ذکر این نکته مهم است که شما با آگاهی تمام در کلیه مراحل همگام با ما باشید و این وظیفه دفتر یا وکیلی است که با شما کار می کند است تا این موارد را برای شما روشن کند تا باعث سردرگمی و ایجاد بحث های شک برانگیز  مختلف نشود و بدانیم انتخاب دفتر و وکیل آگاه و دلسوز در کنار شما رمز موفقیت است اما برای شما داشتن اطلاعات کامل حقی است که نباید چشم پوشی کنیم پس:

perm-labor-certification-23-638

 

 

همانطور که در مقالات قبلی توضیح دادیم اخذ اقامت دایم آمریکا از طریق پیشنهادات کاری دارای 4 مرحله اصلی است که شامل:

  • اخذ تائیدیه از اداره کار یا Labour certificate
  • اخذ تائیدیه از اداره مهاجرت یاUSCIS  یا فرم I-140
  • اخذ تائیدیه یا موجود بودن ویزا در NVC و دریافت فرم واریز مبلغ ویزا
  • دریافت زمان و محل مصاحبه و انجام مصاحبه
  • تست پزشکی

و د ر نهایت دریافت ویزا از سفارت آمریکا پس از انجام Administration Process  یا بررسی وضعیت شخص توسط پلیس آمریکا .

در مراحل بالا همیشه احتمال بررسی مجدد یا رد پرونده به دلایلی وجود دارد که شرح می دهیم .

مرحله اول یا  Labour certificate

در این مرحله کارفرما از طرف متقاضی اقدام می کند و درخواستی مبنی بر استخدام فرد خارجی به اداره کار می دهد. زمان بررسی حدود 5-7 ماه است که اداره کار بر اساس مستندات درخواست نسبت به صدور تائیدیه اقدام می کند .

اما بطور معمول طبق وبسایت اداره کار حدود 20-30  درصد فایلها بصورت رندم مورد بررسی مجدد قرار می گیرد که کارفرما باید نسبت به ارسال مدارک خواسته شده شامل: اصل  تبلیغات- جزییات مصاحبه ها و روند کاریابی در داخل آمریکا- صورت های مالی کارفرما – دلایل استخدام خارجی و سایر مدارک خواسته شده اقدام کند که به این بررسی مجدد Auditing process  گفته می شود .

perm-labor-certification

 

این مرحله تماما به کارفرما ربط دارد و از متقاضی هیچ مدرکی اخذ نمی شود. با دریافت این درخواست متقاضی تنها به وکیل کارفرما اجازه ارسال مدارک را  می دهد . پروسه بررسی مجدد حدود 6 ماه طول می کشد و کارفرما اجازه کنسل کردن یا Withdraw file  را ندارد.

  • پس نتیجه این است که فایل متقاضی حدود 6 ماه بیشتر برای دریافت LC زمان بر می شود.

مرحله دوم یا I-140 

در این مرحله متقاضی ضمن تایید LC  اصلی به وکیل کارفرما اجازه می دهد برای گرفتن تائیدیه از اداره مهاجرت یا فرم I-140  اقدام کند. طبق دستورالعمل اداره مهاجرت متقاضی دو انتخاب برای زمان پروسه دارد

یکی اینکه بصورت عادی بررسی شود که مبلغ بررسی 700 دلار است و طول پروسه 6 ماه و دوم اینکه از روش سریع یا Premium processing  که متقاضی مبلغ 1225 دلار اضافی بر مبلغ 700 دلار پرداخت می کنید و زمان بررسی به 15 روز کاری تعدیل می شود.

در مرحله دوم دو حالت پیش می اید یا درخواست  مستقیما تایید می شود یا کارفرما یا متقاضی مورد بازبینی قرار می گیرند و این ربطی به نوع انتخاب ندارد و تنها مربوط به  زمان نهایی بررسی است که به این مرحله RFE  یا Request for additional evidence  گفته می شود.

“RFE from Applicant”

درخواست مدارک سوء پیشینه و عدم اعتیاد به تاریخ پیش از تائیدیه کار که متقاضی بایستی در یک مدت یک ماهه ارایه دهد در غیر اینصورت فایل بسته و متقاضی رد می شود و یا سایر مدارک بنا بر نظر افسر پرونده بایستی در مدت زمان مشخص ارسال شود.

“RFE from Employer”

امکان درخواست ارایه صورت های مالی به روز از کارفرما توسط اداره مهاجرت برای اطلاع از وضعیت مالی اسپانسر هست که کارفرما در یک مهلت 1 ماهه باید ان را ارایه کند. این مرحله دغدغه ای برای متقاضی ندارد تنها باید صبر کند تا مدارک ارسال و تائیدیه توسط اداره مهاجرت گرفته شود و زمان انتظار 2 ماه بیشتر می شود.

پس می بینیم بر اساس اینکه چه نوع مدارکی درخواست شود پروسه متفاوت است ولیکن این موارد بصورت عادی و با توجه به ازدیاد درخواست ها از ایران طبیعی است و جای نگرانی نیست.

مرحله سوم یا NVC

در این مرحله پس از دریافت تائیدیه از اداره مهاجرت وکیل شرکت  بایستی در طی 30 روز درخواست  یا فرم  DS-260 به اداره ویزا ارسال شود و انها در صورت ظرفیت یا Visa Availability  فرم های پرداخت هزینه و ویزا را ارسال می کنند .

در این مرحله متقاضی شماره فایل یا ویزا را دریافت کرده است و منتظر زمان دریافت مصاحبه بر اساس محل انتخابی در فرم DS-260  خواهد بود .

در این مرحله بازبینی نداریم و تنها باید ویزا موجود باشد که این زمان بندی بر اساس گزارش بولتن ویزا توسط اداره مهاجرت اطلاع رسانی می شود.

نکته : بر اساس ویزا بولتن ماه جون افراد با زمان اقدام ( تائیدیه فرم I-140   ) قبل از 15 فوریه 2016 در اولویت هستند.

مرحله چهارم و پنجم : مصاحبه و تست پزشکی

در این مرحله متقاضی با کلیه مدارک و تائیدیه ها و اصل پیشنهاد کاری برای مصاحبه به محل سفارت مراجعه می کند. در این مرحله سفارت قبل از تایید زمان مصاحبه با کارفرما تماس گرفته و تائیدیه نهایی و سوالات خود را انجام می دهد.

نکته: آماده سازی مصاحبه و تمرین مصاحبه پیش از این مرحله برای متقاضیان دفتر انجام می گیرد که در قبولی انها موثر است.

قبل از مصاحبه فرد برای انجام تست پزشکی به پزشک مورد اعتماد سفارت در ان کشور بر اساس زمانبندی ما مراجعه می کند و با دریافت نتیجه تست به مصاحبه می رود.

 

درباره Admin

شرکت خدمات مهاجرتی پیشرو در سال ۲۰۱۰ از تبدیل شرکت مادرِ کارآفرینان کانادا که بیش از ۵ سال سابقه خدمات رسانی در زمینه‌های مالی و سرمایه گذاری به اشخاص و شرکتها داشت به وجود آمد. این سازمان با دارا بودن دفتر فعال در ایران و کانادا با مجوزات رسمی از اداره مشاوران رسمی کانادا و نمایندگی و کارگزاری از وکلای آمریکایی و اروپایی به ارایه راه کارهای قانونی اقامت می پردازد