اگر فکر اقتصادی و تجربۀ کافی دارید می توانید در دو مرحله به کانادا مهاجرت کنید:

  1. اجازۀ کار موقت با شرایط IMP کد C11
  2. مهاجرت به کانادا از طریق برنامۀ ورود سریع (Express Entry)

لطفا مقالۀ زیر با دقت مطالعه کنید و به یاد داشته باشید سیاست های مهاجرتی می توانند در هر زمان تغییر کنند. گزینه ای که امروز در دسترس شماست، ممکن است فردا دیگر وجود نداشته باشد.

مرحلۀ 1- اجازۀ کار با شرایط IMP کد C11

برنامۀ بین المللی مهاجرت (IMP) مسیر را برای دریافت اجازۀ کار بدون ارزیابی تاثیر بازار کار (LMIA) هموار می سازد. فرآیند LMIA بسیار خسته کننده و مستعد رد شدن است. در نتیجه حدود دو سوم از افرادی که اجازۀ کار کانادایی دریافت می کنند از یکی از برنامه های IMP (مانند برنامۀ مهاجرت فرانسوی زبان ها، یا غیره) استفاده می کنند. یکی از گزینه های IMP ، معافیت LMIA کد C11 است. این کد برای کارآفرینان یا خود اشتغالانی است که ویژگی های زیر را داشته باشند:

  • آنها باید مهارت و تجربۀ کافی برای ثبت کسب و کار موفق در کانادا و یا خرید یک کسب و کار و تبدیل آن به کسب و کاری موفق را داشته باشند.
  • آنها باید حدود 51 درصد از سهم کسب و کاری که در کانادا شروع می کنند یا خریداری می نمایند را در اختیار داشته باشند.
  • فعالیت های آنها در کانادا، فواید فرهنگی، اجتماعی، و یا اقتصادی زیادی برای کشور کانادا بهمراه داشته باشد (مثلا مناطق دورافتاده را ارتقا دهد، فرصت های شغلی برای کانادایی ها ایجاد کند، محصولات کانادایی را به کشورهای دیگر صادر کند، به پیشرفت فناوری کمک کند، و یا طبیعتا نوآورانه باشد و به کانادایی ها کمک کند تا استعدادهای خود را کشف کنند).
  • آنها باید برنامۀ کسب و کاری که معنادار و قابل اجرا باشد را ارائه کنند.
  • آنها گام هایی را در راستای عملی شدن برنامه های خود، قبل از ورود به کانادا بر می دارند (مثلا کسب و کار را ثبت می کنند، منابع مالی کافی برای کسب و کار خود در نظر می گیرند، کسب و کارهای مشابه در کانادا را دنبال می کنند، توافق نامه هایی با تامین کنندگان کانادایی امضا می کنند، و غیره).

این اجازۀ کار تنها محدود به یک متقاضی می شود زیرا متقاضی باید سهم اصلی کسب و کار را در اختیار داشته باشد.

مرحله 2- درخواست اقامت دائم

اجازۀ کارِ کد IMP  C11، بصورت خودکار منجر به کسب اقامت دائم نمی شود. در واقع، هدف دوگانه برای اقامت دائم همچنان محدود به داشتن شرایط زیر است:

  • مهاجرت به استان های کانادا بعنوان یک تاجر یا کارآفرین (برنامه های PNP)
  • مهاجرت به کبک بعنوان فرد خود اشتغال

علیرغم محدودیت هایی که در هدف دوگانه وجود دارد، متقاضی می تواند با این برنامه و داشتن سابقۀ کار حداقل یکساله با استفاده از برنامۀ کارگر ماهر فدرال از طریق سیستم ورود سریع (Express Entry) به کانادا مهاجرت کند. جهت اقدام برای اقامت دائم، باید ویژگی های زیر را داشته باشید:

شما می توانید با پر کردن فرم ذیل از این امکان ویژه استفاده نمایید.

  • و کار خود را با داشتن اجازۀ کار معتبر، بصورت فعالانه و برای حداقل 12 ماه متوالی در کانادا مدیریت کرده باشید. این گزینه بسیار مهم است زیرا شما 340 امتیاز CRS را کسب می کنید (شرایط می تواند در آینده تغییر کند و یا متفاوت باشد).
  • حداقل شرایط مورد نیاز برای برنامۀ کارگر ماهر فدرال را داشته باشید.
  • در استخر متقاضیان برنامۀ اکسپرس انتری (Express Entry ) وارد شوید و دعوت نامه (ITA) را نیز از IRCC دریافت کنید.

باید به این نکته اشاره کنم که قصد اولیۀ شما باید دریافت اجازه کار باشد. اگر بعد از یک سال سابقۀ کار، تصمیم به مهاجرت به کانادا گرفتید، مرحلۀ دوم را در نظر بگیرید.

برای خانوادۀ فرد متقاضی چه اتفاقی رخ می دهد؟

اگر شما اجازۀ کار در کانادا را دریافت کنید که این اجازه برای حداقل 6 ماه معتبر است، همسر شما می تواند اجازۀ کار را دریافت کند و برای هر کارفرمایی در کانادا مشغول بکار شود. فرزندان شما می توانند بدون نیاز به کسب اجازۀ تحصیل از قبل، در کانادا مشغول به تحصیل شوند. ضمن اینکه تحصیل فرزندان تا مقطع دبیرستان مجانی خواهد شد. البته نظر قطعی و نهایی در مورد اجازۀ کار شما و یا نوع ویزای اعضای خانواده شما با افسر مهاجرت است.

اگر قصد بازدید و یا سفر به کانادا را دارید، باید یک جلسۀ مشاوره را برای ارزیابی وضعیت خود با ما رزرو کنید و پیشنهادات ما را  در رابطه با مهاجرت، ویزا، و یا اقامت دریافت نمایید.

جهت تماس و دریافت مشاوره با شماره های 22266638 و 22266639 تماس حاصل نمایید.