گرین کارت (اقامت دائمی) آمریکا از طریق سرمایه گذاری  (EB-5 )

راه هاي متعددي براي اخذ ویزای اقامت دائمی ایالات متحده وجود دارد، ولي EB-5 یک فرصت عالی برای بسیاری از ملیت های خارجی است تا بتوانند اقامت دائمی ایالات متحده را به راحتی و در كوتاه ترين زمان بدست آورند. از طریق این روش، شخص سرمایه گذار همراه با همسر و فرزندان مجرد زیر 21 سال خود، واجد شرایط دریافت مجوز اقامت دائم خواهند بود.

برنامه عادی

یک نفر با سرمایه گذاری 000ر500 دلار در مناطق خاص تعیین شده و یا با سرمایه گذاری به میزان 1 میلیون دلار در یک کسب و کار که 10 فرصت شغلی برای 10 کارمند واجد شرایط ایجاد کند، می تواند موفق به دریافت مجوز اقامت دائمی از نوع EB-5 شود. ضوابط اصلی دولت امريكا برای این موقعیت عالی عبارتند از:


• 
سرمایه گذاری می بایست در یک کسب و کار فعال انجام شود و برخورداری از یک حاشیه امنیت بدون فعالیت نظیر سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار یا خرید ملک پذيرفته نيست.


• 
 مبلغ سرمایه گذاری شده باید شخصی و از طرف متقاضي تامين شده باشد، اما مبلغ سرمایه گذاری می تواند هدیه ای از طرف شریک متقاضی یا اشخاص دیگر تلقی شود که در این صورت مشمول مالیات متعلقه خواهد بود.


• 
 کسب و کار در نظر گرفته شده می بایست بعد از 29 نوامبر 1990 تاسیس شده باشد یا سرمایه گذاری به گونه ای باشد که اساس کسب و کار قدیمی را تغییر دهد.


• 
 مبلغ سرمایه گذاری در صورتی می تواند 000ر500 دلار باشد که کسب و کار دریک منطقه روستایی یا در منطقه ای که نرخ بیکاری بالایی دارد و جزو مناطق مورد قبول اداره مهاجرت است تشکیل شده باشد.


• 
 ایجاد 10 فرصت شغلی – اگر سرمایه گذاری در یک “مرکز منطقه ای” مشخص شده انجام شود، لزومی به ایجاد شغل بطور مستقیم نیست. 

ویژگیهای بسیار عالی EB5

عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی

عدم نیاز به تحصیلات عالیه

عدم نیاز به سابقه مدیریت

           بازگشت سرمایه پس از ۵ سال

نحوه اقدام برای تشکیل پرونده 

  1.            ارزیابی پروژه‌های موجود برای سرمایه گذاری و انتخاب کم ریسک‌ترین و پربازده‌ترین پروژه از نظر مالی
  2.            انجام سرمایه گذاری ۵٠٠٠٠٠$ دلاری در پروژه انتخاب شده (بازگشت کل مبلغ سرمایه گذاری در صورت عدم قبولی)
  3.            تشکیل پرونده مهاجرتی از طریق سرمایه گذاری EB5 آمریکا
  4.            انجام آزمایشات پزشکی
  5.            انجام مصاحبه و اخذ گرین کارت موقت آمریکا
  6.            ورود به آمریکا و زندگی در هر شهر دلخواه
  7.            اخذ گرین کارت دائم آمریکا پس از ٢ سال
  8.            بازپرداخت تمام مبلغ سرمایه گذاری با سود به سرمایه گذار پس از ۵ سال
  9.            درخواست برای اخذ اقامت شهروندی آمریکا پس از 5 سال

فرم ارزیابی شرایط شما

Assessment

اقامت, اقامت آمریکا, مهاجرت  آمریکا, ویزای کار آمریکا, ویزای EB3    ,ویزای کاری, مهاجرت از طریق کار,  پیشنهادات کاری, ویزای سرمایه گذاری,  ویزای کانادا,  وکلای مهاجرت,  وکیل کانادا, استانی ,سرمایه گذاری, کانادا تخصصی,  وکیل مهاجرت آمریکا, گرین کارت, ویزای لاتاری, ویزای نامزدی, ویزا مهاجرت به,  اقامت اروپا, اقامت اروپا, ارزان ترین اقامت, اروپا با سرمایه گذاری, بلغارستان, مجارستان, قبرس, پیشنهادات کاری امریکا, اقامت امریکا بدون تخصص, اقامت تحصیلی, ویزای تحصیلی, ویزای توریستی آمریکا, ویزای توریستی کانادا, کبک ,سرمایه گذاری فدرال, ویزای EB5  , ویزای سریع ,اقامت سریع, سازمان مهاجرتی,  مشاور کانادا ,مهاجرتی پیشرو,  سازمان مهاجرتی پیشرو, پیشرو ,رضا نصرتی ICCRC  ,   ,اقامت قسطی, کارهای جدید, بهترین وکیل , وکیل در ایران,  دفتر پیشرو, تضمینی, کار, اقامت دایم ,میامی, تگزاس ,واشنگتن ,ارزان مهاجرت, ارزان ,مهاجرت از ایران, ایرانیان در آمریکا ,خدمات مهاجرت آمریکا, ویزای E2   ,کبک, مهاجرت سرمایه گذاری, کارآفرینی ,خود اشتغالی , بررسی مجدد ,ویزا, اقامت کاری, ویزای کار, nvc, audit, auditing process, RFE  , LC, I-140, Interview ,Medical test , هزینه ویزای EB3  ,فلوریدا تست پزشکی ,معاینات گرین کارت, بیماریهای مسری, واکسیناسیون امریکا ,معاینات پزشکی آمریکا ,