اقامت کانادااز طریق پرنس ادوارد

اقامت کانادااز طریق پرنس ادوارد

سرمایه گذاری دراستان پرنس ادوارد آیلند

آیا من واجد شرایط برنامه استانی پرنس ادوارد هستم؟

برای واجد شرایط بودن از طریق نامزد شدن روش  100٪ مالکیت یا داشتن فعالیتی بعنوان اینکه تماما به شما تعلق دارد ، شما باید:

1- کسب نمره حداقل 50 امتیاز در فرم ارزیابی.( پیوست در کانال تلگرام است)

2- حداقل دارایی خالص شخص 600،000 دلار کانادا که قابل تایید باشد را  داشته باشد

3-داشتن حداقل دیپلم دبیرستان.

4- سن 21 تا 59 سالگی در زمان درخواست داشته باشید.

5- دارای مهارت های مدیریتی قابل انتقال و تجربه اشتغال یا کسب و کار گذشته است.حداقل 3 سال سابقه مدیریت و مالکیت داشته باشید

6- شرایط آزمون زبان IELTS برابر با نمره باند 4 را داشته باشید( آیلتس باید گرفته باشید)

7- قصد داشته باشید  در PEI زندگی و کار کنید و مدیریت روزانه و مداوم شرکت شما را از PEI انجام دهید.

8- انجام مصاحبه با کارکنان اداره مهاجرت استان پرنس ادوراد انجام دهید.

و پس از قبولی و داشتن کلیه شرایط بر اساس قراردادی مشخص با دولت محلی استان متقاضی  یک سپرده 200،000 دلاری  را بعنوان وثیقه قرار میدهد که پس از اتمام شرایط و ضوابط موافقت نامه سپرده ها، بازپرداخت می شود.

سوالات متداول برای پرنس ادوارد

سوالات متداول برای پرنس ادوارد

کسب و کارهای مفید برای استان چه هستند؟

با توجه به برنامه های کاربردی، استان PEI تمرکز خود را بر روی بخش هایی انجام می دهد که به اقتصاد استان کمک می کنند. موارد زیر برای PEIاز مهمترین ها هستند ولی فعالیت های دیگر هم قابل بررسی هستند:

—->ایجاد یا رشد کسب و کار که به صادرات کالا و خدمات کمک می کند.

—–>توسعه جنگلداری، ماهیگیری و نیازهای کشاورزی استان.

—–>مشاغل متنوع و جذاب که برای استان درامد زایی و اشتغال ایجاد کند  به ویژه در جوامع روستایی.

—–>کسب و کار مبتنی بر نوآوری مانند فناوری اطلاعات، انرژی های تجدید پذیر، علوم زیست شناسی و هوا فضا.

آیا برای شروع پروسه باید پرداختی بکنم؟

بله، هزینه درخواست 10،000 دلار است. اگر پرونده شما پذیرفته نشود کل هزینه بازپرداخت خواهد شد. اگر پرونده شما قبل از اینکه با اداره مهاجرت  مصاحبه شود، توسط شما رد یا کنسل شود، مبلغ 7.500 دلار بازپرداخت میشود. اگر پس از مصاحبه با دفتر ما، پرونده شما لغو یا لغو شود، هزینه کل غیرقابل برگشت است.

نحوه انجام پروشه توسط سازمان مهاجرتی پیشرو

مرحله اول -انجام مصاحبه حضوری با متقاضی بعد از دریافت فرم ارزیابی و بررسی مدارک و شرایط شما ( در این برنامه علاوه بر مالکیت 100 درصد می توان مدیران و صاحبان سهام تا 33 درصد را هم پوشش داد)

مرحله دوم -عقد قرارداد و دریافت 10 هزار دلار که قابل برگشت است ( در صورت عدم پذیرش برگشت می شود)

مرحله سوم -دریافت 15000 دلار کانادا به همراه دریافت مدارک متقاضی و ارسال برای بررسی توسط اداره مهاجرت استان پرنس ادوارد ( تا این مرحله حدود بین 6تا 12 ماه بر اساس تراکم کارها زمان صرف می شود)

مرجله چهارم -دریافت قبولی ازاستان پس از مصاحبه و دریافت قرارداد از استان و ارسال مبلغ 245 هزار دلار بعنوان وثیقه به استان و ارسال فایل برای بررسی سوء پیشینه و تست پزشکی به دولت مرکزی کانادا برای دریافت اقامت کانادا( این مرحله بین 6 تا 12 ماه زمان می برد) طول دوره پذیرش تا دریافت اقامت دایم بطور میانگین بین 12 تا 24 ماه می باشد

نحوه برگشت پول ودیعه شده نزد دولت پرنس ادوارد 

مبلغ 25 هزار دلار پس از 6 ماه اقامت در استان

مبلغ 25 هزار دلار دیگر پس از یکسال( شش ماه دوم ) اقامت در استان

مبلغ 150 هزار دلار پس از ایجاد بیزینس و گردش یکساله

فرم ارزیابی مهاجرت سرمایه گذاری

  • دارای شرکت ثبتی- جواز کسب- یا آزاد ؟
  • هشت − سه =