استخدام دانشجویی
در صورتی که در یک دانشگاه دولتی بعد از دبیرستان یا در مؤسسه ای خصوصی با مجوز قانونی استان برای صدور مدرک دانشجویی تمام وقت هستید، احتمالا در محیط همان مرکزی که تحصیل می کنید می توانید بدون داشتن اجازه ی کار، کار کنید. اگر شغل مورد نظر، بخشی ضروری و جدایی ناپذیر از دوره ی مطالعاتی شما باشد، نیاز به اجازه ی کار خواهید داشت (این مورد شامل دانشجویان حسابداری، کارورزان رشته ی پزشکی یا رزیدنت های پزشکی نمی شود)؛ یا اینکه اگر شغل مذکور مربوط به یک پژوهش مصوب و یا برنامه های آموزشی باشد.
با توجه به تغییرات قوانین ویزای تحصیلی کلیه دانشجویان مقاطع بعد از دبیرستان می توانند تا هفته ای 20 ساعت کار کنند و دیگر احتیاج به مجوز کار ندارند .
دانشجویانی که از یک مرکز دولتیِ آموزش بعد از دبیرستان  فارغ التحصیل می شوند، بسته به مدت دوره ی تحصیل می توانند برای دریافت اجازه ی کار اقدام نمایند. برای اطلاعات بیشتر سری بزنید به:

http://www.cic.gc.ca/english/study/work-postgrad-who.asp

هزینه های زندگی در کانادا
میانگین هزینه  برای یک دانشجوی خارجی طی یک سال تحصیلی (8 ماه) مربوط به برنامه های کارشناسی 8,000 تا 17,000 دلار کانادا می باشد. برای تحصیلات تکمیلی نرخ سالانه در حدود  19,000 تا 33,000 دلار کانادا برای برنامه های عمومی هنر و علوم است. هزینه ها بسته به برنامه ای که انتخاب می کنید و در استان های مختلف، متغیر است.
برای اطلاعات بیشتر به این آدرس مراجعه کنید:

مشاهده هزینه های زندگی دانشجویی

هزینه های روزمره شامل :
اقامتگاه همراه با وعده های غذایی: 400 تا 800 دلار کانادا در ماه
خوابگاه: 3,000 تا 7,500 دلار کانادا در هر سال تحصیلی
مسکن مشترک: 250 تا 700 دلار کانادا در ماه
بلیط اتوبوس (محلی): 2 تا 5 دلار
یک وعده غذای معمول در رستوران: 10 تا 25 دلار به ازای هر نفر
سینما: 8.50 تا 17 دلار
نرخ میانگین یک سوئیت یا آپارتمان: 700 تا 1,500 دلار کانادا در ماه

انواع درآمدها در حین تحصیل

بورس های تحصیلی
اکثر دانشگاه های کانادا برای جذب دانشجویان برتر بورس های تحصیلی مختلفی را ارائه می دهند. این بورس ها می تواند در قالب Scholarship و یا Fellowship و در بازه های زمانی مختلف پرداخت شوند (مثلا یک بار، برای یک سال و یا برای تمام مدت تحصیل). برای اطلاع از تعداد این بورس ها و شرایط اعطای آن ها باید به وبسایت دانشکده و یا دانشگاه مورد نظر مراجعه نمایید.
کمک هزینه ی دانشجویی
برای برخی از رشته ها این امکان وجود دارد که دانشجو ها به عنوان دستیار تحقیق Research Assistant و یا دستیار آموزش Teaching Assistant در دانشگاه مشغول به کار شوند و با کسب درآمد تمام و یا قسمتی از هزینه های تحصیل و زندگی خود در کانادا را بپردازند.
مجوز و ویزاهای تحصیلی کانادا

برای دوره های مطالعاتی حداکثر 6 ماهه، نیازی به مجوز تحصیلی نیست. دوره های طولانی تر از 6 ماه نیاز به مجوز دارند. برای دانشجویان کبک که تعدادشان محدود است، گواهی برنامه ی کبک (CAQ) الزامی ست.
اگر قرار است در برنامه ای 6 ماهه یا کمتر حضور یابید اما احتمال می دهید که پس از تکمیل این دوره ی کوتاه مدت، مطالعات خود را در برنامه ای دیگر ادامه دهید، می بایست قبل از آمدن به کانادا برای مجوز تحصیل درخواست بدهید. اگر بخواهید تحصیلات خود را ادامه دهید اما مجوز تحصیل معتبر نداشته باشید، برای درخواست آن مجبورید کانادا را ترک کنید.
مدارک مورد نیاز به کشوری که از آن می آیید،و برنامه ای که در آن شرکت می کنید و طول مدت مطالعاتتان بستگی دارد. دانشجویان ایرانی برای ورود به کانادا نیاز به یک ویزای تحصیلی نیز دارند.
برای بررسی بیشتر و تکمیل پرونده با کارشناسان تحصیلی و مهاجرتی ما مشورت و کار خود را به کاردان بسپارید.

دفتر تهران شنبه تا چهارشنبه 10 تا 7 بعد از ظهر آماده ارایه مشاوره تلفنی رایگان به شما می باشد.

22266638/22266639