ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

یکی از متداول ترین نوع ویزاهایی که هر کشور برای اتباع خارجی صادر می کند ویزای توریستی یا دیداری است که با توجه به سیاست های هر کشور از نوع ویزاهای موقت دسته بندی می شود. این ویزاها بطور معمول برای دیدار خانواده و افراد مقیم آن کشورها یا دیدار و سیاحت توسط سایرین دسته بندی و صادر می شود . ویزای توریستی یکی از پر متقاضی ترین نوع ویزا است و سالیانه تعداد بسیار زیاد ویزا برای دیدار و بررسی شرایط کار و زندگی برای اتباع سایر کشورها که نیاز به ویزا دارند توسط دفاتر و کنسولگری های کانادا در خارج از کشور صادر می شود.

افراد مقیم کانادا یا کسانی که دارای اقامت قانونی در کانادا هستند می توانند برای همسر یا فامیل خود درخواست ویزای توریستی برای دیدار بدهند بطور خاص دولت کانادا تلاش مضاعفی برای این منظور با صدور ویزای بلند مدت یا چند بار ورود کرده است تا خانواده ها بتوانند به هم نزدیک و با هم ارتباط موثری داشته باشند . در این پروسه فرد مقیم دایم یا دانشجو که دارای ویزای معتبر تحصیلی می باشد می تواند با تهیه دعوتنامه از فامیل و دوستان خود برای دیدار اقدام کند.

افرادی که دارای فامیل درجه یک در کانادا نمی باشند ولی علاقه به دیدار از کانادا و زیبایی های ان دارند می توانند با رزرو تور و دریافت دعوتنامه از طرف آنها با داشتن برنامه سفر منظم اقدام کنند مسلما اداره مهاجرت و ویزای کانادا علاقه بسیاری به بررسی درخواست های صحیح و معتبر دارد شاید بتوان یکی از دلایل داشتن رزرواسیون تور برای افراد علاقه مند ایجاد برنامه منظم و درگیری در مسایل غیر ضروری در سفر سیاحتی به کانادا است.

مدارک مورد نیاز تهیه ویزای توریستی کانادا:

      1. اصل پاسپورت متقاضی با حداقل 6 ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قبلی دارای ویزای کشورهایی که متقاضی رفته است
        2. یک قطعه عکس 5X5 متقاضی رنگی با زمینه سفید (پاسپورتی بدون روتوش)
        3. ترجمه شناسنامه متقاضی به همراه همراهان
        4. ترجمه سند ازدواج
        5. گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان در صورت همراهی
        مدارک مالی مورد نیاز تهیه ویزای توریستی کانادا:
      2. نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی به همراه حداقل 4 ماه گردش حساب از بانک
        2. مدارک درآمدی متقاضی شامل فیش حقوقی – سپرده بلند مدت یا هرگونه گواهی سهام یا اوراق بهادار و اسناد اجاره املاک متقاضی و اسناد مالکیت
        3. ترجمه اسناد مالکیت ( خانه – زمین – کارخانه )

مدارک شغلی مورد نیاز تهیه ویزای توریستی کانادا:

کارمندان :فیش حقوقی و حکم انتصابی و فیش 3 ماه آخر
گواهی کار در سر برگ شامل تاریخ شروع به کار و عنوان شغلی و درامد سالیانه و مدت زمان مرخصی موافقت شده برای سفر
کارفرمایان : ترجمه آگهی تاسیس و تغییرات و ترجمه روزنامه رسمی و لیست بیمه و لیست مالیاتی
تجار: گواهی اتاق بازرگانی – کارت بازرگانی و لیست بیمه و مالیات
پزشکان : ترجمه دائم طبابت و پروانه مطب و کارت نظام پزشکی – لیست مالیاتی و پرداخت بیمه
مهندسان : پروانه نظام مهندسی و معرفی نامه و بیمه و مالیات
مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب یا پروانه بهره برداری و اسناد مالیاتی و بیمه
بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و فیش حقوقی 3 ماه آخر
دعوت نامه: این دعوت نامه می تواند توسط دوست یا افراد فامیل در کانادا تهیه شود و باید شامل نام دعوت کننده و متقاضی و نسب آنها و دلایل سفر و مدت زمان و آدرس محل سکونت شما باشد و سایر موارد مرتبط باشد و باید حتما توسط افراد مجاز تایید شود ( Notary Public)
تاییدیه دعوتنامه ویزای توریستی tourist visa کانادا برای افراد متقاضی توسط دفتر ما در کانادا بصورت رایگان انجام می شود
10. مدارک فرد دعوت کننده جهت دریافت ویزای توریستی کانادا :
ارایه اسناد اقامتی مثل کارت PR و یا اقامت دایم و پاسپورت کانادایی و گواهی کار و یا اسناد مالکیت مثل سند خانه یا گواهی مالیاتی T4 و مالیات شهرداری

      1. در صورت نداشتن دعوت نامه داشتن رزرو بلیط و هتل و برنامه سفر الزامی است.
      2. رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که با یکی از والدین به سفر می روند.
        کلیه مدارک بالا باید ترجمه رسمی رسیده باشد
        با توجه به تهیه و نظارت در ارسال درخواست ها از طرف مشاور رسمی شما با اطمینان خاطر می توانید اقدام نمایید .

با توجه به استقبال ویژه متقاضیان ویزای توریستی tourist visa  پنج ساله به کانادا سازمان مهاجرتی پیشرو دارنده اجازه مشاوره در امور مهاجرت از طرف سازمان مشاورین کانادا ICCRC  مبادرت به تهیه پکیج ویژه با قیمت های استثنایی برای متقاضیان ویزای مولتی پل یا ورود چند باره 5 ساله از ایران نموده است این بسته ها بصورت 2 نمونه منتخب و عادی تهیه شده است .

تعرفه دریافت ویزای توریستی کانادا:

      • روش منتخب: در این روش پرونده و موقعیت درخواست متقاضیویزای توریستی tourist visa توسط مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا ICCRC برای بالا بردن شانس دریافت ویزا انجام می شود و متقاضیانی که دارای شرایط مناسبی باشند پروسه درخواست ویزا وارانتی می شود
      • روش عادی یا نوع 2: در این روش بررسی توسط تیم کارشناسی انجام می شود و پروسه درخواست عادی است و مبلغ پرداختی برگشت داده نمی شود.

برای دریافت ویزای توریستی و تعیین وقت سفارت،  سازمان مهاجرتی پیشرو از تاریخ ۸ دسامبر ۲۰۱۵ مبادرت به پذیرش و قبول اینگونه درخواست ها می نماید. و به صورت ویژه توسط دفتر تهران یک روزه بررسی و ارسال می شود .  .

این سازمان متعهد به ارسال درخواست و پیگیری امور شما پس از تکمیل فایل و قرارداد در 3 روز کاری می باشد که می تواند نتیجه خوبی در پروسه انتظار برای متقاضیان ویزای توریستی tourist visa  باشد .