سوالات متداول

  1. 1
    1- تفاوت ویزای موقت و دایم آمریکا چیست؟

    ویزاهای موقت برای مقاصدی مثل دیدار یا امور تجاری و پزشکی و تحصیلی و کار است و همانطور که از نام انها پیدا است برای مدت محدودی اعتبار دارد و پس از تکمیل کار شخص باید کشور را ترک کند.

    ویزاهای دایم به مواردی گفته می شود که فرد قصد اقامت دایم در آمریکا را داردمثل مهاجرت ( کاری و سرمایه گذاری یا لاتاری ) و اسپانسرشیب خانواده و همسر

  2. 2
    2- مهاجرت از طریق( EB(Employment based Green card به چه معنا است؟

    یکی از طرق اخذ اقامت دایم آمریکا از طریق اسپانسر شیب کارفرما است که به زیر گروههای EB1 تا EB5 بر اساس مدرک تحصیلی یا سرمایه گذاری تقسیم می شود .

    اطلاعات بیشتر را در وبسایت دولتی آمریکا ملاحظه کنید.

  3. 3
    3- ملاحظات اقامت دایم از طریق کارفرما چیست؟

    در این گروه فرد تحصیلکرده با توجه به میزان تحصیلات بایستی کارفرمای مناسبی را که دارای شرایط مناسب است پیدا کند و کارفرما بر اساس شرایط کار مراحل انرا انجام می دهد

  4. 4
    4- مراحل اقامت دایم از طریق پیشنهادات کاری چیست؟

    داشتن پیشنهاد کاری مناسب از کارفرما

    • اخذ تاییدیه اداره کار
    • اخذ تاییدیه از اداره مهاجرت
    • اخذ تاییدیه از اداره صدور ویزا
    • گذراندن مصاحبه در سفارت و اخذ تاییدیه های پزشکی

    برای اطلاع بیشتر به مطالب آمریکا مراجعه نمایید.

  5. 5
    5- ویزای موقت سرمایه گذاری یا E2 چیست؟

    نوعی از ویزای موقت است که به تجار و سرمایه گذاران این قابلیت را می دهد تا بتوانند ضمن بررسی بازار آمریکا بیزینس خود را اجرا کنند. صدور این ویزا سریع و تا زمان فعالیت بیزینس قابل تمدید است.

    برای مطالعه بیشتر به مطلب ویزای E2 مراجعه کنید.

  6. 6
    6-چرا جذب نیروهای متخصص ایرانی در کارهای تخصصی سخت است؟

    با توجه به ساختار بازار کار آمریکا و لزام اجازه کار حرفه ای یا Licensing regulatory در داخل آمریکا , فرد خارجی نمی تواند الزامات این اجازه کار را اخذ کند و این برای رشته هایی مثا پزشکی – دندانپزشکی- عمران- حسابدار- پرستار و سایر رسته های فنی و حرفه ای صدق می کند.

    بدین منظور کارفرما نمی تواند انها را اسپانسر کند زیرا بعلت عدم داشتن این اجازه فعالیت اداره کار تاییدیه لازم را صادر نمی کند و بیشتر این گروهها از طریق ویزای کار موقت جذب می شوند.

  7. 7
    7- زیر گروههای EB3 چیست؟

    دارندگان لیسانس با سابقه کار 2 سال یا بیشتر

    • دارندگان مدرک فنی با سابقه 2 سال یا بیشتر
    • افراد دارای تخصص عمومی یا بدون تخصص با کمتر از 2 سال سابقه کار

  8. 8
    8- در برنامه پیشنهادات کاری آمریکا در ایران چه نوع کارهایی ارایه می شود؟

    در این برنامه عمدتا با توجه به محدودیت مشاغل تخصصی و شرایط آن کارهای خدماتی و کشاورزی و رستوران ارایه می شود

     

  9. 9
    9- نقش سازمان مهاجرتی پیشرو در این برنامه چیست؟

    سازمان مهاجرتی پیشرو با داشتن اجازه فعالیت در کانادا بعنوان مشاور مهاجرتی  و عضو سازمان ICCRC دارای کارگزاری با شرکت های جذب نیرو در آمریکا مثل IMS, ACIC بعنوان مشاور و مجری جذب افراد فعالیت می کند و رابط بین شرکت کاریابی و وکلای آمریکایی با مشتریان است .

faq