مهاجرت به روش اسپانسرشیپ

مهاجرت به روش اسپانسرشیپ

مهاجرت به روش اسپانسرشیپ

در مهاجرت به روش اسپانسرشیپ اگر شما مقیم و یا سیتیزن کانادا بوده و بالای ۱۸ سال داشته باشید می‌توانید افراد خاصی را تحت کلاس خانوادگی به کانادا بیاورید و آنها هم اقامت دائم کانادا را دریافت کنند. مهاجرت به روش اسپانسرشیپ کانادا در زمینه ویزاهای کلاس فامیلی شامل موارد زیر میشود:

  • اسپانسر همسر
  • اسپانسر پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ
  • اسپانسر فرزندان وابسته (شامل فرزندان به سرپرستی گرفته شده نیز می‌باشد(
  • اسپانسر سایر افراد واجد شرایط

هر کدام از این افراد که اسپانسر شوند میتوانند در کانادا زندگی کنند و یا تحصیل و کار کنند و فرد اسپانسر کننده با امضای قرارداد یا همان undertaking تعهد به تامین هزینه‌های خوراک و پوشاک و مسکن فرد اسپانسر شونده در مدت زمان مشخص را می‌دهد. در بخشی از این تعهدنامه شما تضمین می‌کنید که فرد اسپانسر شونده از دولت کانادا درخواست کمک هزینه زندگی نخواهد کرد و اگر این کار را کنند شما ملزم به عودت آن به دولت خواهید بود. اگر در استان های غر از کبک هستید این قرارداد را با IRCC یا همان اداره مهاجرت کانادا و اگر در استان کبک هستید با MIDI یا همان اداره مهاجرت استان کبک خواهید بست. قرارداد agreement مجزایی هم بین فرد اسپانسر کننده و فرد اسپانسر شونده باید امضا شود تا دولت مطمین شود که طرفین مسولیت های خود را خوب میدانند.

 

لطفا دقت کنید که ویزای مهاجرت به روش اسپانسرشیپ با ویزای موقت سوپر ویزای کانادا متفاوت است. جهت اقدام از این روش با کارشناسان ما تماس بگیرید و یا به ایمیل info@pishro.ca پیام ارسال فرمایید.

اگر در یکی از شرایط زیر باشید ممکن است امکان اسپانسر کردن فرد جدیدی را نداشته باشید:

  • اگر قبلا تعهدی داده اید و آن را انجام نداده باشید قادر به اسپانسر کردن فرد جدید نخواهید بود.
  • اگر دادگاه رای داده باشد که شما alimony و یا کمک خرجی فرزند را نداده باشید ممکن است قادر به اسپانسر کردن فرد جدیدی نباشید.
  • مرتکب جرمی شده باشید که مرتبط به اقوام و یا مرتبط با امور جنسی باشد و بسته به نوع جرم میتواند منجر شود شما نتوانید فرد دیگری را اسپانسر نمایید.
  • اگر شما به دلایلی به غیر از کارافتادگی درخواست کمک هزینه از دولت کرده باشید. (وام و بورس های دولتی مشکلی نخواهند داشت منظور از کمک هزینه زندگی در اینجا همان welfare می‌باشد. یعنی اگر به غیر از welfare کمک هزینه ای از دولت گرفته باشید مشکلی در فایل اسپانسرشیپ ایجاد نخواهد کرد)
  • همچنین اگر قبلا فردی را اسپانسر کرده اید و او پس از ورود به کانادا از دولت درخواست کمک مالی کرده باشد ممکن است شما امکان اسپانسر کردن فرد دیگری را نداشته باشید. همچنین در این حالت دولت تمام کمک هزینه های داده شده به فرد اسپانسر شده را از فرد اسپانسر کننده (متعهد) طلب خواهد کرد.

 

 

شرایط اسپانسر کننده

  • حداقل ۱۸ سال داشته باشد.
  • باید مقیم ساکن در کانادا و یا سیتیزن باشد و در زمان اسپانسرشیپ در کانادا زندگی کند.
  • در زندان نبوده و ورشکسته نباشد و نامه خروج از کانادا دریافت نکرد باشد.
  • برای فرزندان تعهد مالی لازم است به مدت ۱۰ سال پس از اخذ اقامت دائم فرد اسپانسر شونده و یا اینکه تا وقتی آنها ۲۵ ساله شوند (هر کدام زودتر)

شرایط اسپانسر شونده

  • ۱۹ سال و کمتر داشته باشد و مجرد باشد (یا)
  • قبل از سن ۱۹ سالگی دانشجوی تمام وقت بوده و از نظر مالی کاملا وابسته به والدین بوده (یا)
  • ۱۹ سال به بالا بوده (و) – قبل از ۱۹ سالگی ازدواج کرده باشد (و) قبل از ۱۹ سالگی دانشجوی تمام وقت بوده (و) از زمان ازدواج از نظر مالی کاملا وابسته به والدین بوده
  • ۱۹ سال به بالا بوده (و) قبل از ۱۹ سالگی از نظر مالی کاملا وابسته به والدین بوده (و) به جهت شرایط جسمی یا روحی توانایی تامین استقلال مالی خود را ندارد.

شرایط مورد نیاز برای رابطه بین افراد

  • فرد اسپانسر شونده باید اگر فرزند توسط فردی به غیر از همسر به فرزندی خوانده شده است فرزند بیولوژیکی والدین باشد (یا) فرزند خوانده والدین باشد.