مهاجرت به آمریکا از طریق کاری EB3

مهاجرت به امریکا از طریق کاری و اشتغال تضمین شده EB3 که مخفف «Employment-Based Immigration: Third Preference EB-3» یکی از روشهای قانونی اخذ اقامت دائم و گرین کارت امریکا می‌باشد.

اخذ اقامت دائم از این روش یکی از کم شرط‌ترین روشهای مهاجرت محسوب می‌شود و افراد بدون نیاز به مدرک زبان، شرط سرمایه گذاری و یا مالی نیز می‌توانند از این طریق گرین کارت امریکا را برای خود و سایر اعضای خانواده اخذ نمایند. تنها شرط لازم برای واجد شرایط بودن برای مهاجرت به امریکا از طریق کاری EB3 داشتن پیشنهاد کاری از شرکتهای آمریکایی معتبر و مورد تائید وزارت کار امریکا می‌باشد که ما برای شما اخذ نموده ایم.

سازمان مهاجرتی پیشرو با همکاری چندین موسسه حقوقی و کاری در امریکا و با داشتن پیشنهاد کاری از تعدادی از شرکتهای آمریکایی مورد تائید وزارت کار امریکا ، می‌تواند برای موکلین خود زمینه اخذ اقامت دائم و گرین کارت امریکا را فراهم نماید. پیشنهادات  کاری مناسب روش EB3 معمولا مشاغل در زمینه‌های صنعتی، خدماتی و فروش می‌باشد. متقاضیان با داشتن هرگونه سابقه تحصیلی و شغلی می‌توانند از این روش اقدام کنند.

اخذ اقامت دائم امریکا از روش EB3 که همراه با اشتغال تضمین شده خواهد بود دایمی می‌باشد و متقاضی از هنگام ورود به آمریکا دارای شغل می باشد.

 کلیه پذیرفته شدگان از این روش پس از ورود به امریکا در مشاغلی در زمینه‌های صنعتی، خدمات و فروش به مدت یک سال کار و حقوق دریافت می‌نمایند و از تمام مزایای یک شهروند آمریکائی مانند بیمه‌های درمانی و کاری برخوردار می‌باشند. طول مدت زمان اخذ اقامت و مهاجرت به امریکا از روش EB3 بر اساس گزارش وزارت مهاجرت امریکا حدود ١ سال و نیم میباشد.

بزرگ‌ترین ویژگی برنامه مهاجرت به امریکا از طریق EB3 این است است که افراد از این طریق اقامت دائم امریکا (و نه ویزای موقت کار) را برای خود و خانواده (شامل فرزندان زیر ٢١ سال) به صورت همزمان اخذ می‌نمایند و همچنین در بدو ورود دارای شغل و درامد می‌باشند

 

 

مزایای مهاجرت به امریکا از طریق EB3

شرايط مهاجرت به آمریکا از طریق کار EB3

  امکان اقدام برای افراد با هرگونه مدرک تحصیلی و عدم نیاز به مدرک رسمی زبان انگلیسی

  عدم نیاز به سرمایه گذاری، سابقه کار  بالاو یا شرط مالی

  اخذ گرین کارت دائمی در بدو ورود برای تمام افراد خانواده

  داشتن شغل در بدو ورود امریکا

  اخذ پاسپورت امریکا پس از اخذ مراحل حضورمورد نیاز  در امریکا

 داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمای مورد تائید وزارت کار آمریکا (پیشنهاد کاری را ما برای شما تهیه می کنیم)

انجام کار برای کارفرما در شغل مربوطه

داشتن سلامت جسمانی و عدم سوء پیشینه

دانش زبان ابتدایی

نحوه اقدام

با توجه به محدودیت ظرفیت اولویت با افرادی است که زودتر اقدام به تشکیل پرونده نمایند. جهت ارزیابی شرایط اولیه متقاضیان لازم است که ابتدا فرم ارزیابی اولیه (فرم ارزیابی مهاجرت امریکا را تکمیل نمایند. همکاران ما در مدت ٢٤ ساعت شرایط شما را ارزیابی مینمایند.

با توجه به محدودیت پیشنهادات کاری اولویت با کسانی‌ هست که زودتر اقدام کنند. پس از تکمیل ظرفیت از پذیرش پرونده جدید معذور هستیم

برای اطلاع بیشتر از روش اخذ اقامت دایم آمریکا از طریق پیشنهادات شغلی لطفا سایر مقالات را در بخش اقامت دایم آمریکا-نیروی متخصصEB3 مراجعه کنید .

 

 

 

اقامت, اقامت آمریکا, مهاجرت  آمریکا, ویزای کار آمریکا, ویزای EB3    ,ویزای کاری, مهاجرت از طریق کار,  پیشنهادات کاری, ویزای سرمایه گذاری,  ویزای کانادا,  وکلای مهاجرت,  وکیل کانادا, استانی ,سرمایه گذاری, کانادا تخصصی,  وکیل مهاجرت آمریکا, گرین کارت, ویزای لاتاری, ویزای نامزدی, ویزا مهاجرت به,  اقامت اروپا, اقامت اروپا, ارزان ترین اقامت, اروپا با سرمایه گذاری, بلغارستان, مجارستان, قبرس, پیشنهادات کاری امریکا, اقامت امریکا بدون تخصص, اقامت تحصیلی, ویزای تحصیلی, ویزای توریستی آمریکا, ویزای توریستی کانادا, کبک ,سرمایه گذاری فدرال, ویزای EB5  , ویزای سریع ,اقامت سریع, سازمان مهاجرتی,  مشاور کانادا ,مهاجرتی پیشرو,  سازمان مهاجرتی پیشرو, پیشرو ,رضا نصرتی ICCRC  ,   ,اقامت قسطی, کارهای جدید, بهترین وکیل , وکیل در ایران,  دفتر پیشرو, تضمینی, کار, اقامت دایم ,میامی, تگزاس ,واشنگتن ,ارزان مهاجرت, ارزان ,مهاجرت از ایران, ایرانیان در آمریکا ,خدمات مهاجرت آمریکا, ویزای E2   ,کبک, مهاجرت سرمایه گذاری, کارآفرینی ,خود اشتغالی , بررسی مجدد ,ویزا, اقامت کاری, ویزای کار, nvc, audit, auditing process, RFE  , LC, I-140, Interview ,Medical test , هزینه ویزای EB3  ,فلوریدا تست پزشکی ,معاینات گرین کارت, بیماریهای مسری, واکسیناسیون امریکا ,معاینات پزشکی آمریکا ,

 

درباره مدیریت سایت