پاسپورت سفید یا فرم ورود مجدد به آمریکا

در ایالات متحده پاسپورت سفید در حقیقت یک اصطلاح است که به سندی اطلاق می گردد که به مقیمان دائم ایالات متحده یا صاحبان گرین کارت این اجازه را می دهد که پس از ترک طولانی مدت امریکا، بتوانند به این کشور باز گردند.

تقاضا برای این مدرک بدین معنی است که شخصی که برای مدتی طولانی از امریکا خارج شده است هنوز می خواهد به این کشور بازگشته و در آن زندگی کند

طبق قوانین سازمان مهاجرت امریکا، فردی که گرین کارت یا اقامت دائم امریکا را دارد، می تواند تا یکسال زمان را در خارج از امریکا سپری کند ( توصیه می شود این زمان بیش از 6 ماه نباشد)و بدین ترتیب بدون هیچ مشکلی به امریکا برگردد.

با این حال این سازمان برای افرادی که بیش از یک سال ولی کمتر از دوسال می خواهند از کشور خارج باشند تمهیدات اجازه ورود مجدد (Reentry Permit) را اندیشیده است.

بدین ترتیب که، دارندگان این نوع اجازه نامه  قادر خواهند بود در صورتی که مدت زمان حضور آنها در خارج از امریکا بیشتر از یک سال و کمتر از دو سال باشد بدون مشکل به کشور بازگردند.

هرچند کار برای افرادی که بیش از 2 سال خارج از امریکا بمانند دشوار خواهد شد به طوری که این افراد یا باید برای ورود به امریکا ویزا بگیرند یا اینکه از نو تقاضای گرین کارت بدهند که در هر دوصورت فرایند زمانبری را پیش رو خواهند داشت.

توصیه می شود افراد دارای گرین کارت که به طور متناوب از امریکا خارج می شوند مانند دارندگان بیزنس در خارج از امریکا یا دانشجویان خارج از امریکا، حتی اگر مدت اقامت آنها در خارج از امریکا کمتر از یک سال باشد، این اجازه نامه  را در اختیار داشته باشند.

متقاضیان می بایست فرم I-131 را تکمیل کرده و به سازمان مهاجرت امریکا ارسال نمایند. بهتر است در این فرم، هدف از سفر و نیز تاریخ دقیق خروج و تاریخ احتمالی بازگشت درج گردد.

تایید و ارسال اجازه نامه یا فرم  بسته به چگونگی تکمیل آن و نیز زمان تعیین شده برای انگشت نگاری،  بین دو تا 4 ماه طول خواهد کشید پس اگر قصد تقاضا برای این پاسپورت را دارید باید حداقل 4 ماه قبل از برنامه خروجتان فرم را ارسال نمایید.

در بعضی شرایط استثنایی شما می توانید با ارائه مدارک مستدل، از سرویس شتاب سازمان مهاجرت نیز استفاده کنید که در این صورت کل فرایند بین یک تا دوماه به پایان خواهد رسید

متقاضیان می توانند قبل از دریافت تاییدیه و فرم پاسپورت سفید، امریکا را ترک کنند و به محض دریافت آن با در دست داشتن تصویر آن نیز می توانند به کشور بازگردند. با این حال این مورد اصلا توصیه نمی گردد به این علت که هرچند احتمالش بسیار کم است، ولی به هرعلتی تقاضای فرد قبول نشود و وی کشور را ترک کرده باشد، اقامت دائم وی ممکن است باطل گردد.

سوال: فرم I-131 را به کجا باید ارسال کنم؟

سوال: هزینه ارسال تقاضا برای پاسپورت سفید چقدر است؟

  • هزینه تکمیل و ارسال فرم I-131 است که برای افراد زیر 13 سال و بالای 80 سال 360 دلار و برای بقیه افراد 450 دلار است.

سوال: من پناهنده هستم آیا من هم می توانم پاسپورت سفید بگیرم؟

  • بله. هزینه شما برای این کار 220 دلار خواهد بود

سوال:  گرین کارت من مشروط (conditional ) است فعلا. آیا من هم می توانم پاسپورت سفید بگیرم؟

  • بله

 اگر خودتان نمی توانید این فرم را تکمیل و ارسال نمایید، با دفتر تهران یا کانادا و آمریکای ما تماس بگیرید تا به شما کمک کنیم

اقامت, اقامت آمریکا, مهاجرت  آمریکا, ویزای کار آمریکا, ویزای EB3    ,ویزای کاری, مهاجرت از طریق کار,  پیشنهادات کاری, ویزای سرمایه گذاری,  ویزای کانادا,  وکلای مهاجرت,  وکیل کانادا, استانی ,سرمایه گذاری, کانادا تخصصی,  وکیل مهاجرت آمریکا, گرین کارت, ویزای لاتاری, ویزای نامزدی, ویزا مهاجرت به,  اقامت اروپا, اقامت اروپا, ارزان ترین اقامت, اروپا با سرمایه گذاری, بلغارستان, مجارستان, قبرس, پیشنهادات کاری امریکا, اقامت امریکا بدون تخصص, اقامت تحصیلی, ویزای تحصیلی, ویزای توریستی آمریکا, ویزای توریستی کانادا, کبک ,سرمایه گذاری فدرال, ویزای EB5  , ویزای سریع ,اقامت سریع, سازمان مهاجرتی,  مشاور کانادا ,مهاجرتی پیشرو,  سازمان مهاجرتی پیشرو, پیشرو ,رضا نصرتی ICCRC  ,   ,اقامت قسطی, کارهای جدید, بهترین وکیل , وکیل در ایران,  دفتر پیشرو, تضمینی, کار, اقامت دایم ,میامی, تگزاس ,واشنگتن ,ارزان مهاجرت, ارزان ,مهاجرت از ایران, ایرانیان در آمریکا ,خدمات مهاجرت آمریکا, ویزای E2   ,کبک, مهاجرت سرمایه گذاری, کارآفرینی ,خود اشتغالی , بررسی مجدد ,ویزا, اقامت کاری, ویزای کار, nvc, audit, auditing process, RFE  , LC, I-140, Interview ,Medical test , هزینه ویزای EB3  ,فلوریدا تست پزشکی ,معاینات گرین کارت, بیماریهای مسری, واکسیناسیون امریکا ,معاینات پزشکی آمریکا ,
درباره Admin

شرکت خدمات مهاجرتی پیشرو در سال ۲۰۱۰ از تبدیل شرکت مادرِ کارآفرینان کانادا که بیش از ۵ سال سابقه خدمات رسانی در زمینه‌های مالی و سرمایه گذاری به اشخاص و شرکتها داشت به وجود آمد. این سازمان با دارا بودن دفتر فعال در ایران و کانادا با مجوزات رسمی از اداره مشاوران رسمی کانادا و نمایندگی و کارگزاری از وکلای آمریکایی و اروپایی به ارایه راه کارهای قانونی اقامت می پردازد