با توجه به تماس های مکرر دوستان برای دریافت ویزای توریستی و تعیین وقت سفارت سازمان مهاجرتی پیشرو از تاریخ ۸ دسامبر ۲۰۱۵ مبادرت به پذیرش و قبول اینگونه درخواست ها می نماید. و به صورت ویژه توسط دفتر تهران یک روزه بررسی و ارسال می شود .

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای توریستی

کلیات
متقاضیان به منظور آماده شدن جهت مصاحبه بخش کنسولی باید اسناد و مدارک مناسب مربوط به هدف سفر را تهیه نمایند.

در زیر فهرست پیشنهادی مدارک مربوط به همه انواع ویزا ارائه شده است. برای دریافت ویزای توریستی باید اثبات کنید که الزامات مربوطه را طبق قانون ایالات متحده برآورده می‌سازید.

  1. هیچ تضمینی وجود ندارد که ویزا صادر گردد. تا زمانی که ویزا صادر نشده است برنامه نهایی سفر خود را تنظیم نکرده و بلیت نخرید.
    توجه: ممکن است به مدارک دیگری نیز نیاز باشدو ممکن است برای اثبات اینکه شخص واجد شرایط دریافت ویزای توریستی است، به اسناد بیشتری نیاز باشد.
    ۱٫ در مورد آن دسته از درخواست‌های ویزا که به مصاحبه حضوری در بخش کنسولی نیاز دارد، متقاضیان باید تمام مدارک مورد نیاز را با خود به مصاحبه بیاورند.
    ۲٫ در خصوص آن دسته از متقاضیان دریافت ویزای توریستی که نیازی به مصاحبه حضوری در بخش کنسولی ندارند، متقاضیان باید تمام مدارک مورد نیاز جهت بررسی بخش کنسولی را در بسته درخواستی که قرار است توسط متقاضی ارائه شود، بگنجانند.
    مدارک عمومی مورد نیاز – برای تمام انواع ویزا
  2. مدارک زیر را برای تمام انواع ویزا مورد نیاز است:
    ۱٫ پاسپورت فعلی معتبر برای سفر به ایالات متحده. پاسپورت باید حداقل به مدت ۶ ماه بعد از مدت اقامت مورد نظر متقاضی در ایالات متحده معتبر باشد (مگر اینکه موافقت‌نامه‌های خاص بین کشور‌ها در این زمینه استثنا قائل شده باشد.)
    ۲٫ گذرنامه حاوی ویزا ایالات متحده اخیرا صادر ( در صورت وجود)
    ۳٫ صفحه تأییدیه درخواست ویزای غیرمهاجرتی، فرم DS-160.
    ۴٫ یک عکس رنگی ۵ سانتی‌متر × ۵ سانتی‌متر (یا ۲ اینچ × ۲ اینچ) که در ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد.
    ۵٫ اعضای خانواده که شخص را همراهی می‌کنند باید اصل گواهی ازدواج (همسر) و/یا شناسنامه را (برای فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال) و بنا به نیاز ارائه نمایند؛ مگر اینکه با هدف دیگری قصد ورود به ایالات متحده را داشته باشند. بسیاری از انواع ویزا به مدارک دیگری نیاز دارند. لطفاً به قسمت زیر مراجعه کنید.

 

مدارک اضافی مورد نیاز – بسته به نوع ویزا

(B) بازدیدکننده: کسب و کار، گردشگری، درمان پزشکی
• اگر برای درمان پزشکی سفر می‌کنید، آمادگی ارائه مدارک زیر را داشته باشید:
معاینه پزشکی توسط پزشک محلی که ماهیت بیماری و علت درمان مورد نیاز در ایالات متحده را توضیح می‌دهد.
– نامه‌ای از یک پزشک یا مرکز درمانی در ایالات متحده حاکی از تمایل به درمان بیماری تشخیص داده شده شامل اطلاعات مربوط به پیش‌بینی زمان و هزینه‌های درمان (از جمله حق‌الزحمه پزشکان، هزینه‌های بستری شدن و تمام هزینه‌های پزشکی مربوطه).
-مدرکی که اثبات کند هزینه‌های حمل و نقل، هزینه‌های پزشکی و هزینه‌های زندگی بیمار در ایالات متحده پرداخت خواهد شد. این مدرک می‌تواند صورت‌حساب بانکی، سایر اظهارنامه‌های درآمد/پس انداز یا کپی تأیید شده اظهارنامه مالیات بر درآمد مربوط بیمار یا فرد یا سازمانی باشد که هزینه‌های درمان را پرداخت می‌کند.
ممکن است مدارک زیر در تأیید دریافت ویزای توریستی شما مفید باشد:
• قصد ترک ایالات متحده پس از اتمام سفر.
• منابع مالی کافی برای پوشش دادن هزینه‌ها در حین اقامت در ایالات متحده.
• شواهدی که نشان دهد در پایان اقامت خود در ایالات متحده وابستگی قابل توجهی به کشوری دارید که می‌خواهید به آن برگردید (به‌طور کلی این مسئله بر اساس شواهد خانوادگی، حرفه‌ای، دارایی، اشتغال یا سایر روابط و تعهدات به کشوری غیر از ایالات متحده اثبات می‌شود.)

هزینه مشاوره و تعیین وقت:    ۲۵۰ دلار آمریکا برای هر نفر

 

جهت دریافت اطلاعات بیشتر درباره دریافت ویزای توریستی کانادا صفحه اصلی آن را مطالعه نمایید.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,