CANADA دائم

پس از ماهها انتظار ،١٨ دسامبر ٢۰۱۵، دولت انتاریو شرایط برنامه کارآفرینی استان را برای مهاجران کارآفرین Entrepreneur اعلام کرد. همانطور که قبلا اعلام کردیم، روش مهاجرت کارآفرینی استان انتاریو بر اساس شرایط زیر انجام خواهد شد: حداقل دارایی متقاضی بین ۸۰۰ هزار الی یک و نیم میلیون دلار کاناداست. مبلغ حداقل سرمایه براساس مقصد نهایی متقاضی تعیین میشود. […]

در ابلاغیه رسمی اخیر، به خوانندگان توصیه می کنیم که در ژانویه سال ۲۰۱۵، اداره مهاجرت و اقامت کانادا (CIC)، سیستم الکترونیکی جدیدی را با نام پذیرش سریع راه اندازی نمود تا درخواستهای اقامت دائم کارگران خارجی ماهر را تحت برنامه های خاص مهاجرتی اقتصادی فدرال مدیریت کند. در ژوئن سال ۲۰۱۵، اونتاریو یک برنامه […]

شرایط لازم برای همسر شما در حالتی همسر محسوب می شوید که به صورت قانونی ازدواج نموده باشید اگر در کانادا ازدواج نموده اید باید گواهی ازدواج صادر شده توسط استان و یا قلمروی کانادا که ازدواج در آن انجام شده است را ارائه نمایید. چنانچه در خارج از کانادا ازدواج نموده اید، ازدواج شما […]

وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا به خوبی به اهمیت بهم پیوستن مجدد خانواده افرادی که از کشور های مختلف به کانادا مهاجرت نموده اند واقف است. اگر شما مقیم کانادا و یا شهروند کانادا هستید، می توانید اسپانسر همسر، فرزندان وابسته و یا دیگر اعضای واجد شرایط خانواده مانند والدین و پدربزرگ و مادر بزرگ […]

  • 1
  • 2