مهاجرت به کانادا از طریق برنامه جدید Express Entry

جزییات برنامه جدید Express Entry فدرال کانادا اعلام شد. در این سیستم متقاضیان باید اطلاعات خود را در یک سیستم الکترونیک آنلاین وارد کنند که به آن Expression of Interest گویند. ظرف ۳۰ روز از این تاریخ نیز باید رزومه متقاضی در سیستم بانک اشتغال سازمان منابع انسانی وارد شود.

سیستم الکترونیک اداره مهاجرت به محض دریافت رزومه با توجه به اطلاعات وارد شده امتیازات متقاضی را محاسبه می‌کند و بر اساس آن به متقاضی رتبه (Ranking) می‌دهد. نام متقاضی در سیستم می‌ماند و می‌تواند هر زمان با تغییر شرایط پرونده خود رتبه جدیدی دریافت کند.

پس از دریافت دعوتنامه یا فرد آنرا می‌پذیرد یا رد می‌کند در صورت رد دعوتنامه از سوی متقاضی ممکن است در باقی مانده مدت یکساله دعوتنامه دیگری نیز بگیرد. اگر در مدت ۶۰ روزه پس از دعوتنامه نه آنرا رد کند و نه درخواست خود را بفرستد به طور خودکار از سیستم حذف می‌شود. در صورت پذیرش دعوت نامه می‌توان از یکی از روش‌های زیر اقدام کرد:

Federal Skill Worker

Canadian experience class

Provincial nomination Program

Federal Trade skill worker

متقاضیان به دو دسته مجرد و غیر مجرد تقسیم شده‌اند و هر فرد می‌تواند تا ۱۲۰۰ امتیاز کسب کند. امتیاز بندی در سه دسته فاکتور تعریف شده است شامل:

۱- فاکتور سرمایه انسانی اولیه (Core Human Capital Factors): شامل سن (حداکثر مجرد ۱۰۵ و متاهل ۱۰۰)، سطح تحصیلات (حداکثر مجرد ۱۵۰ و متاهل ۱۴۰)، سطح زبان (حداکثر ۱۳۶+۲۴ برای مجرد و ۱۲۸+۲۲ برای متاهل) و میزان سابقه کار کانادایی (جداکثر برای مجرد ۸۰ و برای متاهل ۷۰) است که در آن افراد مجرد می‌توانند تا ۵۰۰ امتیاز کسب کنند و افراد غیر مجرد ۴۶۰ امتیاز می‌گیرند. ۴۰ امتیاز نیز همسر متقاضی می‌تواند داشته باشد

۲- فاکتور قابل انتقال بودن مهارت (Skill Transferability Factors): متقاضی می‌تواند در آن حداکثر ۱۰۰ امتیاز کسب کند و شامل ترکیبی از فاکتور‌های بالاست.

۳- فاکتور دارا بودن گواهی PNP از یکی از استان‌ها و یا داشتن پیشنهاد شغل Arranged Employment از یک کارفرمای کانادایی که هر یک از این شرایط می‌تواند به متقاضی ۶۰۰ امتیاز بدهد.

با توجه به برنامه فوق و عدم امکان تغییر رزومه پس از ارسال، تهیه مدارک و رزومه بر اساس استاندارد کانادایی جهت کسب امتیاز لازم و پیدا کردن کارفرما بسیار مهم است.

متقاضیان مهاجرت حرفه و تخصص فدرال ( Federal Skilled Worker ) بر اساس توانایی هایشان جهت مهاجرت به کشور کانادا ارزیابی می شوند. هدف از این روش، پر نمودن کمبود نیروی متخصص در بازار کار کانادا می باشد.

جهت اقدام از طریق این روش متقاضیان باید یکی از سه شرط زیر را دارا باشند:

حداقل یک سال سابقه کار در یکی از مشاغل مورد نیاز روش تخصصی فدرال در سال ۲۰۱۴
درخواست کار معتبر از یک کارفرمای کانادایی
تکمیل دوره دکترا در کانادا و یا گذراندن حداقل دو سال تحصیلی از ۴ سال دوره دکترا در یکی از دانشگاههای رسمی کانادا »
متقاضیان مهاجرت از این روش بر اساس شش معیار ارزیابی می شوند. این معیارهای انتخابی نشانگر این است که آیا متقاضی می تواند برای مهاجرت به کانادا اقدام کند یا خیر. متقاضی جهت دریافت ویزای دائم از این روش نیاز به کسب ۶۷ امتیاز دارد که بر اساس معیار های ذیل امتیازبندی می شود :

تحصیلات : حداکثر امتیاز ۲۵
سطح زبان انگلیسی / فرانسه : حداکثر امتیاز ۲۸
سابقه کاری : حداکثر امتیاز ۱۵
سن : حداکثر امتیاز ۱۲
درخواست کار از کانادا : حداکثر امتیاز ۱۰
قابلیت سازگاری : حداکثر امتیاز ۱۰
افسران بررسی کننده پرونده ها و صادر کنندگان ویزای اقامت کشور کانادا این حق را دارند که بدون در نظر گرفتن امتیاز، تقاضای مهاجرت را بر اساس ارزیابی جایگزین قبول و یا رد کنند.

متقاضی روش نیروی متخصص فدرال، علاوه بر کسب حداقل ۶۷ امتیاز، باید بتواند خود و همراهان خود را از لحاظ مالی در کانادا تامین کند. همچنین متقاضی و همراهانش می بایست معاینات پزشکی را انجام داده و عدم سوء پیشینه ارائه نمایند.

هزینه درخواست نامه برای مهاجرت نیروی متخصص فدرال : برای متقاضی اصلی ۵۵۰ $ کانادا، برای همسر و یا هر همراه دیگری ( بالای ۲۲ سال ) ۵۵۰ $ کانادا، و برای هر همراه کوچکتر از ۲۲ سال ۱۵۰ $ کانادا می باشد که توسط دولت کانادا در ابتدای کاراخذ می گردد.

متقاضیان مهاجرت به کانادا با تحصیلات بالاتر از دیپلم، همچنین می توانند از روش های مهاجرتی نیروی متخصص کبک، خود اشتغالی فدرال و خود اشتغالی کبک اقدام نمایند.

Assessment

اقامت, اقامت آمریکا, مهاجرت  آمریکا, ویزای کار آمریکا, ویزای EB3    ,ویزای کاری, مهاجرت از طریق کار,  پیشنهادات کاری, ویزای سرمایه گذاری,  ویزای کانادا,  وکلای مهاجرت,  وکیل کانادا, استانی ,سرمایه گذاری, کانادا تخصصی,  وکیل مهاجرت آمریکا, گرین کارت, ویزای لاتاری, ویزای نامزدی, ویزا مهاجرت به,  اقامت اروپا, اقامت اروپا, ارزان ترین اقامت, اروپا با سرمایه گذاری, بلغارستان, مجارستان, قبرس, پیشنهادات کاری امریکا, اقامت امریکا بدون تخصص, اقامت تحصیلی, ویزای تحصیلی, ویزای توریستی آمریکا, ویزای توریستی کانادا, کبک ,سرمایه گذاری فدرال, ویزای EB5  , ویزای سریع ,اقامت سریع, سازمان مهاجرتی,  مشاور کانادا ,مهاجرتی پیشرو,  سازمان مهاجرتی پیشرو, پیشرو ,رضا نصرتی ICCRC,  اقامت قسطی, کارهای جدید, بهترین وکیل , وکیل در ایران,  دفتر پیشرو, تضمینی, کار, اقامت دایم ,میامی, تگزاس ,واشنگتن ,ارزان مهاجرت, ارزان ,مهاجرت از ایران, ایرانیان در آمریکا ,خدمات مهاجرت آمریکا, ویزای E2   ,کبک, مهاجرت سرمایه گذاری, کار آفرینی ,خود اشتغالی , بررسی مجدد ,ویزا, اقامت کاری, ویزای کار, nvc, audit, auditing process, RFE, LC, I-140, Interview ,Medical test , هزینه ویزای EB3,فلوریدا تست پزشکی ,معاینات گرین کارت, بیماریهای مسری, واکسیناسیون امریکا ,معاینات پزشکی آمریکا ,استان ساسکاچوان, استان اونتاریو ,استان بریتیش کلمبیا, منیتوبا ,اوباما ,نیروی کار خارجی, جذب نیرو ,استخدام ACIC,  ,گلخانه, فلوریدا, باغبانی , ویزای دانشجویی, دبیرستان آکادمیک, ,F1, J1,مجارستان ,بلغارستان اقامت اروپا ,پاسپورت اروپا.,MOHSEN Safavi, Mohammadreza nosraty,محسن صفوی, محمد رضا نصرتی,

 

درباره مدیریت سایت