌های مالی و سرمایه گذاری به اشخاص و شرکتها داشت به وجود آمد. این سازمان با دارا بودن دفتر فعال در ایران و کانادا با مجوزات رسمی از اداره مشاوران رسمی کانادا و نمایندگی و کارگزاری از وکلای آمریکایی و اروپایی به ارایه راه کارهای قانونی اقامت می پردازد