مهاجرت به امریکا

  آخرین بروزرسانی زمانی پرونده های سرمایه گذاری آمریکا برای دریافت گرین کارت EB5 پس از تمدید حدودا یکساله توسط کنگره بوسیله اداره مهاجرت آمریکا اعلام شد. در لیست زیر بر اساس فرم های مورد نیاز که نشان دهنده مراحل اولیه پذیرش و دریافت گرین کارت و نهایتا قبولی کامل و بر طرف شدن شرط […]

ویزای نامزدی (ویزای K1) در صورتیکه شما یک شهروند آمریکایی هستید و قصد دارید با یک فرد خارجی ازدواج کنید، یک آپشن برای آوردن نامزد خود به ایالات متحده آمریکا بصورت ویزای غیر مهاجرتی برای ازدواج و زندگی در اینجا دارید. شما همینطور می توانید برای آوردن فرزندان مجرد نامزد خود به ایالات متحده آمریکا […]

تعدادی از برترین دانشگاه های جهان در ایالات متحده آمریکا واقع شده اند و صدها تن از دانشجویان جهان که به دنبال تحصیلات عالی هستند، به خاطر تحصیل در این دانشگاه ها مهاجرت به امریکا را انتخاب می کنند. بیشتر خارجی هایی که قصد سفر به ایالات متحده را دارند باید قبل از ورود به […]

ویزای مهاجرت شهروندان خارجی را قادر می سازد که برای زندگی و کار به ایالات متحده مهاجرت کنند بدون این که محدودیت ویزا های غیر مهاجرتی را داشته باشند. مهاجران به شهروندان دائمی ایالات متحده تبدیل می شوند و اگر بتوانند نشان دهند که شاخص های مربوط به یک دسته ویزای مهاجرتی را دارند، می […]

1. ویزای I-20 چیست و چه طور می توان چنین ویزای دریافت کرد؟ فرم I-20 یک فرم دولتی است که به دولت آمریکا می گوید که شما می توانید به عنوان دانشجویی با وضعیت F-1 در این کشور پذیرفته شوید. این فرم تایید می کند که: 1) شما یک دانشجوی واجدالشرایط هستید یا می توانید […]

1. سوال: اهمیت توصیف شغل و حداقل الزامات شغلی در پروسه کار در امریکا چقدر است؟ جواب: توصیف شغل و حداقل الزامات شغلی مسائل کلیدی در پروسه مجوز کار هستند. پیش نویس با دقت توصیف شغل و حداقل الزامات پتانسیل متقاضیان شغل آگهی شده را مشخص می کند. علاوه بر این، این دو عامل مشخص […]

1. سوال: کدام سازمان دولتی در مهاجرت به امریکا پایه حقوق را در پروسه صدور مجوز کار تعیین می کند؟ جواب: از 4ژانویه 2010، پایه حقوق توسط مرکز پایه حقوق ملی (NPWC) مشخص می شود. سازمان پایه حقوق(SWA) نقشی در محاسبه پایه حقوق مجوز کار ندارد. 2. سوال: چگونه می توانم میزان حقوق پایه را […]

1. سوال: الزامات کارفرما در مهاجرت به امریکا برای درخواست مجوز کار PERM چیست؟ جواب: کارفرما باید موارد زیر را گواهی کند: پیشنهاد کار صادقانه (با حسن نیت) وپیشنهاد کار حداقل پایه دستمزد را داشته باشد شرایط کار و محیط پیشنهاد شده اثر منفی بر کارگران آمریکایی نگذاردوکارگر آمریکایی واجد شرایط برای قرار گرفتن در […]

1. سوال: مجوز کار تایید شده تا چه مدت اعتبار دارد؟ جواب: مجوز کار 180 روز از زمان تایید اعتبار دارد. USCIS پرونده های I-140 ارسال شده توسط کارفرما پس از منقضی شده مجوز کار رد خواهد کرد. اما زمانی که مجوز کار به شکل فرم I-140به USCIS در طی 180 روز از اعتبار مجوز […]

اغلب از طرف کسانی که تازه با EB-5 آشنا شده‌اند و در تلاش برای فهم فرآیند و جزئیات استفاده‌ی‌ اولیه از مراکز یا پروژه‌ی منطقه‌ای EB-5 هستند با من تماس گرفته می‌شود. هرچند که ایده‌ی تماس با متخصصان صنعت در حال رواج است، اما این کار تنها می‌تواند به سؤالات اولیه‌ی شما پاسخ دهد در […]

  • 1
  • 2