مهاجرت به امریکا

قبل از این مطلب حتما ویزای نامزدی قسمت اول را بخوانید.
مدارک مورد نیاز اسپانسر برای درخواست K-1:
مدارک مورد نیاز شهروند ایالات متحده آمریکا که برای نامزد خود تقاضای ویزا و زندگی در کشور را می کند به شرح ذیل هستند که می بایستی به اداره USCIS در زمان تشکیل فایل رای برای مهاجرت به امریکا ارائه شود:
– فرم درخواست I-129F برای نامزد خارجی- درصورتیکه نامزد شما دارای فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال باشد آنها می توانند نامزد شما را همراهی کنند اما تنها اگر نام آنها در این فرم ذکر شده باشد.
– مدارک دال بر شهروندی آمریکایی شما- گواهی تولد در آمریکا، پاسپورت آمریکایی، گواهی قبول تابعیت یا گواهی شهروندی شما (لطفا فرم I-129F را برای کسب اطلاعات در مورد کاربرد کپی ها ملاحظه نمایید).
– فرم های 2G-325A مربوط به برگه های اطلاعات بیوگرافیک- فرم های G-325A را تکمیل و امضا نمایید، یکی مربوط به اطلاعات شما و دیگری مربوط به اطلاعات نامزد تان
– عکس رنگی- یک عکس رنگی از خود و یکی هم از نامزد تان که طی ۳۰ روز از تشکیل فایل گرفته شده باشد
– مدارک طلاق و ابطال ازدواج سابق- یک کپی از حکم طلاق، گواهی فوت یا لغو ازدواج در صورتیکه شما یا نامزد تان قبلا ازدواج کرده بودید.
– اجازه ازدواج- مدرک دال بر اجازه ازدواج درصورتیکه شما یا نامزد تان دارای هرگونه محدودیت در این زمینه هستید برای مثال در برخی از ایالت های کشور آمریکا، برای سن کمتر از ۱۶ سال می بایستی اجازه ازدواج داشته باشید).
مدارک مورد نیاز برای تقاضای ویزای K-1:
مدارک ذیل می بایستی توسط نامزد شما به کنسولگری ایالات متحده آمریکا در کشور خود در زمان اقدام برای ویزای K-1 ارائه گردد:
– پاسپورت معتبر برای سفر به ایالات متحده آمریکا با حداقل ۶ ماه اعتبار از زمان سفر تا اقامت او در آمریکا
– شناسنامه معتبر
– در صورت نیاز گواهی فوت یا طلاق همسر سابق برای متقاضی و درخواست کننده
– تائیدیه پلیس در مورد همه محلهای سکونت از سن ۱۶ سالگی
– تائیدیه پزشکی (واکسیناسیون ها اختیاری هستند)
– مدارک دال بر تمکن مالی: فرم I-134 مربوط به سوگندنامه تمکن احتمالا مورد نیاز است (که می بایستی از طرف اسپانسر آمریکایی ارسال گردد).
– دو تقاضای ویزای غیر مهاجرتی فرم DS-156 و کپی آنها
– یک تقاضای ویزای غیر مهاجرتی نامزدی- فرم DS-156K
– دو عکس برای ویزای غیر مهاجرتی (هر دو در ابعاد ۵۰ در ۵۰ میلیمتر، مربع تمام رخ و زمینه سفید)
– مدارک معاشرت با نامزد- برای مثال عکسهای نامزدی
– پرداخت هزینه ها
بخش کنسولی در سفارت یا کنسولگری که شما-نامزد یک شهروند آمریکایی- برای ویزا اقدام می کنید به شما در مورد مدارک موردنیاز دیگر جهت تکمیل تقاضای ویزای خود- مانند محل دریافت تائیدیه پزشکی- اطلاعات ارائه می دهد.
نکته: افسر کنسولی طبق شرایط فرد مورد نظر ممکن است از شما مدارک دیگری درخواست کند. مدارک به زبانهای خارجی می بایستی ترجمه شوند.
راهنمایی: از مدارک حقوقی -شناسنامه و عقدنامه-کپی های خوانا و روشن تهیه کنید و در روز مصاحبه همراه داشته باشید. اصل مدارک به شما مسترد خواهد شد.
کجا باید تشکیل پرونده دهم؟
اگر شما برای نامزد تان فایل تشکیل می دهید درخواست خود را در مرکز خدمات حوزه استحفاضی منطقه اقامت خود انجام دهید. اگر برای نامزد خود تشکیل فایل می دهید و خارج از ایالات متحده آمریکا زندگی می کنید این درخواست را در مرکز خدمات حوزه استحفاضی آخرین محل اقامت خود در ایالات متحده آمریکا انجام دهید.
اگر شما شهروند آمریکایی هستید و این فرم را به منظور آورن همسر یا فرزند مجرد مطابق قانون LIFE بکار برید درخواست خود را در دفتر خدمات مهاجرت و اقامت ایالات متحده آمریکا، کدپستی ۷۱۱۸ شیکاگو-ایلینویز ۷۲۱۸-۶۰۶۸۰ تشکیل پرونده دهید.
واکسیناسیون:
همه متقاضیان برای ویزا های مهاجرتی باید دارای واکسیناسیون های ذیل باشند (درصورتیکه برای سن، شرایط درمانی یا سابقه پزشکی مناسب باشد):
– مخملک
– سرخک
– روبلا
– فلج اطفال
– توکسویید دیفتیری و کزاز
– سیاه سرفه
– آنفولانزا نوع B
– هپاتیت نوع B
– آبله مرغان
– پنوموکوک
نکته: به عنوان یک نامزد لازم نیست که این الزامات را در زمان تائیدیه پزشکی خود برای ویزای نامزدی تکمیل کنید. اگرچه گاهی ممکن است نیاز باشد. این واکسیناسیون برای تثبیت وضعیت اقامت دائم به دنبال ازدواج شما لازم است.
تمدید درخواست:
فرم درخواست I-129F برای مدت ۴ ماه از تاریخ تایید USCIS اعتبار دارد. افسران کنسولی می توانند اعتبار را تمدید کنند (تمدید مجدد درخواست) درصورتیکه درخواست شما پیش از تکمیل پردازش تقاضای ویزا باطل شود.
اقامت, اقامت آمریکا, مهاجرت  آمریکا, ویزای کار آمریکا, ویزای EB3    ,ویزای کاری, مهاجرت از طریق کار,  پیشنهادات کاری, ویزای سرمایه گذاری,  ویزای کانادا,  وکلای مهاجرت,  وکیل کانادا, استانی ,سرمایه گذاری, کانادا تخصصی,  وکیل مهاجرت آمریکا, گرین کارت, ویزای لاتاری, ویزای نامزدی, ویزا مهاجرت به,  اقامت اروپا, اقامت اروپا, ارزان ترین اقامت, اروپا با سرمایه گذاری, بلغارستان, مجارستان, قبرس, پیشنهادات کاری امریکا, اقامت امریکا بدون تخصص, اقامت تحصیلی, ویزای تحصیلی, ویزای توریستی آمریکا, ویزای توریستی کانادا, کبک ,سرمایه گذاری فدرال, ویزای EB5  , ویزای سریع ,اقامت سریع, سازمان مهاجرتی,  مشاور کانادا ,مهاجرتی پیشرو,  سازمان مهاجرتی پیشرو, پیشرو ,رضا نصرتی ICCRC  ,   ,اقامت قسطی, کارهای جدید, بهترین وکیل , وکیل در ایران,  دفتر پیشرو, تضمینی, کار, اقامت دایم ,میامی, تگزاس ,واشنگتن ,ارزان مهاجرت, ارزان ,مهاجرت از ایران, ایرانیان در آمریکا ,خدمات مهاجرت آمریکا, ویزای E2   ,کبک, مهاجرت سرمایه گذاری, کار آفرینی ,خود اشتغالی , بررسی مجدد ,ویزا, اقامت کاری, ویزای کار, nvc, audit, auditing process, RFE  , LC, I-140, Interview ,Medical test , هزینه ویزای EB3  ,فلوریدا تست پزشکی ,معاینات گرین کارت, بیماریهای مسری, واکسیناسیون امریکا ,معاینات پزشکی آمریکا ,استان ساسکاچوان, استان اونتاریو ,استان بریتیش کلمبیا, منیتوبا ,اوباما ,نیروی کار خارجی, جذب نیرو ,استخدام ACIC,  ,گلخانه, فلوریدا, باغبانی , ویزای دانشجویی, دبیرستان آکادمیک, ,F1, J1

 

درباره Admin

شرکت خدمات مهاجرتی پیشرو در سال ۲۰۱۰ از تبدیل شرکت مادرِ کارآفرینان کانادا که بیش از ۵ سال سابقه خدمات رسانی در زمینه‌های مالی و سرمایه گذاری به اشخاص و شرکتها داشت به وجود آمد. این سازمان با دارا بودن دفتر فعال در ایران و کانادا با مجوزات رسمی از اداره مشاوران رسمی کانادا و نمایندگی و کارگزاری از وکلای آمریکایی و اروپایی به ارایه راه کارهای قانونی اقامت می پردازد