در اول باید گفت و تاکید کرد تنها وبسایت قانونی برای درخواست ویزای لاتاری آمریکا وبسایت www.dvlottery.state.gov است و فرض که برای این کار بایستی پر شود فرم شماره ds-5601 که به صورت آنلاین در زمان بازگشایی برنامه دسترس خواهد بود .توصیه میشود در اولین روزهای آغاز ثبت نام شروع کار شوید و کار را به روزهای آخر نیندازید که دچار مشکلات شلوغی یا کندی سیستم شوید .
شما مسئولیت کامل تکمیل فرم ورود صحیح اطلاعات را دارید پس توصیه میشود دقت کامل وبا صبر پر کنید وهیچ گونه مدرک مثل سابقه کار شناسنامه و غیره نیاز به ارسال نیست .

روند تکمیل فرم ۵۶۰۱ جهت ویزای لاتاری :

  1. اسم فامیل
  2. تاریخ تولد:توجه به تولد به صورت ماه،روزوسال بایستی درج شود
  3. جنسیت
  4. محل تولد –شهر
  5. کشور محل تولد
  6. کشور محل اقامت:این قسمت برای کسانی است که با توجه قانون cross chargeability بر اساس محل تولد همسر با پدر ومادرشان اقدام باید بکنند
  7. ورود عکس دیجیتال با تمام کسانی که در پرونده هستندبایستی عکس را الصاق به صورت تکی وانفرادی
  8. آدرس پستی –لطفا بصورت تاحد ممکن دقیق وارد شود با کد پستی
  9. کشوری که در حال حاضر زندگی میکنید
  10. تلفن
  11. آدرس ایمیل – این قسمت از سال ۲۰۱۱ اجباری است اما هیچ مکاتبه ای با این آدرس نمیشود مگر در مکاتبات آتی که مرکز کنتاکی تنها با این آدرس تماس میگیرد سپس دقت کنید ایمیل تان قعال باشد
  12. سطح تحصیلات –راهنمایی ،دبیرستان،دیپلم،دیپلم فنی،فوق دیپلم ،لیسانس،قوق لیسانس،دکترا
  13. وضعیت تاهل به متاهل ،مجردبه بیوه ،جدا شده قانونی
  14. تعداد فرزندان قانونی یا فرزندان ازدواجهای پیشین همسر یا خودتان
  15. مشخصات همسر
  16. مشخصات فرزندان شامل تاریخ تولد ،محل تولد

سپس فایل را مرور کرده و دکمه ثبت را بزنید در قدم بعد شما فایل نامبر را برای رفرش آتی دریافت می کنید. دقت کنید حتما یک کپی از این صفحه برای بایگانی داشته باشید .

نکات مهم :مشخصات عکس دیجیتال

عکس ارسال شده باید با زمینه سفید وروشن و رنگی و همچنین بدون هیج گونه عینک یا کلاه یا ضمیمه ای باشد.
درجه رنگی باید bit24 باشد وفایل پیوست باید با پسوند JPEG و حداکثرk 240 با رزولوشن ۶۰۰×۶۰۰ باشد
در صورتی که عکس را اسکن میکنید رزولوشن عکس باید حداقل ۱۵۰ پیکسل بر اینچ باشد وبا پسوند JPEG و حد اکثر k240 و رزولوشن ۶۰۰×۶۰۰ و عکس حتما رنگی باشد
پس از ثبت قبولی در ویزای لاتاری برای اخذ ویزا حداقل باید یک شرط از دو شرط غیر از عدم سوءپیشینه وسلامتی را جهت دریافت ویزا داشته باشید .
۱:تحصیلات
که بایستی دارای دیپلم برابر با نظام آموزشی آمریکا باشید با ۱۲ سال کامل تحصیلات قبل دانشگاه
۲: سابقه کار
بایستی یکی از مشاغل مورد قبول حداقل دو سال سابقه کار داشته باشد .

شغلهای مورد تایید

اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به آمریکا

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,