اقامت دایم کانادا پس از تحصیل

در این مقاله در مورد یکی‌ از روش های  مهاجرت به نام روش تجربه کاری کانادایی صحبت خواهد شد. این روش بعنوان یکی از زیر گروه های روش اکسپرس انتری برای افرادی است که مبادرت به تحصیل و کار در کانادا نموده اند.

دراین روش فرد متقاضی با دریافت امتیازات تحصیل و کار و ترکیبی از انها جهت گرفتن اقامت دائم امتیازات بیشتری نسبت به روش اسکیل ورکر یا نیروی متخصص بدست می اورد و یکی‌ از سریعترین روش های  مهاجرت به کانادا می‌باشد.

جهت گرفتن اقامت دائم در کانادا بر اساس این روش مهاجرت، شما باید حداقل یکی‌ از دو شرایط زیر را داشته باشید:

  1. فارغ‌التحصیل یکی‌ از دانشگاه های کانادا هستید و حداقل یک سال سابقه کار مورد تائید پس از فارغ التحصیلی دارید.
  2. مشغول کار کردن بصورت موقت در کانادا هستید و حداقل یک سال سابقه کار مورد تائید دارید
  3.  تجربه ی کاری شما باید در داخل کانادا و در هر زیر گروهی می تواند باشد.
  4. دانش کافی‌ از زبان انگلیسی و یا فرانسوی داشته باشید.(داشتن امتحان آیلتس )

 

خلاصه چگونگی اقدام برای دریافت اقامت دایم 

مراحل لازم جهت اقدام برای این روش مهاجرت  در مجموع بسیار شبیه روش‌های دیگر مهاجرتی می‌باشد.

  • دریافت فرم‌های مورد نظر برای این روش خاص مهاجرت از وب سایت اداره مهاجرت کانادا (دقت داشته باشید که این فرمها رایگان بر روی وب سایت اداره مهاجرت کانادا موجود می‌باشد)
  • پر کردن فرم‌های مربوطه و الصاق مدارک مورد نظر به فرمها (دقت در پر کردن این فرمها بسیار حائز اهمیت می‌باشد و کوچکترین اشتباه در پر کردن این فرمها و یا فراهم نکردن مدارک ضمیمه لازم موجب برگشت مدارک شما خواهد شد) لذا سازمان مهاجرتی پیشرو شما را در این مسیر یاری می نماید.
  • پرداخت وجه مورد نظر جهت برسی‌ پرونده تکمیل شده (این مبلغ را می‌توان از طریق روشهای مختلفی‌ مانند کارت اعتباری و یا حواله پولی‌ و یا غیره پرداخت کرد)
  • ارسال فرم‌های پر شده و مدارک ضمیمه به ادارهٔ مربوط جهت بررسی صلاحیت متقاضی مهاجرت دائمی به کانادا.

متقاضی مهاجرت دائم از طریق این روش مهاجرتی  باید به چند نکته قبل از اقدام برای دریافت اقامت دائم از طریق این روش مهاجرت توجه کند:

  • تجربه کاری کسب شده در زمانی‌ که شما اجازه کار و یا تحصیل در کانادا را نداشته اید قابل لحاظ نخواهد بود.( البته بر اساس روش جدید اکسپرس انتری می توانید از این تجربه امتیاز لازم را کسب کنید )
  • فردی که با توجه به داشتن سابقه کار در کانادا برای این روش مهاجرت  اقدام می‌کند نیازمند حداقل یک سال سابقه کاری تمام وقت در کانادا می‌باشد.
  • سابقه کار پاره وقت در کانادا را می‌توان برای این روش مهاجرتی خاص استفاده کرد، ولیکن زمان مورد نیاز برای سابقه کاری به نسبت میزان ساعت کاری کار پاره وقت افزایش خواهد یافت، بدین معنی‌ که اگر کار پاره وقت شما به فرض مثال ۲۰ ساعت در هفته می‌باشد، باید مجموعهٔ ساعت کار شما معادل مجموعهٔ ساعتهای کاری یک سال کار تمام وقت بشود تا بتوانید برای این روش خاص واجد شرایط شوید.
  • اگر قصد زندگی‌ در استان کبک را دارید این روش مهاجرتی خاص گزینه مناسبی نخواهد بود (استان کبک مهاجرانش را از طریق برنامه‌های مهاجرتی خودش پذیرش می‌کند).
  • جهت اثبات داشتن دانش کافی‌ در یکی‌ از زبانهای انگلیسی‌ یا فرانسوی، شما نیازمند کسب حداقل نمره مورد نظر ادارهٔ مهاجرت کانادا در یکی‌ از آزمونهای مورد تأیید این سازمان در یکی‌ از زبانهای انگلیسی و یا فرانسوی هستید.

باید توجه داشت گرچه اطلاعات کامل در مورد این روش مهاجرتی خاص در وب سایت ادارهٔ مهاجرت کانادا موجود می‌باشد، مشاوره با افرادی که مراحل این کلاس مهاجرتی خاص را انجام داده‌اند نه تنها کلیت فرایند مهاجرت را برای فرد متقاضی واضح تر خواهد کرد بلکه زمان و هزینه کلی‌ اقدام از طریقه این روش مهاجرتی خاص را نیز کاهش خواهد داد.

شما می توانید با مراجعه به وبسایت سازمان مهاجرتی پیشرو به آدرس www.pishro.ca  از اطلاعات جامع تری برخوردار شوید و یا با ارسال فرم ارزیابی رایگان با ما در ارتباط باشید و همچنین از مشاوره تلفنی رایگان سازمان مهاجرتی پیشرو بهره مند شوید.

تلفنهای تماس ։ 22266638_22266639