سوالات متداول مهاجرت به امریکا1. سوال: مجوز کار تایید شده تا چه مدت اعتبار دارد؟
جواب: مجوز کار 180 روز از زمان تایید اعتبار دارد. USCIS پرونده های I-140 ارسال شده توسط کارفرما پس از منقضی شده مجوز کار رد خواهد کرد.

اما زمانی که مجوز کار به شکل فرم I-140به USCIS در طی 180 روز از اعتبار مجوز کار ارسال شود برای درخواست های بعدی I-140 معتبر باقی خواهد ماند. بنابراین اگر یک مجوز کار تایید شود ولی ثبت به موقع I-140 رد شده باشد مجوز کار به صورت نامحدود برای آن موقعیت خاص باقی خواهد ماند.
2. سوال: هزینه مجوز کار PERM چقدر است؟ چه کسی باید آن را پرداخت کند؟
جواب: دو هزینه اصلی برای درخواست مجوز کار PERMوجود دارد: هزینه تبلیغات و هزینه وکیل.

هزینه تبلیغات برای موقعیت کاری موجود می تواند از چند صد دلار تا هزار و پانصد دلار بسته به هزینه روزنامه ای که تبلیغات در آن قرار داده می شود، تغییر کند.
از 16 جولای 2007 که کارفرما  بایستی تمام هزینه های آماده سازی، ثبت و دریافت مجوز کار شامل استخدام و هزینه های وکیل را بپردازد.
3. سوال: هزینه ثبت تقاضا مجوز کار در وزارت کار چقدر است؟
جواب: در مهاجرت امریکا برای ثبت تقاضا مجوز کار در وزارت کار هیچ هزینه ای نیاز نیست.
4. سوال: تقاضای مجوز کار PERM ثبت کرده ام و متوجه شدم که اشتباهی در آن صورت گرفته است. آیا می توانم برگردم و آن اشتباه را تصحیح کنم؟
جواب: خیر. هنگامی که تقاضا ارسال شد به شکل نهایی در نظر گرفته می شود و تغییری در آن امکان پذیر نمی باشد.

تنها چاره برای این کار باز پس گیری آن و ارسال یک تقاضا جدید می باشد. به این دلیل پیشنهاد می دهیم وکیل با تجربه ای استخدام کنید مثلا دفتر وکالت پیشرو .هنگامی که دفتر وکالت پیشرو را انتخاب کردید، یک وکیل پرونده شما را آماده می کند و سپس یکی از وکلاء باتجربه ما درخواست شما را برای بار دوم قبل از ارسال بازبینی می کند و مطمئن می شود که تقاضا صحیح و کامل است.
5. سوال: آیا یک شرکت می تواند تقاضای مجوز کار PERM از طرف شخصی بکند که در حال حاضر کارمند ش نیست؟
جواب: بله. مجوز کار نشانگر آینده شغلی است. نیاز نیست برای کارفرما تا زمانی که گرین کارت شما تایید شود کار کنید. نیاز نیست برای شرکت متقاضی تا زمانی که همچنان برای شما درخواست می دهد کار بکنید.
6. سوال: آیا مجوز کار تایید شده به من اجازه قانونی می دهد تا در ایالات متحده آمریکا کنم؟
جواب: خیر. مجوز کار تایید شده تنها به کارفرما تان اجازه می دهد تا تقاضای مهاجرت دسته EB-2 و3 EB-را از طرف شما ارسال کند.
7. سوال: فرق مجوز کار و اجازه کار چیست؟
جواب: اجازه کار یا سند مجوز اشتغال(EAD) یک سند مربوط بهUSCIS برای خارجیانی است که توانایی کار به صورت موقت در آمریکا را داشته باشند. برخلاف این، مجوز کار به خارجیان اجاره کار کردن در آمریکا را نمی دهد. و به کار در آینده مربوط است.

در عوض مجوز کار اولین مرحله است که به کارفرما اجازه ثبت درخواست مهاجرت از طرف فرد خارجی را می دهد. مجوز کار تایید یه وزارت کار از موقعیتی است که فرد خارجی ثبت نموده. در واقع موقعیت کار گواهی شده اساس دریافت گرین کارت برای فرد خارجی می باشد.

اخذ گرین کارت به فرد خارجی اجازه خواهد داد در آمریکا کار کند، صدور مجوز کار صرفا پیش نیاز اخذ گرین کارت برای افراد خارجی خاصی است به معنا دریافت گرین کارت نیست.
8. سوال: چه کسی می تواند بدون داشتن مجوز کار تایید شده گرین کارت دریافت کند؟
جواب: پرونده های مهاجرت بر اساس خانواده به مجوز کار نیازی ندارند. علاوه براین خارجیانی که واجد شرایط در یکی از موارد زیر باشند برای اخذ گرین کارت نیاز به مجوز کار ندارند: افراد خارجی با توانایی خارق العاده (EB-1A)، استادان و محققان برجسته(EB-1B)، مدیران عامل شرکت های چند ملیتی یا انتقال دهندگان مدیریتی(EB-1C)، کارکنان با مدارک تحصیلی بالا و پیشرفته(NIW)، سرمایه گذاران مهاجر5-EB، اقلیت های مذهبی و سایر مهاجران ویژه(EB-4) یا برخی مشاغل از پیش تایید شده مثل پرستاران ثبت نام شده (برنامهA).
9. سوال: آیا گواهی کار تایید شده PERM برای من وضعیت حقوقی در آمریکا تهیه می کند؟
جواب: خیر. با این حال اغلب اساس کار برای ثبت وضعیت حقوقی در آمریکا به عنوان یک مقیم دائم قانونی فراهم می آورد. (دارندگان گرین کارت)
10. سوال: چه موقعیت هایی شغلی واجد شرایط درخواست مجوز کار PERM هستند؟
جواب: تا زمانی که کارفرما تایید کند کمبود کارگر واجد شرایط و متمایل به کار آمریکایی وجود دارد (این کار را از طریق استخدام فعال نشان دهد)، هر شغلی می تواند واجد شرایط باشد

اقامت, اقامت آمریکا, مهاجرت  آمریکا, ویزای کار آمریکا, ویزای EB3    ,ویزای کاری, مهاجرت از طریق کار,  پیشنهادات کاری, ویزای سرمایه گذاری,  ویزای کانادا,  وکلای مهاجرت,  وکیل کانادا, استانی ,سرمایه گذاری, کانادا تخصصی,  وکیل مهاجرت آمریکا, گرین کارت, ویزای لاتاری, ویزای نامزدی, ویزا مهاجرت به,  اقامت اروپا, اقامت اروپا, ارزان ترین اقامت, اروپا با سرمایه گذاری, بلغارستان, مجارستان, قبرس, پیشنهادات کاری امریکا, اقامت امریکا بدون تخصص, اقامت تحصیلی, ویزای تحصیلی, ویزای توریستی آمریکا, ویزای توریستی کانادا, کبک ,سرمایه گذاری فدرال, ویزای EB5  , ویزای سریع ,اقامت سریع, سازمان مهاجرتی,  مشاور کانادا ,مهاجرتی پیشرو,  سازمان مهاجرتی پیشرو, پیشرو ,رضا نصرتی ICCRC  ,   ,اقامت قسطی, کارهای جدید, بهترین وکیل , وکیل در ایران,  دفتر پیشرو, تضمینی, کار, اقامت دایم ,میامی, تگزاس ,واشنگتن ,ارزان مهاجرت, ارزان ,مهاجرت از ایران, ایرانیان در آمریکا ,خدمات مهاجرت آمریکا, ویزای E2   ,کبک, مهاجرت سرمایه گذاری, کار آفرینی ,خود اشتغالی , بررسی مجدد ,ویزا, اقامت کاری, ویزای کار, nvc, audit, auditing process, RFE  , LC, I-140, Interview ,Medical test , هزینه ویزای EB3  ,فلوریدا تست پزشکی ,معاینات گرین کارت, بیماریهای مسری, واکسیناسیون امریکا ,معاینات پزشکی آمریکا ,استان ساسکاچوان, استان اونتاریو ,استان بریتیش کلمبیا, منیتوبا ,اوباما ,نیروی کار خارجی, جذب نیرو ,استخدام ACIC,  ,گلخانه, فلوریدا, باغبانی , ویزای دانشجویی, دبیرستان آکادمیک, ,F1, J1