مهاجرت به کانادا همیشه جزو چند گزینه اول انتخاب ها است و از اهمیت و موقعیت این کشور برای مهاجرت هرگز نباید غافل شد، به همین جهت دفتر خدمات مهاجرتی پیشرو سعی دارد با ارائه راهکاری متنوع شرایط مهاجرت به کانادا را برای عزیزان هموار کند.

مهاجرت به کانادا به چند روش ممکن است؟

مهاجرت به کانادا روش های مختلفی دارد که هر شخص با توجه به شرایط خود باید یکی از این روش ها را برگزیند، البته تبحر شرکت مهاجرتی در شیوه ترانسفر هم خود یکی از دلایل مهاجرت آسان است، پیشرو با تبحر در شیوه های گوناگون مهاجرتی ، مهاجرت به کانادا را به آسان ترین شکل ممکن ارائه می نماید.

  1.  مهاجرت به کانادا از طریق کار آفرینی
  2.  مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری
  3.  مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص و ماهر
  4. مهاجرت به کانادا برای تحصیل

توجه داشته باشید، انتخاب بهترین و کارآمد ترین روش برای مهاجرت به کانادا تصمیمی بزرگ و خطیر است که نیاز دارد توسط وکیل و کارشناس متخصص انجام پذیرد.

مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی:

مهاجرت به کانادا انتخاب خوبی برای کارآفرینان است، کانادا به دنبال جذب کارآفرینانی است که پتانسیل راه اندازی شرکت های نوآور را داشته و می‌توانند کسب و کاری را ایجاد نمایند. اگر یک ایده خوب داشته باشید و بتوانید یکی از سازمان های معرفی شده توسط اداره مهاجرت را راضی به سرمایه گذاری در طرح خود کنید، ویزای استارت آپ به شما و خانواده شما تعلق خواهد گرفت که توسط آن ویزای اقامت دائم کانادا اعطا می شود. دقت کنید که شما مجاز به سرمایه گذاری شخصی جهت مهاجرت به کانادا نمی باشید مگر اینکه سازمان های معرفی شده از شما بخواهند تا در سرمایه گذاری شراکت کنید.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری:

یکی از راه های دریافت اقامت کانادا و آسان مهاجرت به کانادا، برنامه سرمایه گذاری برای تجار و مدیران ارشد دارای سرمایه به میزان حداقل 350 هزار دلار کانادا است. این برنامه جهت توسعه و تولید اشتغال در کانادا با جذب سرمایه، افراد با تجربۀ تجاری و توان مدیریتی به وجود آمده است

با مراجعه به صفحه سرمایه گذاری فدرال  میتوانید بیشتر درباره این روش مهاجرت به کانادا بدانید.

مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص:

Express entry  یک فرایند کاملا الکترونیکی مربوط به دولت فدرال، دولت های استانی، و کارفرمایان در کانادا میباشد که متقاضی میتواند با استفاده از آن اقدام به تکمیل مدارک و تشکیل پرونده نماید و به صورت نیروی متخصص در کانادا مشغول به کار شود و کارت اقامت این کشور را دریافت نماید.
در سیستم مهاجرت به کانادا از طریق تخصص، مهمترین فاکتوری که تا حدودی هم قبولی متقاضیان را تضمین میکند داشتن ” پیشنهاد کاری از کارفرمای کانادایی” یا (job Offer) است که وجود آن فاکتور به تنهایی دارای 600 امتیاز از حداکثر 1200 امتیاز است. میتوان گفت متقاضی مهاجرت به کانادا که قصد دارد از روش تخصصی اقدام نماید در صورتی که پیشنهاد کار معتبر از یک کارفرما و شرکت کانادایی داشته باشد احتمال دریافت اقامت برای وی تا حد خیلی زیادی بالا میرود.

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق تخصص :

  • شرط اول مهاجرت به کانادا: یک سال سابقه کار تمام وقت در 10 سال گذشته در هر شغل مدیریتی یا تخصصی
  • شرط دوم مهاجرت به کانادا: مدرک زبان آیلتس جنرال با نمره حداقل 6 در تمام موارد
  • شرط سوم مهاجرت به کانادا: مدرک تحصیلی دیپلم یا بیشتر و قابل تطلبیق با مدارک تحصیلی کانادایی به همراه مدرک تطبیق تحصیلی ارزیابی شده توسط موسسات کانادایی کسب حداقل 67 امتیاز در آزمون ارزیابی مهاجرت تخصص فدرال کانادا

با مراجعه به صفحه نیروی کار متخصص فدرال  میتوانید بیشتر درباره این روش مهاجرت به کانادا بدانید.

روش های مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

اکسپرس اینتری یک سیستم مدیریت جذب پویا است که درخواست ها را از سه مورد از مشهورترین برنامه های اقتصادی مهاجرت به کانادا مدیریت می کند. این سه گروه شامل برنامه ی تجربه ی کانادایی (CEC)، برنامه ی نیروی متخصص فدرال (FSWC)، و برنامه ی نیروی فنی حرفه ای فدرال (FSTC) می شوند. افرادی که واجد شرایط یکی از این سه برنامه هستند می توانند یک پروفایل اکسپرس اینتری بسازند. با انجام این کار امتیازی تحت عنوان امتیاز CRS  به آنها تخصیص یافته و وارد بانک اطلاعاتی داوطلبین می شوند. این امتیاز بر اساس فاکتورهای مختلفی از جمله آموزش، سابقه ی کار و مهارت زبان و بسیاری از عوامل دیگر تخصیص داده می شود. داوطلبین مهاجرت به کانادا در بانک اطلاعاتی اکسپرس اینتری بر حسب امتیازشان رتبه بندی شده و داوطلبین در رتبه های بالا دعوت نامه ی پذیرش (ITA) را برای اخذ وضعیت اقامت دائم در طول دراو های دوره ای انجام شده توسط سازمان IRCC دریافت می کنند.
این برنامه ها میان دانشجویان بین المللی که از موسسات کانادایی فارغ التحصیل می شوند و قصد دارند بعد از تحصیلشان نیز در کانادا اقامت داشته باشند، شهرت دارد. مخصوصا برنامه CEC که به عنوان برنامه ای که مبتنی بر امتیاز نیست و هر فردی که شرایط برنامه را برآورده می کند می تواند بعد از یک سال کار به عنوان نیروی ماهر در کانادا واجد شرایط CEC شود، جذابیت زیادی دارد. در نتیجه فارغ التحصیلان بین المللی که یک مجوز کار پس از فارغ التحصیلی را اخذ کرده و حداقل برای یک سال در کانادا کار می کنند می توانند واجد شرایط این برنامه باشند.
فارغ التحصیلان بین المللی که شرایط برنامه ی FSWC یا FSTC را نیز برآورده می کنند می توانند پروفایلی برای بانک اطلاعاتی اکسپرس اینتری از طریق آن برنامه ها ارائه نمایند.

دفتر مهاجرتی پیشرو پیشنهادات مناسبی برای هر یک از شرایط مهاجرت به کانادا فراهم نموده و با تخصص بر امر مهاجرت به کانادا ، آماه پاسخگویی به سوالات شما، مشاوره و همراهی می باشد، جهت دریافت مشاوره رایگان با دو خط رایگان زیر تماس حاصل نمایید:

دفتر تهران : شنبه تا چهار شنبه از 10 صبح تا 7 بعداز ظهر

22266638-22266639-22271495

مشاوره مهاجرت به کانادا