در این نوشته میخواهیم تمام شرایط و مزیت های مربوط به مهاجرت تحصیلی به کانادا را بررسی نماییم و به تمام چرا ها و چگونه گی ها پاسخی مناسب برای شرایط فعلی شما ارائه دهیم . پس با ما همرا باشید …

همیشه اولین سوال این است که چرا مهاجرت تحصیلی به کانادا را برای ادامه تحصیل انتخاب کنیم و کدام کشور بهترین مقصد مهاجرت تحصیلی است، یافتن پاسخ این سوال خیلی ارزشمند است زیرا اکثر اقامت های موقت تحصیلی منجر به دریافت اقامت دائم می شود پی چه بهتر که از این فرصت موجود به نحوی استفاده کنیم که علاوه بر تحصیل در محیطی خوب و دانشگاهی معتبر مقدمات ماندگاری و اقامت دائم را هم بچینیم و پی اندازی برای آینده نزدیک مهاجرتی خود داشته باشیم.
پیشرو با بررسی گسترده و با تجربه دراز مدت خود در زمینه مهاجرت تحصیلی به کانادا به این سوال شما پاسخ می دهد و 5 دلیل مهم برای مهاجرت به کانادا آن هم به وسیله اقامت تحصیلی ارائه می دهد، با ما همراه باشید.

 

دلیل اول مهاجرت تحصیلی به کانادا , کیفیت بالای آموزشی

کانادا از نظر رتبه‌بندی کیفی در سراسر جهان دارای استاندارد آموزشی بالا و کنترل کیفی دقیق شناخته شده است. این سخن بدین معناست که شما در صورت تحصیل در این کشور از آموزش‌هایی با سطح کیفی عالی برخوردار خواهید شد:
امتیازی که می‌تواند در آینده فرصت‌‌های بسیاری را برای شما فراهم آورد و در درازمدت و طی دوران فعالیت‌ حرفه‌ای، برایتان فوایدی بی‌شماری در بر داشته باشد.
کیفیت تحصیلات و استانداردهای زندگی در کانادا از مواردی هستند که در رتبه‌بندی جهانی جایگاه بالایی را به خود اختصاص داده‌اند اما در عین حال هزینه تحصیل در کانادا نسبت به تحصیل در استرالیا، تحصیل در انگلستان و تحصیل در امریکا بسیار مقرون به صرفه تر است. در کانادا دانشگاه های بسیار عالی وجود دارد که شما میتوانید با شهریه حدود ۳۰ میلیون تومان در سال در آنها تحصیل کنید.
سازمان ملل پیوسته کانادا را به عنوان یکی از بهترین کشورهای جهان برای زندگی برمی‌گزیند. شما به عنوان یک دانشجوی بین‌المللی در کانادا از تمام آزادی‌هایی که دیگر کانادایی‌ها در زمینه برخورداری از حقوق بشر، برابری و جامعه باثبات و در صلح در اختیار دارند، برخوردار خواهید بود.

 

دلیل دوم مهاجرت تحصیلی به کانادا , محاسبه زمان تحصیل در کانادا به عنوان روزهای اقامت

در راستای اخذ پاسپورت کانادایی. نیمی از روزهای اقامت شما به عنوان دانشجو در کانادا به عنوان اقامت در مسیر اخذ پاسپورت کانادا شمرده میشود. (تا حداکثر یک سال میتوانید از این مزیت استفاده کنید). به طور مثال با اخذ یک لیسانس یا فوق لیسانس یا دوره کالج در کانادا، و اقامت ۲ سال پس از اخذ مدرک در کانادا شما شهروند کانادایی خواهید شد.

تسلط به دو زبان زنده دنیا دلیل سوم برای مهاجرت تحصیلی به کانادا

در بخش آموزش هم کانادا کشوری دوزبانه است و از نظر آموزش زبان نیز یکی از کشورهای پیشرو در جهان شناخته شده است. از آنجا که آموزش زبان انگلیسی و فرانسه بخش جدایی‌ناپذیر از آموزش کانادایی است، شما خواهید توانست در کنار پیشرفت در تحصیل خود، در هر یک از دو زبان فوق نیز مهارت‌های خود را تقویت کنید. همچنین کسانی که به صورت خانوادگی برای تحصیل به کانادا مهاجرت میکنند فرزندان آنها نیز میتوانند به صورت رایگان در مدارس کانادایی به تحصیل بپردازند.

دلیل چهارم مهاجرت تحصیلی به کانادا اشتغال و تحصیل همزمان

یکی دیگر از مواردی که کانادا را از لحاظ تحصیلی برتر از سایر کشورها میکند این است که کانادا برخلاف آمریکا که اجازه کار همزمان با تحصیل را در بیشتر موارد به دانشجو نمیدهد، کار دانشجویی در کانادا قانونی و مجاز است و شما بدون محدودیت میتوانید شغل مورد نظر خود را داشته باشید. در ایام تحصیل ۲۰ ساعت در هفته و در ایام غیر درسی به صورت تمام وقت کار دانشجویی در کانادا مجاز است. همچنین علاوه بر این موارد شما در هنگام تحصیل میتوانید در خوابگاه های وابسته به دانشگاه زندگی کنید و مزیت این خوابگاه ها تنها مجهز بودن آنها به آخرین تکنولوژی‌های پیشرفته روز نیست بلکه در آنها می‌توان به وجود بسیاری از بهترین امکانات رفاهی نیز اشاره کرد. مجموعه‌های اسکان دانشجویی در کانادا از امکانات ورزشی با کیفیتی در حد تمرینات برای المپیک گرفته تا سالن‌های نمایش و کنسرت عالی، فرصت‌ها و امکانات فراوانی برای آموختن و تفریح در اختیار شما قرار می‌دهند.

دلیل پنجم مهاجرت تحصیلی به کانادا حضور قومیت های متنوع

با توجه به این‌که تقریبا نمایندگانی از همه گروه‌های قومی جهان در کشور کانادا حضور دارند، تقریبا این امکان منتفی است که کسی نتواند غذاهای مورد علاقه ملیت خود و یا فعالیت‌های مورد علاقه یک قومیت یا فرهنگ خاص را در این کشور بیاید.
در فضای آموزشی پویا و کاملا به‌روز کانادایی و با ارتباط با قومیت های متنوع، شما نه تنها مهارت و دانش‌لازم برای تحلیل و ارتباط را می‌آموزید، بلکه می‌‌آموزید که چگونه این مهارت‌ها را عرضه و معرفی کنید، خلاقیت خود را در معرض دید علاقه‌مندان قرار دهید و اعتماد به نفس خود را افزایش دهید!
آن دسته از دانشجویان بین‌المللی که دارای مدرک کانادایی هستند و از تجربه کار کانادایی نیز برخوردار شده‌اند، می‌توانند بدون نیاز به ترک این کشور و در حالی که در داخل خاک کانادا به سر می‌برند، برای دریافت حق اقامت دائم آن کشور تقاضا دهند.
دوستان عزیز برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت تحصیلی به کانادا می توانید با شماره های زیر تماس حاصل نمایید مشاوران متخصص پیشرو آماده پاسخگویی به سوالات مهاجرتی شما هستند.
شماره تماس های ما : 222666395-021

درباره nadia ghasti

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *