تفاوت مسیر  ویزای تحصیلی با برنامه EB3  برای اخذ گرین کارت

یکی از مسایلی که این روزها بسیار از ما سوال می کنند ورود به امریکا از طریق ویزای تحصیلی یا F است شما با داشتن پذیرش و زبان مناسب می توانید به امریکا وارد شوید اما این ورود به معنی اخذ اقامت امریکا نیست و برای تحصیل گرین کارت شما بایستی مسیر مشخصی را طی کنید.

visachart

در زمان تحصیل فرد متقاضی حق کار  دارد یعنی  حق انجام هر کاری رو هر جایی و به هر زمانی ندارن.  که البته این خوبه، یعنی دیزاین شده برای اینکه شما درس بخونی، همون دلیلی که برای ورود به آمریکا ویزا دریافت کرده اید.
شما حین تحصیل می توانید20ساعت نیمه وقت کار کنید. این می تونه on campus باشه مثل TA یا RA یا می تونه off campus باشه که اون باید به تایید دپارتمان و … برسه. یعنی در راستای درس باشه. مثلا شما مستر کامپیوتر می خونید نمی ذارن بری تو والمارت کار کنید. زمانهایی که دانشگاه رسما تعطیله مثل ژانویه و یا تابستون که شما enroll نمی کنید تا 40 ساعت هم می تونید کار کنید. باز به همون منوال که اگه خارج دانشگاه باشه باید به تایید برسه.
در رابطه با ادامه اقامت در آمریکا پس از  فارغ التحصیلی بایستی یه نکته رو من اضافه کنم که یه دوره ای بعد از فارغ التحصیلی وجود داره به نام OPTIONAL TRAINING PROGRAM که ویزاش همون ویزای F1 هستش ولی شما تا-17 12 ماه میتوانید توی ایالات متحده بمونید و کار بکنید ولی بعد 12 ماه یا تمدید تا 17 ماه  باید از امریکا بروید.

معمولا یه دوره گذار هستش برای اونایی که دنبال کار هستن. متقاضی یه مدت کار میکنه و سابقه کار پیدا میکنه اگر خوششون اومد نیگرش میدارن. مخصوصا بعد از فارغ التحصیلی که معمولا بچه ها سابقه کار ندارن..دوره خوبیه برای تجربه…..الانم که اوضاع بازار کار آمریکا خیلی خوب نیست. (OPT)

وقتی شما ویزای H-1B می‌گیرید همسر شما ویزای H-4 خواهد گرفت که معادل همون ویزای F-2 هست برای افراد خانواده کسی که ویزای H-1 داره. وقتی که شما برای گرین کارد اقدام می‌کنید اسم و مشخصات همسرتون رو هم در فرم‌ها وارد می‌کنید و وقتی گرین کارت بگیرید همسر شما هم گرین کارت خواهد گرفت.

در مورد درخواست گرین هم که باید ثابت بشه آمریکایی پیدا نشده و …. که اینا تو حوزه ی مهندسی دیگه فرمالیته شده. آمریکایی اگه به اندازه کافی بود که شما را راه نمیدادن اینجا چه برسه به اینکه خرج تحصیلتون رو هم بدن. این مساله تو رشته های حقوق و پزشکی خیلی خودش رو نشون میده و تقریبا غیر ممکنه برای یه خارجی.

به هر حال شما بایستی اسپانسر شیپ یا حمایت کارفرما را بدست اورید تا بتوانید درخواست گرین کارت شما پذیرفته شود و همانطور که باید گفت ایشان بایستی مراحا اخذ اجازه کار و تاییدیه ها را داشته باشد و شما با تغییر ویزای خود به EB3 یا  EB2   بر اساس مقطع تحصیلی اقدام کنید.

گرفتن گرین کارت امریکا به همین سادگی نیست که بعد از یک سال داشتن ویزا کار بتونید گرین کارت بگیرید. شرکتی که شما رو استخدام می‌کنه باید شرایط درخواست گرین کارد برای شما رو داشته باشه و مایل هم باشه که این کار رو بکنه.

بعد از این شما می‌توانید درخواست گرین کارت از طریق کار بکنید که بسته به گروهی که درش اقدام می‌کنید (EB-2 یا EB-3) ممکنه بین چند ماه تا چندین سال طول بکشه. به هر حال این ویزای تحصیلی با اینکه سریعتر و شاید کم خرج تر باشد اما برای گرفتن گرین کارت راه سختی را بایستی پیمود.

با توجه به این مطالب ما با دانش به این مسایل راهی مطمئن را از ابتدا پیشنهاد می دهیم که هم زمان کمتری می گیرد و هم شما به محص ورود با ویزای مهاجرتی از کلیه مزایای اقامت دایم امریکا بهره مند خواهید شد.

در برنامه  اخذ اقامت امریکا از طریق پیشنهاد کاری غیر از اینکه فرد بعنوان نیروی غیر متخصص و ساده  وارد یک شرکت می شود entry level   که شاید منظر مناسبی برای قشر تحصیلکرده نداشته باشد و بعنوان نکته منفی بیان می شود اما روشی کارا است چرا که:

  • فرد دارای کارفرمای معتبر است که می تواند ایشان را اسپانسر کند.
  • دوره یکساله با حقوق و مزایا است( حداقل ماهی 1400 دلار)
  • فرد و تمامی افراد وابسته به ایشان( فرزندان کمتر از 21 سال ) با هم اقامت دایم را اخذ می کنند.
  • هزینه کم و زمان کوتاه پروسه در حال حاضر( 18 ماهه)
  • ضمانت هر مرحله توسط شرکت و برگشت 100 درصد پول  در صورت عدم موفقیت مراحل.(به قرارداد رجوع شود)
  • تسهیلات مالی و پرداختی بر اساس شرایط شما

 

اقامت, اقامت آمریکا, مهاجرت  آمریکا, ویزای کار آمریکا, ویزای EB3    ,ویزای کاری, مهاجرت از طریق کار,  پیشنهادات کاری, ویزای سرمایه گذاری,  ویزای کانادا,  وکلای مهاجرت,  وکیل کانادا, استانی ,سرمایه گذاری, کانادا تخصصی,  وکیل مهاجرت آمریکا, گرین کارت, ویزای لاتاری, ویزای نامزدی, ویزا مهاجرت به,  اقامت اروپا, اقامت اروپا, ارزان ترین اقامت, اروپا با سرمایه گذاری, بلغارستان, مجارستان, قبرس, پیشنهادات کاری امریکا, اقامت امریکا بدون تخصص, اقامت تحصیلی, ویزای تحصیلی, ویزای توریستی آمریکا, ویزای توریستی کانادا, کبک ,سرمایه گذاری فدرال, ویزای EB5  , ویزای سریع ,اقامت سریع, سازمان مهاجرتی,  مشاور کانادا ,مهاجرتی پیشرو,  سازمان مهاجرتی پیشرو, پیشرو ,رضا نصرتی ICCRC  ,   ,اقامت قسطی, کارهای جدید, بهترین وکیل , وکیل در ایران,  دفتر پیشرو, تضمینی, کار, اقامت دایم ,میامی, تگزاس ,واشنگتن ,ارزان مهاجرت, ارزان ,مهاجرت از ایران, ایرانیان در آمریکا ,خدمات مهاجرت آمریکا, ویزای E2   ,کبک, مهاجرت سرمایه گذاری, کار آفرینی ,خود اشتغالی , بررسی مجدد ,ویزا, اقامت کاری, ویزای کار, nvc, audit, auditing process, RFE  , LC, I-140, Interview ,Medical test , هزینه ویزای EB3  ,فلوریدا تست پزشکی ,معاینات گرین کارت, بیماریهای مسری, واکسیناسیون امریکا ,معاینات پزشکی آمریکا ,استان ساسکاچوان, استان اونتاریو ,استان بریتیش کلمبیا, منیتوبا ,اوباما ,نیروی کار خارجی, جذب نیرو ,استخدام ACIC,  ,گلخانه, فلوریدا, باغبانی ,

 

درباره Admin

شرکت خدمات مهاجرتی پیشرو در سال ۲۰۱۰ از تبدیل شرکت مادرِ کارآفرینان کانادا که بیش از ۵ سال سابقه خدمات رسانی در زمینه‌های مالی و سرمایه گذاری به اشخاص و شرکتها داشت به وجود آمد. این سازمان با دارا بودن دفتر فعال در ایران و کانادا با مجوزات رسمی از اداره مشاوران رسمی کانادا و نمایندگی و کارگزاری از وکلای آمریکایی و اروپایی به ارایه راه کارهای قانونی اقامت می پردازد