USA دائم

برنامه  اقامت دایم آمریکا از  طریق پیشنهاد شغلی با توجه به عدم نیاز به سرمایه گذاری از تاریخ  جون سال 2014 توسط شرکت IMS بعنوان شرکت کاریابی و اجرا کننده  آن و با محوریت تعداد مشخصی کارگزار  بعنوان مشاور و وکیل رسمی کانادا ICCRC   به بازار ایران معرفی گردید  که کارها در زمینه خدمات نظافتی […]

۱- گزارش سالیانه ظرفیت پذیرش برنامه های مهاجرتی آمریکا سال ۲۰۱۶ ۲- ویزاهای کاری  صادره سال ۲۰۱۵ اقامت دایم آمریکا  ۳- گزارش میزان صف انتظار ویزاهای اقامت آمریکا در سال نوامبر ۲۰۱۵ ۴- گزارش تحلیلی – مقایسه ای زمان انتظار ویزاهای کاری از سال ۱۹۹۲-۲۰۱۵     اقامت, اقامت آمریکا, مهاجرت  آمریکا, ویزای کار آمریکا, […]

تفاوت مسیر  ویزای تحصیلی با برنامه EB3  برای اخذ گرین کارت یکی از مسایلی که این روزها بسیار از ما سوال می کنند ورود به امریکا از طریق ویزای تحصیلی یا F است شما با داشتن پذیرش و زبان مناسب می توانید به امریکا وارد شوید اما این ورود به معنی اخذ اقامت امریکا نیست […]

تمدید ویزاهای سرمایه گذاری آمریکا EB5 شب گذشته رهبران کنگره آمریکا در اقدامی هماهنگ به تمدید قانون مهاجرت آمریکا از طریق سرمایه گذاری به مدت نه ماه و نیم رای مثبت داد و این قانون بر اساس شرایط قبل تا سپتامبر ۲۰۱۶ به پذیرش ادامه خواهد داد. برنامه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری سالیان سال […]

یکی از چندین روش اقدام برای مهاجر آینده نگر به منظور درخواست گرین کارت از طریق استخدام در ایالات متحده امریکاست. برای اینکه یک کارفرما فردی با قومیت خارجی (غیر شهروند) را استخدام کند، قبل از آنکه بتواند برای درخواست مهاجرت به USCIS فایل تشکیل دهد، می بایستی یک تائیدیه کار دائم از طرف دپارتمان […]

درخواست مهاجرت به امریکا یا فرایندI-140 تقاضا برای I-140 دومین گام از فرایند گرین کارت های استخدامی است. وقتی تائیدیه شغلی PERM تصویب می شود، کار فرمای شما فرم I-140 را تکمیل می کند که در حقیقت تقاضایی برای کارگر مهاجر است. کارفرما باید نشان دهد که شرکت وی در موقعیت مالی خوبی قرار دارد […]

استخدام به عنوان اولویت سوم (EB3): کارگران ماهر، متخصصان و کارگران غیر ماهر (دیگر کارگران) متقاضیان اولویت سوم باید درخواست مهاجرت برای کارگر خارجی؛ فرم I-140 را برای استخدام کننده خود تکمیل نمایند. همه این کارگران به طور کلی نیاز به گواهینامه تایید شده از سوی سازمان مشاغل دارند. کارگران ماهر، متخصصان و کارگران غیر […]

ویزای مهاجرت شهروندان خارجی را قادر می سازد که برای زندگی و کار به ایالات متحده مهاجرت کنند بدون این که محدودیت ویزا های غیر مهاجرتی را داشته باشند. مهاجران به شهروندان دائمی ایالات متحده تبدیل می شوند و اگر بتوانند نشان دهند که شاخص های مربوط به یک دسته ویزای مهاجرتی را دارند، می […]

قبل از این مطلب حتما ویزای نامزدی قسمت اول را بخوانید. مدارک مورد نیاز اسپانسر برای درخواست K-1: مدارک مورد نیاز شهروند ایالات متحده آمریکا که برای نامزد خود تقاضای ویزا و زندگی در کشور را می کند به شرح ذیل هستند که می بایستی به اداره USCIS در زمان تشکیل فایل رای برای مهاجرت […]

اگر کارگر ماهر یا متخصص هستید یا در دسته کارگران غیر متخصص قرار می گیرید، ممکن است واجدالشرایط این دسته ویزا های مهاجرتEB3 باشید. • کارگران ماهر افرادی هستند که شغل شان به دست کم دو سال دوره آموزشی یا تجربه کاری نیاز دارد بدون این که دوره ای یا فصلی باشد. • متخصصان افرادی […]