ویزای نامزدی (ویزای K1)

در صورتیکه شما یک شهروند آمریکایی هستید و قصد دارید با یک فرد خارجی ازدواج کنید، یک آپشن برای آوردن نامزد خود به ایالات متحده آمریکا بصورت ویزای غیر مهاجرتی برای ازدواج و زندگی در اینجا دارید.

شما همینطور می توانید برای آوردن فرزندان مجرد نامزد خود به ایالات متحده آمریکا که سن آنها زیر ۲۱ سال است، از طریق همان تقاضای ویزا اقدام کنید.

شهروندان دائم قانونی (دارندگان گرین کارت) ممکن است برای ویزا های نامزدی فایل تشکیل دهند، اگرچه می توانند برای مهاجرت همسر جدید خود پس از ازدواج تقاضا کنند.

خلاصه فرآیند اعطای ویزا و ارسال پستی آن:

ویزای نوع K-1 یک ویزای موقت ایالات متحده امریکاست که تنها به منظور ازدواج در آمریکا صادر می شود. این ویزا، اجازه اقامت در آمریکا را بطور طولانی نمی دهد. شما ۹۰ روز زمان دارید تا پس از ورود نامزد خود به خاک آمریکا ازدواج کنید.

در صورتیکه یکی از طرفین قصد تحصیل یا کار در آمریکا را داشته باشد، می بایستی یک درخواست دیگر برای او اعلام کنید یا وضعیت او را برای یک ساکن دائم (دارنده گرین کارت) تغییر دهید.

شرایط ویزای K-1:

تا زمان وقوع ازدواج، نامزد شما به عنوان یک غیر مهاجر در نظر گرفته می شود. نامزد شما ممکن است تنها یک مرتبه برای ویزای نامزدی وارد خاک کشور آمریکا شود. اگر نامزد شما پیش از ازدواج کشور را ترک کند بدون یک ویزای جدید نمی تواند مجدداً وارد آمریکا شود. اگر ازدواج طی زمان ۹۰ روز روی ندهد، یا نامزد شما با فرد دیگری ازدواج کنید (شهروند آمریکایی که درخواست را برای او پر ننموده است)، نامزد شما لازم است آمریکا را ترک کند.

در صورتیکه نامزد شما قصد زندگی و کار دائم را در آمریکا دارد، می بایستی پس از ازدواج برای اقامت دائم درخواست و اقدام نماید (اگر نامزد شما پس از ازدواج مایل نیست یک شهروند دائم باشد، نامزد شما/همسر جدید شما باید خاک آمریکا را طی ۹۰ روز از پذیرش غیر مهاجرتی اولیه خود ترک کند).

عدم صلاحیت متقاضی برای ویزا:

شرایط و فعالیتهای خاص منجر به عدم صلاحیت متقاضی اخذ ویزا می گردد. مثالهایی در ذیل آورده شده است:

  • قاچاق مواد
  • اقامت بیش از حد مجاز در ویزای قبل
  • تعدد زوجین
  • حمایت در سرنگونی دولت
  • ارائه مدارک تقلبی

افسر کنسولی به متقاضی در مورد شرایط عدم صلاحیت برای ویزا، لغو عدم صلاحیت و عملکرد حذف ویزا اطلاع می دهد. به مقاله travel.state.Gov مراجعه کنید تا اطلاعات لیست جامع در مورد عدم صلاحیت متقاضی را بیابید.

مدت زمان مورد نیاز

مدت زمان در هر مورد متفاوت است و بستگی به شرایط آن دارد. در برخی افراد به دلیل آنکه متقاضی دستورالعمل ها را به دقت دنبال نمی کند یا اطلاعات ناقص ارائه می دهد، تاخیر ایجاد می شود. لازم است که آدرس و شماره تلفنهای صحیح ارائه شود. بعلاوه سفارت یا کنسولگری ممکن است نیاز به چک کردن شرایط امنیتی متقاضی داشته باشد. بررسی های امنیتی نیز زمان بر خواهند بود.

وضعیت دائم مشروط:

بعد از ازدواج، همسر جدید شما در ابتدا، اقامت دائم مشروط را برای دو سال دریافت می کند. اقامت دائم مشروط زمانی اعطا می شود که از زمان ازدواج کمتر از ۲ سال گذشته است. تفاوت بین اقامت مشروط و اقامت دائم غیر مشروط آن است که وضعیت اقامت  غیر دائم شما در ۲ سال از زمان اعطای آن، باطل می شود مگر آنکه با موفقیت طی تقاضای خود آنرا از حالت مشروط خارج کنید. به عنوان یک زوج جدید، بایستی هر چه سریعتر طی ۹۰ روز پیش از دومین سالگرد اعطای اقامت دائم مشروط به همسر خارجی شما از طریق فرم I-751 تشکیل فایل دهید.

برای ادامه مقاله به قسمت دوم ویزای نامزدی مراجعه کنید 

اقامت, اقامت آمریکا, مهاجرت  آمریکا, ویزای کار آمریکا, ویزای EB3    ,ویزای کاری, مهاجرت از طریق کار,  پیشنهادات کاری, ویزای سرمایه گذاری,  ویزای کانادا,  وکلای مهاجرت,  وکیل کانادا, استانی ,سرمایه گذاری, کانادا تخصصی,  وکیل مهاجرت آمریکا, گرین کارت, ویزای لاتاری, ویزای نامزدی, ویزا مهاجرت به,  اقامت اروپا, اقامت اروپا, ارزان ترین اقامت, اروپا با سرمایه گذاری, بلغارستان, مجارستان, قبرس, پیشنهادات کاری امریکا, اقامت امریکا بدون تخصص, اقامت تحصیلی, ویزای تحصیلی, ویزای توریستی آمریکا, ویزای توریستی کانادا, کبک ,سرمایه گذاری فدرال, ویزای EB5  , ویزای سریع ,اقامت سریع, سازمان مهاجرتی,  مشاور کانادا ,مهاجرتی پیشرو,  سازمان مهاجرتی پیشرو, پیشرو ,رضا نصرتی ICCRC,  اقامت قسطی, کارهای جدید, بهترین وکیل , وکیل در ایران,  دفتر پیشرو, تضمینی, کار, اقامت دایم ,میامی, تگزاس ,واشنگتن ,ارزان مهاجرت, ارزان ,مهاجرت از ایران, ایرانیان در آمریکا ,خدمات مهاجرت آمریکا, ویزای E2   ,کبک, مهاجرت سرمایه گذاری, کار آفرینی ,خود اشتغالی , بررسی مجدد ,ویزا, اقامت کاری, ویزای کار, nvc, audit, auditing process, RFE, LC, I-140, Interview ,Medical test , هزینه ویزای EB3,فلوریدا تست پزشکی ,معاینات گرین کارت, بیماریهای مسری, واکسیناسیون امریکا ,معاینات پزشکی آمریکا ,استان ساسکاچوان, استان اونتاریو ,استان بریتیش کلمبیا, منیتوبا ,اوباما ,نیروی کار خارجی, جذب نیرو ,استخدام ACIC,  ,گلخانه, فلوریدا, باغبانی , ویزای دانشجویی, دبیرستان آکادمیک, ,F1, J1,مجارستان ,بلغارستان اقامت اروپا ,پاسپورت اروپا.,MOHSEN Safavi, Mohammadreza nosraty,محسن صفوی, محمد رضا نصرتی,
درباره Admin

شرکت خدمات مهاجرتی پیشرو در سال ۲۰۱۰ از تبدیل شرکت مادرِ کارآفرینان کانادا که بیش از ۵ سال سابقه خدمات رسانی در زمینه‌های مالی و سرمایه گذاری به اشخاص و شرکتها داشت به وجود آمد. این سازمان با دارا بودن دفتر فعال در ایران و کانادا با مجوزات رسمی از اداره مشاوران رسمی کانادا و نمایندگی و کارگزاری از وکلای آمریکایی و اروپایی به ارایه راه کارهای قانونی اقامت می پردازد