سوالات متداول مهاجرت به امریکا

1. سوال: کدام سازمان دولتی در مهاجرت به امریکا پایه حقوق را در پروسه صدور مجوز کار تعیین می کند؟
جواب: از 4ژانویه 2010، پایه حقوق توسط مرکز پایه حقوق ملی (NPWC) مشخص می شود. سازمان پایه حقوق(SWA) نقشی در محاسبه پایه حقوق مجوز کار ندارد.
2. سوال: چگونه می توانم میزان حقوق پایه را بدست بیاورم؟
جواب: از 4ژانویه 2010، نرخ پایه حقوق معمولا با ثبت فرم 9141 در مرکز پایه حقوق ملی (NPWC) در واشنگتن تهیه می شود یا در شرایط محدود، می توان با بررسی قانونی دستمزد آن را بدست آورد. معمولا NPWC به سازمان قانونی وابسته است که با نام مرکز اشتغال حرفه ای (OES) شناخته می شود.
در خواست پایه حقوق ثبت شده در NPWC باید شامل اسم شغل، توصیف کار، ناحیه در نظر گرفته شده برای کار و شرایط لازم برای کار (مانند سطح تحصیلات، میزان تجربه و هر ویژگی خاص دیگر) باشد.
NPWC مسئول دستمزد کسانی است که در یک ناحیه جغرافیایی مشخص کار می کنند و از پایه حقوق برای مشخص کردن مقدار دستمزد استفاده می کند. همچنین این سازمان سطح دستمزد را مشخص می سازد.
3. سوال: حقوق پایه مشخص شده(PWD) تا چه مدت اعتبار دارد؟
جواب: مرکز پایه حقوق ملی (NPWC) اعتبار محدودی را برای دوره پایه حقوق مشخص کرده است، این بازه بیشتر از 90 روز و کمتر از 1سال از زمان محاسبه پایه حقوق است.
برای مجوز کار، تقاضا (ETA-9089)باید زمانی که PWD همچنان معتبر است ثبت شود یا اینکه مرحله اول پروسه استخدام در زمان اعتبار PWD شروع شده باشد.
4. سوال: چه اتفاقی می افتد اگر NPWC پایه حقوقی بیشتر از آنچه کارفرما تمایل به پرداخت دارد، تعیین کند؟
جواب: اگر پایه حقوقی مشخص شده توسط NPWC بیشتر از آنچه کارفرما توانایی و یا تمایل به پرداخت دارد باشد، به دنبال روش های جایگزین می گردند که در آن میانگین حقوق کمتر باشد. سیاست وزارت کار در ترکیب مشاغل تخصیص دادن بیشترین مقدار پایه حقوق است.
کارفرما می تواند درخواست را از مرجع حقوقی دیگری ثبت کند و از آن به جای PWD در مجوز کار استفاده نماید. وزارت کار مشکلی با این موضوع ندارد.
اگر وزارت کار درخواست را رد کند، کارفرما این حق را دارد تا به انجمن تقاضا مجوز کار افراد خارجی(BALCA) درخواست دهد. در خواست برای PWD بررسی شده توسط BALCA باید مکتوب شود .نباید بیش از 30 روز از زمان مشخص کردن حقوق پایه گذشته باشد.
همچنین کارفرما می تواند یک در خواست PWD جدید به NPWC بفرستد و از این درخواست جدید به جای قبلی استفاده کند.
5. سوال: چه اتفاقی می افتد اگر کارفرما به وعده پرداخت پایه حقوق عمل نکند؟
جواب: با کارفرما خود صحبت کنید و بگویید که این وعده از نظر قانونی الزام آور است و باید تا زمانی که گرین کارت خود را اخذ نمایید، محترم شمرده شود.
6. سوال: کمترین مقدار حقوق برای تقاضا مجوز کار چقدر است؟
جواب: بستگی دارد. هر موقعیت شغلی نرخ پایه حقوق مختلفی بستگی به مکان آن شغل دارد.
7. سوال: تبلیغات التزامی برای مجوز کار PERM چیست؟
جواب: الزام قانون PERM این است که تبلیغات حداقل 2 یکشنبه در روزنامه های پرتیراژ قرار گیرد به علاوه اینکه 30 روز این پیشنهاد شغلی در آژانس کاریابی دولتی قرار داده شود.
به طور جایگزین، قوانین به کارفرما اجازه می دهند در حین استخدام یک حرفه برای موقعیت شغلی که تجربه لازم برای این کار را دارد در روزنامه عمومی چاپ یکشنبه آگهی کند و یک کپی از آن را به مجلات حرفه ای مربوط به آن شغل ارسال نماید به جای اینکه آگهی را دو بار و به صورت جداگانه در روزنامه یکشنبه چاپ نماید.
روزنامه باید متقاضیان زیادی داشته باشد. اگر یک روزنامه عمومی در ناحیه روستایی چاپ یکشنبه نداشته باشد و کار باید در آن منطقه انجام شود، باید به جای یکشنبه آگهی در روزی که روزنامه بیشترین تیراژ خود را دارد چاپ شود.
به عنوان مثال در ناحیه روستایی که کار قرار است آنجا انجام شود، روزنامه تنها دوشنبه و چهارشنبه چاپ می شود. مردم چاپ دوشنبه را بیشتر از چاپ یک شنبه می خرند. پس کارفرما باید در دو دوشنبه مختلف آگهی را در روزنامه قرار دهد.
در مناطق برون شهری که روزنامه محلی با چاپ یکشنبه ندارند آگهی باید در حومه شهر جایی که روزنامه چاپ یکشنبه در آنجا وجود دارد قرار بگیرد. مناطق برون شهری شبیه به مناطق روستایی نمی باشند و اجازه تبلیغات در روزنامه غیر از یکشنبه را ندارند.
8. سوال: بازه استخدام PERM چه مدت است؟
جواب: بازه الزام آوری برای استخدام وجود ندارد، بنابراین تا زمانی که فعالیت های استخدامی نیاز های اصلی را برطرف کنند این بازه ادامه دارد.
بر طبق قوانین، فعالیت های استخدامی باید30 روز قبل از ثبت به نتیجه برسند و نیز نباید 180 روز زود تر قبل از ثبت شروع شوند. یکی از سه مرحله اضافی برای استخدام در مشاغل تخصصی باید 30 روز قبل از ارسال تقاضا PERM اتفاق بیافتد .
با اینحال ممکن نیست هیچکدام از فعالیت های استخدامی بیش از 180 روز قبل ثبت درخواست اتفاق بیافتند. از نظر تکنیکی ممکن است یک کارفرما تمام فعالیت های استخدام را در 30 روز انجام دهد. به این خاطر که درخواست کار الزامی 30 روزه برای ارسال دارد. دیگر فعالیت های استخدامی ممکن است به صورت همزمان به نتیجه برسند. اگر استخدام تنها 30 روز طول بکشد، کارفرما برای ارسال تقاضا تنها باید 30 روز صبر کند. در کل 60 روز از اولین فعالیت برای استخدام تا زمان ثبت طول می کشد.
9. سوال: آیا یک بازه زمانی معتبر برای تبلیغات و فعالیت های استخدامی وجود دارد؟
جواب: بله. تمام تبلیغات های الزامی، پیشنهاد های شغلی، ارسال های داخلی و دیگر فعالیت های استخدامی باید در 180 روز از زمان ثبت رخ دهد اما نباید نزدیکتر از 30 روز قبل از زمان ثبت باشد. فقط یک استثنا مجاز است: یکی از سه فعالیت تبلیغاتی اضافی مورد نیاز برای مشاغل تخصصی ممکن است 30 روز قبل از زمان ثبت اتفاق بیافتد.
10. سوال: در تبلیغات کار چه اطلاعاتی باید قرار داده شود؟
جواب: تبلیغات روزنامه برای مشاغل تخصصی و غیر تخصصی همانطور که در فرمETA9089 آمده است، باید شامل توصیف دقیق کار و حداقل الزامات شغل باشد. همچنین باید شامل اسم کارفرما باشد و نشان دهد که متقاضی باید رزومه خود را به کارفرما ارائه دهد، و نیز باید شامل آدرس، توصیف کلی شغل، توصیف ناحیه جغرافیایی که کار قرار است در آنجا انجام شود، باشد. نباید شامل الزامات کاری بیشتر از آنچه در فرمETA9089 آمده است باشد، نباید شامل دستمزد یا شرایط نامطلوب نسبت به آنچه به افراد خارجی پیشنهاد می شود باشد.
اقامت, اقامت آمریکا, مهاجرت  آمریکا, ویزای کار آمریکا, ویزای EB3    ,ویزای کاری, مهاجرت از طریق کار,  پیشنهادات کاری, ویزای سرمایه گذاری,  ویزای کانادا,  وکلای مهاجرت,  وکیل کانادا, استانی ,سرمایه گذاری, کانادا تخصصی,  وکیل مهاجرت آمریکا, گرین کارت, ویزای لاتاری, ویزای نامزدی, ویزا مهاجرت به,  اقامت اروپا, اقامت اروپا, ارزان ترین اقامت, اروپا با سرمایه گذاری, بلغارستان, مجارستان, قبرس, پیشنهادات کاری امریکا, اقامت امریکا بدون تخصص, اقامت تحصیلی, ویزای تحصیلی, ویزای توریستی آمریکا, ویزای توریستی کانادا, کبک ,سرمایه گذاری فدرال, ویزای EB5  , ویزای سریع ,اقامت سریع, سازمان مهاجرتی,  مشاور کانادا ,مهاجرتی پیشرو,  سازمان مهاجرتی پیشرو, پیشرو ,رضا نصرتی ICCRC  ,   ,اقامت قسطی, کارهای جدید, بهترین وکیل , وکیل در ایران,  دفتر پیشرو, تضمینی, کار, اقامت دایم ,میامی, تگزاس ,واشنگتن ,ارزان مهاجرت, ارزان ,مهاجرت از ایران, ایرانیان در آمریکا ,خدمات مهاجرت آمریکا, ویزای E2   ,کبک, مهاجرت سرمایه گذاری, کار آفرینی ,خود اشتغالی , بررسی مجدد ,ویزا, اقامت کاری, ویزای کار, nvc, audit, auditing process, RFE  , LC, I-140, Interview ,Medical test , هزینه ویزای EB3  ,فلوریدا تست پزشکی ,معاینات گرین کارت, بیماریهای مسری, واکسیناسیون امریکا ,معاینات پزشکی آمریکا ,استان ساسکاچوان, استان اونتاریو ,استان بریتیش کلمبیا, منیتوبا ,اوباما ,نیروی کار خارجی, جذب نیرو ,استخدام ACIC,  ,گلخانه, فلوریدا, باغبانی , ویزای دانشجویی, دبیرستان آکادمیک, ,F1, J1