1. ویزای I-20 چیست و چه طور می توان چنین ویزای دریافت کرد؟
فرم I-20 یک فرم دولتی است که به دولت آمریکا می گوید که شما می توانید به عنوان دانشجویی با وضعیت F-1 در این کشور پذیرفته شوید. این فرم تایید می کند که:
1) شما یک دانشجوی واجدالشرایط هستید یا می توانید باشید
2) شما ملزومات پذیرش در موسسات آموزشی آمریکا را تهیه کرده اید
3) شما یک برنامه تحصیل تمام وقت را دنبال می کنید
4) شما به دانشگاه یا دانشکده محل تحصیل خود ثابت کرده اید که پول کافی برای تحصیل و زندگی در آمریکا بدون انجام کارهای غیرقانونی یا تحمل بی پولی را دارید.
فرم i-20 از سوی دانشگاهی که در آن پذیرفته شده اید برای شما ارسال می شود. شما برای دریافت ویزا به این فرم نیاز دارید.
2. CPT چیست؟
آموزش عملی مربوط به برنامه تحصیلی (CPT) فرصتی انتخابی برای استخدام است که در دسترس دانشجویان F-1 که آموزش یک بخش تکمیل کننده از برنامه تحصیلی یا برنامه آکادمیک آنهاست، قرار دارد.

براساس قوانین و دستورالعمل های مهاجرت، این نوع استخدام می تواند شامل یک دوره انترنی، شغل آموزش به عنوان همکار، کار عملی یا هر تجربه کاری دیگری باشد که برای دریافت مدرک تحصیلی که در کاتالوگ برنامه درسی تان به آن اشاره شده یا برای اعتبار آکادمیک که در آن پذیرفته شده اید، لازم است.
3. OPT چیست؟
آموزش عملی انتخابی (OPT) یک دوره استخدامی انتخابی است که به دانشجویان F-1 فرصت می دهد که دانشی را که در طول کلاس های تئوری کسب کرده اند، در کار و تجربه عملی خارج از محیط دانشگاه پیاده کنند. شما می توانید در طول برنامه تحصیلی آموزشی خود از بخشی از 12 ماه آموزشی که در این برنامه آموزشی در نظر گرفته شده، استفاده کنید یا بعد از اتمام برنامه تحصیلی تمام 12 ماه دوره آموزش عملی را پشت سر بگذارید. اختیاری بودن این برنامه آموزشی عملی از سوی اداره خدمات مهاجرت و شهروندی آمریکا (USCIS) تضمین شده و به طور رسمی به عنوان خدمات مهاجرت و تابعیت یا INS پذیرفته می شود و می تواند حداقل 90 روز و به طور مکرر بیش از 120 روز زمان ببرد. این نکته اهمیت زیادی دارد که در اولین زمان ممکن برای برخورداری از این دوره اختیاری اقدام کنید.
ملزومات مورد نیاز برای دوره آموزش عملی اختیاری چیست؟
برای این که برای این دوره آموزشی اختیاری واجدالشرایط باشید باید:
• باید دانشجوی تمام وقت باشید یا دست کم قبل از این که دوره آموزش عملی اختیاری خود را بگذرانید به مدت یک سال تمام دوره آکادمیک را گذرانده باشید.
• در زمان اجرای این برنامه در وضعیت F-1 باقی بمانید، و
• تمایل داشته باشید که در وضعیتی که مستقیما با زمینه مطالعه اصلی شما مرتبط است، کار کنید.
4. چه زمانی باید اقدام کرد؟
• در صورتی که دانشجویی هستید که اولین سال تحصیلات آکادمیک خود را سپری می کنید( یا در یک برنامه یک ساله حضور دارید) ، کوتاه ترین زمانی که می توانید درخواست خود را ثبت کنید 90 روز قبل از تاریخ تکمیل اولین سال تحصیلات آکادمیک شماست.
• اگر اولین سال تحصیل خود را سپری کرده اید، می توانید درخواست خود را در فاصله زمانی کمتر از 120 روز قبل از آغاز تاریخی که برای دوره OPT درخواست داده اید، ثبت کنید.
• در صورتی که براساس اتمام و تکمیل تمام برنامه های کاری و یا تکمیل برنامه آکادمیک خود برای OPT اقدام کرده اید، باید قبل از تاریخ تکمیل تحصیلات خود، درخواستی برای دوره آموزش عملی اختیاری ارائه دهید. درخواست هایی که بعد از تاریخ اتمام تحصیلات به USCIS ارائه شود مورد رسیدگی قرار نخواهد گرفت.
• درخواست ها در قرار ملاقاتی قبل از برنامه ریزی برای دوره OPT از سوی OISS مورد پذیرش قرار خواهد گرفت.
تاریخ های مربوط به ارائه مجوزهای OPT
کارت OPT در مدت معینی اعتبار دارد. شما باید این تاریخ ها را بر روی فرم درخواست OPT خود تعیین نمایید. تاریخ شروع دوره های OPT نباید دیرتر از 60 روز بعد از تاریخ تکمیل تحصیلات تان باشد. در صورتی که در خصوص تاریخ های مربوط به OPT سوالاتی دارید، می توانید آنها را با یکی از مشاوران OISS در میان بگذارید.
5. چه طور ویزای F1 خود را به ویزای H1-B تبدیل کنم؟
وقتی شغل مناسب و کار فرمایی پیدا کردید که می توانست ویزای H1B شما را مورد حمایت قرار دهد، می توانید ویزای خود را از وضعیت F1 به H1 تغییر دهید و بر مبنای ویزای H1 مشغول به کار شوید .
6. آیا می توانم مهر H1B را در خود ایالات متحده دریافت کنم؟
خیر، در وحله اول دریافت مهر H1B تنها در کشور محل زندگی شما صورت می گیرد.

7- SEVIS چیست؟
ایالات متحده آمریکا سیستم اطلاعاتی برای بازدیدکنندگان مبادله ای و دانشجویان را پایه ریزی کرده است که به نام SEVIS شناخته می شود.

دانشگاه هایی که ویزای I-20s را می پذیرند موظف اند که اطلاعات مربوط به دانشجویان بین المللی را در پایگاه اطلاعاتی SEVIS ثبت نمایند و این اطلاعات سپس از سوی مشاوران آمریکایی در سرتاسر جهان مورد ارزیابی قرار می گیرد.

در صورتی که دانشگاه شما اطلاعات مربوط به شما را در این پایگاه اطلاعاتی وارد نکند ویزای شما احتمالا صادر نخواهد شد. در این صورت، به دانشگاه خود اطلاع داده و از آنها بخواهید که این اطلاعات را در پایگاه داده SEVIS وارد کنند.
8. بهترین زمان برای درخواست ویزای دانشجویی به امریکا چه زمانی است؟
شما می توانید 120 روز قبل از تاریخ ثبت نام که در فرم I-20 شما ذکر شده، برای درخواست صدور ویزا اقدام کنید.
9. آیا می توانم بعد از ورود به ایالات متحده آمریکا دانشگاه یا دانشکده خود را تغییر دهم؟
وقتی در آمریکا هستید، تحت قوانین خدمات مهاجرت و شهروندی ایالات متحده قرار دارید. براین اساس نمی توانید دانشگاه یا دانشکده خود را قبل از یک سال تحصیل در این کشور عوض کنید. پیشنهاد می شود که با دقت دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید تا از مشکلات بعدی پیشگیری نمایید.
10. من فرم I-20 را از دانشگاهی که می خواستم ویزای دانشجویی خود را برای آن بگیرم دریافت کردم. اما اخیرا فرم I-20 دیگری از یک دانشگاه دیگر به دستم رسیده است، برای تکمیل کدام فرم باید اقدام کنم؟ در حال حاضر چه کار باید بکنم؟
براساس فرم I-20 جدید برای یک ویزای جدید اقدام کنید.
11. وقتی مشاوران از متقاضیان می خواهند که حتما ثابت کنند بعد از اتمام تحصیلات شان به کشور خود بر می گردند دقیقا به دنبال چه هستند؟ برای اثبات این امر به چه میزان سرمایه و دارایی نیاز است؟
هیچ میزان ثابتی از سوی ادارات صدور ویزا و مهاجرت برای این امر به طور رسمی تعیین نشده است.
شما باید رضایت مامور کنسولگری را در این زمینه جلب کنید که یک دانشجوی واجد شرایط هستید و واقعاً هدف تان این است که در آمریکا به تحصیلات عالیه بپردازید.
باید نشان دهید که بازگشت به کشور تان بعد از تکمیل تحصیلات برای شما از نظر اقتصادی جذابیت دارد و ریشه های اجتماعی در کشور خود دارید که براساس آنها ترجیح میدهید به کشور خود باز گردید تا این که بخواهید در آمریکا بمانید.
12. من سرمایه کافی ندارم، ایا وام های بانکی در این خصوص کمکی می کنند؟
مشاوران ایالات متحده در خصوص نحوه بازپرداخت این وام ها به شما راهنمایی لازم را ارائه خواهند داد.
در صورت وام های سنگین، گرفتن ویزا دشوار خواهد بود. ترجیحا بهتر است که به دنبال وام های کوچک باشید.
13. آیا در صورتی که متقاضی برادر یا خواهری در ایالات متحده داشته باشد، احتمال رد ویزا وجود دارد؟
بستگی به مورد مربوطه دارد، این امر تنها دلیل رد شدن ویزا نیست.
14. چه طور ثابت کنم که توانایی حضور در دانشگاه های ایالات متحده دارم؟
بخش 7 فرم I-20 میزان سرمایه ای که برای تکمیل اولین سال تحصیل خود در آمریکا نیاز دارید را نشان می دهد. میزان کلی شامل شهریه و هزینه ها، مخارج زندگی، هزینه وا بستگان (در صورت تقاضا) و دیگر هزینه ها ست.

شما باید بتوانید ثابت کنید که سرمایه برای پوشش این هزینه ها دارید.در صورتی که والدین تان تحصیل شما را از لحاظ مالی ساپورت می کنند، گواهی حمایت آنها همراه با اثبات میزان سرمایه در دسترس، به شما کمک خواهد کرد.
15. آیا برای دریافت ویزای دانشجویی لازم است که امتحان TOFEL یا GRE را پشت سر بگذارم؟ در صورتی که برخی دانشگاه ها مرا ملزم به گذراندن این امتحانات نکنند چه طور؟
شما باید نامه ای از دانشگاه خود داشته باشید که نشان دهد نیازی به مدرک GRE یا TOFEL برای پذیرش در این دانشگاه ندارید/ به هر حال سفارت قویا پیشنهاد می کند که همه متقاضیان ویزا های دانشجویی نمره استاندارد این تست ها را کسب نمایند.

اقامت, اقامت آمریکا, مهاجرت  آمریکا, ویزای کار آمریکا, ویزای EB3    ,ویزای کاری, مهاجرت از طریق کار,  پیشنهادات کاری, ویزای سرمایه گذاری,  ویزای کانادا,  وکلای مهاجرت,  وکیل کانادا, استانی ,سرمایه گذاری, کانادا تخصصی,  وکیل مهاجرت آمریکا, گرین کارت, ویزای لاتاری, ویزای نامزدی, ویزا مهاجرت به,  اقامت اروپا, اقامت اروپا, ارزان ترین اقامت, اروپا با سرمایه گذاری, بلغارستان, مجارستان, قبرس, پیشنهادات کاری امریکا, اقامت امریکا بدون تخصص, اقامت تحصیلی, ویزای تحصیلی, ویزای توریستی آمریکا, ویزای توریستی کانادا, کبک ,سرمایه گذاری فدرال, ویزای EB5  , ویزای سریع ,اقامت سریع, سازمان مهاجرتی,  مشاور کانادا ,مهاجرتی پیشرو,  سازمان مهاجرتی پیشرو, پیشرو ,رضا نصرتی ICCRC  ,   ,اقامت قسطی, کارهای جدید, بهترین وکیل , وکیل در ایران,  دفتر پیشرو, تضمینی, کار, اقامت دایم ,میامی, تگزاس ,واشنگتن ,ارزان مهاجرت, ارزان ,مهاجرت از ایران, ایرانیان در آمریکا ,خدمات مهاجرت آمریکا, ویزای E2   ,کبک, مهاجرت سرمایه گذاری, کار آفرینی ,خود اشتغالی , بررسی مجدد ,ویزا, اقامت کاری, ویزای کار, nvc, audit, auditing process, RFE  , LC, I-140, Interview ,Medical test , هزینه ویزای EB3  ,فلوریدا تست پزشکی ,معاینات گرین کارت, بیماریهای مسری, واکسیناسیون امریکا ,معاینات پزشکی آمریکا ,استان ساسکاچوان, استان اونتاریو ,استان بریتیش کلمبیا, منیتوبا ,اوباما ,نیروی کار خارجی, جذب نیرو ,استخدام ACIC,  ,گلخانه, فلوریدا, باغبانی , ویزای دانشجویی, دبیرستان آکادمیک, ,F1, J1

 

 

درباره Admin

شرکت خدمات مهاجرتی پیشرو در سال ۲۰۱۰ از تبدیل شرکت مادرِ کارآفرینان کانادا که بیش از ۵ سال سابقه خدمات رسانی در زمینه‌های مالی و سرمایه گذاری به اشخاص و شرکتها داشت به وجود آمد. این سازمان با دارا بودن دفتر فعال در ایران و کانادا با مجوزات رسمی از اداره مشاوران رسمی کانادا و نمایندگی و کارگزاری از وکلای آمریکایی و اروپایی به ارایه راه کارهای قانونی اقامت می پردازد