مهاجرت به امریکا

میلیون ها نفر از طریق ویزا هایی از انواع گوناگون هر ساله وارد ایالات متحده امریکا می شوند. دو نوع اصلی ویزا وجود دارد: مهاجرتی و غیر مهاجرتی.
ویزا های غیر مهاجرتی اسناد مسافرتی هستند که به افراد خارجی اجازه می دهند برای یک دوره زمانی مشخص به ایالات متحده سفر کنند.
از سوی دیگر، یک ویزای مهاجرتی، یک دسته بندی قانونی است که به دارندگان ویزا اجازه اقامت دائم در ایالات متحده را می دهد.
نوع ویزای مهاجرتی یا غیر مهاجرتی که یک متقاضی باید درخواست کند به زمینه و دلیل ورود فرد به آمریکا بستگی دارد. در ادامه توصیفی از متداول ترین ویزا های غیر مهاجرتی برای ورود به آمریکا آمده است.
ویزای بازدید یا توریستی
انواع مختلفی ویزای غیر مهاجرتی وجود دارد که به افراد خارجی اجازه بازدید از ایالات متحده در طول دوره اقامت شان را می دهد. ویزا های غیر مهاجرتی باز دیدی شامل ویزا های B-1 و B-2 هستند.
ویزا های B-1 ویزا های بازدید شغلی هستند که به کارگران خارجی امکان ورود به آمریکا را برای اقامت شغلی می دهند.
• ویزا های B-1 برای آن دسته از مسافرانی مناسب هستند که به دنبال سرمایه گذاری یا خرید ملکی در آمریکا هستند، قصد بستن یک قرارداد تجاری دارند، قرار ملاقاتی با شریکان تجاری دارند یا قرار ملاقات حضوری دارند.
• ویزا های B-2 ویزا های باز دیدی برای آن دسته از مسافرانی هستند که به دنبال لذت سفر، گردش یا درمان های پزشکی در این کشور هستند.
هیچ محدودیتی در صدور ویزا های B1 و B2 وجود ندارد و حداکثر دوره زمانی برای این ویزا ها معمولا 6 ماه است.
آن دسته از افرادی که برای دریافت این ویزا ها اقدام می کنند باید تقاضانامه آنلاین برای ویزای غیر مهاجرتی DS-160 برای دپارتمان ایالات متحده پر کنند.
متقاضیان باید در سفارت مورد مصاحبه قرار بگیرند و عکس های جدید و پاسپورت معتبر داشته باشند. ان دسته از افرادی که به دنبال ویزای بازدید هستند باید ثابت کنند که به دنبال اقامت دائم در آمریکا نیستند و در نظر دارند بعد از بازدید از این کشور به کشور خود بازگردند. این روند باید در طول مصاحبه حضوری  متقاضی به اثبات برسد.

برنامه معافیت از ویزا امریکا

برنامه چشم پوشی از ویزا (VWP) به ساکنان خارجی از کشورهای واجد شرایط اجازه می دهد که با اهداف گردشگری یا شغلی به مدت 90 روز یا کمتر از ایالات متحده بازدید به عمل آورند بدون این که نیازی به ویزای B1 یا B2 داشته باشند. 37 کشور برای این برنامه شرایط لازم را دارند.
آندورا، استرالیا، بلژیک، برونئی، جهموری چک، دانمارک، استونیا، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایرلند، ایتالیا، ژاپن، لتوانی، لاتویا، Liechtenstein، لوکزامبرگ، مالتا، موناکو، هلند، نیوزیلند، نروژ، پرتقال، سان مارینو، سنگاپور، اسلواکی، اسلونی، کره جنوبی، اسپانیا، سوئد، سویس، تایوان و بریتانیا.

ویزای دانشجویی و برنامه مبادله

ایالات متحده ویزا های F-1, J-1 و M-1 را به عنوان ویزا های غیر مهاجرتی تعریف کرده است که افراد خارجی را قادر می سازد به عنوان دانشجو یا بازدیدکننده مبادله ای وارد این کشور شوند.

بازدید کنندگانی که دارای ویزا های F1, J1 و M1 هستند معمولا در طول مدت برنامه شان در این کشور اقامت دارند. به هر حال هزینه اقامت باید از سوی دارندگان این ویزا ها تامین شود.
ویزا های دانشجویی F-1 برای افرادی که قصد دارند با هدف تحصیل در یک دانشگاه یا دانشکده معتبر یا موسسه زبان وارد این کشور شوند صادر می شود.

دارندگان این ویزا باید دانشجوی تمام وقت بوده و در طول دوره آموزشی شان برنامه درسی کاملی بردارند. متقاضیان ویزا های F-1 باید ثابت کنند که بعد از اتمام برنامه شان به کشور مقصد باز می گردند. این امر می تواند با استفاده از ارزش دارایی های خانوادگی، ارائه دور نمای شغلی یا عضویت در یک سازمان تخصصی در کشور مبدا انجام شود.
ویزا های مبادله ای J-1 ویزا هایی هستند که برای شرکت کنند گان در برنامه مبادله ای فرهنگی یا آموزشی در نظر گرفته شده اند. این برنامه ها شامل مبادله معلم، انترنی، کار آموز، پروفسور و .. باشد.
ویزا های M-1 برای آن دسته افرادی هستند که در برنامه های تفریحی و غیر آکادمیک ثبت نام کرده اند.
متقاضیان ابتدا باید در یک برنامه مناسب پذیرفته شوند تا برای ویزای F-1، J-1 و یا M-1 واجد شرایط باشند. متقاضیان باید در سیستم اطلاعات بازدیدکنندگان مبادله ای و دانشجویان (SEVIS) ثبت نام به عمل آورند که یک سامانه اطلاعاتی است که دانشجویان و بازدیدکننده های مبادله ای را در ایالات متحده مورد ردیابی قرار میدهد.
انجام مصاحبه در کنسولگری یا سفارت خانه آمریکا در کشور مبدا برای متقاضیان ویزا های F-1, J-1 یا M-1 ضروری است.

متقاضیان باید در طول این مصاحبه ثابت کنند که قصد اقامت دائم در آمریکا را ندارند و بعد از انقضای ویزا به کشور خود بازمی گردند. متقاضیان باید تقاضانامه ویزای غیر مهاجرتی DS-160 ، پاسپورت و عکس ها را همراه با هر گونه فرم لازم برای بازدیدکننده غیر مهاجرتی که به برنامه ویژه خودشان مربوط است را همراه داشته باشند.

به طور کلی، متقاضیان ویزا های مبادله ای باید مدارک تحصیلی (همچون دیپلم یا رتبه SAT یا GRE ) را همراه داشته باشند و مواردتمکن مالی داشته باشند که نشان دهد می توانند هزینه اقامت خود در آمریکا را تامین کنند.
وا بستگان این دانشجویان و بازدیدکننده های مبادله ای می توانند با ویزا های F-2, J-2 یا M-2 وارد ایالات متحده شوند. وا بستگان می توانند شامل همسر و بچه های مجرد زیر 21 سال باشند.

ویزای کارگران دوره ای

افراد خارجی که به دنبال کار در ایالات متحده دریک دوره زمانی مشخص هستند می توانند با استفاده از ویزای غیر مهاجرتی کارگر دوره ای اجازه ورود به این کشور را کسب نمایند.

شرکت هایی که به دنبال استخدام کارگر دوره ای هستند معمولا درخواست هایی برای ویزای کارگران خود تکمیل می کنند. ویزا های ویژه که کارمندان شرایط و ملزومات آن را دارا هستند به ماهیت اقامت و اشتغال آنها بستگی دارد.
ویزا های H-1B برای آن دسته از تخصص ها که به دانش خیلی تخصصی نیاز دارند در نظر گرفته شده. این دسته ویزا ها شامل طیف وسیعی از متخصصان همچون مدل های فشن ، محققان بین المللی و کارگران پروژه های همکاری وزارت دفاع هستند.
ویزا های O-1 برای افرادی است که توانایی های فوق العاده یا موفقیت های بزرگ در زمینه هایی همچون هنر، ورزش، آموزش، تجارت و سرگرمی کسب کرده اند.
ویزا های O-2 برای کارگر انی است که دارندگان ویزا های O-1 را برای انجام کاری خاص همراهی می کنند.
ویزا های L-1 برای مدیران، مجریان یا کارکنان که دانش ویژه ای دارند که می خواهند آن را از یک اداره خارجی به شاخه ای از آن اداره یا شرکت در ایالات متحده منتقل کنند.
ویزا های E-1 برای آن دسته افرادی است که از کشورهای طرف قرارداد وارد آمریکا می شوند تا یک قرارداد تجاری بین المللی ببندند. کشورهای طرف قرارداد ان دسته کشورهایی هستند که آمریکا با آنها تبادلات بازرگانی دارد.
ویزا های E-2 برای افراد از کشورهای طرف قرارداد است که سرمایه قابل توجهی در ایالات متحده دارند.

کشورهای طرف قرار داد E-1

آرژانتین، استرالیا، اطریش، بلژیک، بولیوی، بوسنی و هزرگوین، برونئی، کانادا، شیلی، چین (تایوان)، کلمبیا، کاستاریکا، کرواتی، دانمارک، استونیا، اتیوپی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، هندوراس، ایران، ایرلند، اسرائیل، ایتالیا، ژاپن، اردن، کره (جنوبی)، لاتویا، لوگزامبورگ، ماکدونیا (FYROM)،مکزیک، Montenegro، هلند، نروژ، عمان، پاکستان، پاراگوئه، فیلیپین، لهستان، سربیا، سنگاپور، اسلونی، اسپانیا، Suriname، سوئد، سویس، تایلند، توگو، ترکیه، بریتانیا، یوگسلاوی.

کشورهای طرف قرار داد E-2

آلبانی، آرژانتین، ارمنستان، استرالیا، آذربایجان، بحرین، بنگلادش، بلزیک، بولیوی، بوسنی و هرزگوین، برونئی، بلغارستان، کامرون، کانادا، شیلی، چین (تایوان)، کلمبیا، کنگو، کاستاریکا، کرواسی، جمهوری چک، دانمارک، اکوادور، مصر، استونیا، اتیوپی، فنلاند، فرانسه، گرجستان، آلمان، گرندا، هندوراس، ایران، ایرلند، ایتالیا، جااییکا، ژاچن، اردن، قزاقستان کره (حنوبی)، مکزیک، مالدیو، مغولستان، موروکو، هلند، نروژ، عمان، پاکستان، پاناما، پاراگوئه، اسلونی، اسپانیا، سریلانکا، سورینام، سوئد، سویس، تایلند، توگو، ترینیداد و توباگو، تونس، ترکیه، اوکریان، بریتانیا، یوگسلاوی.

هر چند که متقاضیان بر حسب دسته ویزای ویژه خود تفاوت می کنند اما تمام متقاضیان ویزای کارگر دوره ای فرایند تقاضای کلی را پشت سر می گذارند. کارفرمایانی که کارگران دوره ای را استخدام می کنند باید تقاضانامه ی تصویب شده ای از I-129 به USCIS ارائه دهند.

کارگران دوره ای باید ویزای الکترونیکی غیر مهاجرتی را از DS-160 تهیه کرده و به کنسولگری و سفارت خانه آمریکا در کشور خود تحویل دهند. متقاضیان ویزا های دوره ای باید در کنسولگری و سفارت خانه آمریکا در نزدیک ترین مکان اقامت شان مصاحبه ای داشته باشند.

دسته های مختلف ویزا های کارگر دوره ای به تائیدیه شغلی از دپارتمان مشاغل نیاز دارند که نشان دهد متقاضی ویزا دستمزد خود را دریافت خواهد کرد.
دستمزد عادی برابر با دستمزدی است که یک کارگر معمولی آمریکایی برای انجام کاری مشابه به طور معمول دریافت می کند. اطمینان از این که کارگران خارجی دستمزد عادلانه ای دریافت میکنند این اطمینان را به ما می دهد که هیچ کارگر آمریکایی به واسطه دستمزد کمتری که کارگران خارجی می گیرند از کار خود برکنار نخواهد شد.

این دستمزد عادلانه همچنین از استثمار کارگران خارجی جلوگیری می کند. هر چند بر حسب دسته ویزا های ویژه متفاوت است اما دوره اولیه اقامت برای یک کارگر دوره ی به طور کلی از یک تا سه سال است.

یک دسته ویزا های خاص دوره های اقامت معینی برای ویزا های (H-1B, L-1s) تعیین کرده و برخی انواع ویزا ها اخیرا دوره اقامت تجدید شدنی دارند (O-1s و Es).

اقامت, اقامت آمریکا, مهاجرت  آمریکا, ویزای کار آمریکا, ویزای EB3    ,ویزای کاری, مهاجرت از طریق کار,  پیشنهادات کاری, ویزای سرمایه گذاری,  ویزای کانادا,  وکلای مهاجرت,  وکیل کانادا, استانی ,سرمایه گذاری, کانادا تخصصی,  وکیل مهاجرت آمریکا, گرین کارت, ویزای لاتاری, ویزای نامزدی, ویزا مهاجرت به,  اقامت اروپا, اقامت اروپا, ارزان ترین اقامت, اروپا با سرمایه گذاری, بلغارستان, مجارستان, قبرس, پیشنهادات کاری امریکا, اقامت امریکا بدون تخصص, اقامت تحصیلی, ویزای تحصیلی, ویزای توریستی آمریکا, ویزای توریستی کانادا, کبک ,سرمایه گذاری فدرال, ویزای EB5  , ویزای سریع ,اقامت سریع, سازمان مهاجرتی,  مشاور کانادا ,مهاجرتی پیشرو,  سازمان مهاجرتی پیشرو, پیشرو ,رضا نصرتی ICCRC  ,   ,اقامت قسطی, کارهای جدید, بهترین وکیل , وکیل در ایران,  دفتر پیشرو, تضمینی, کار, اقامت دایم ,میامی, تگزاس ,واشنگتن ,ارزان مهاجرت, ارزان ,مهاجرت از ایران, ایرانیان در آمریکا ,خدمات مهاجرت آمریکا, ویزای E2   ,کبک, مهاجرت سرمایه گذاری, کار آفرینی ,خود اشتغالی , بررسی مجدد ,ویزا, اقامت کاری, ویزای کار, nvc, audit, auditing process, RFE  , LC, I-140, Interview ,Medical test , هزینه ویزای EB3  ,فلوریدا تست پزشکی ,معاینات گرین کارت, بیماریهای مسری, واکسیناسیون امریکا ,معاینات پزشکی آمریکا ,استان ساسکاچوان, استان اونتاریو ,استان بریتیش کلمبیا, منیتوبا ,اوباما ,نیروی کار خارجی, جذب نیرو ,استخدام ACIC,  ,گلخانه, فلوریدا, باغبانی , ویزای دانشجویی, دبیرستان آکادمیک, ,F1, J1