دانشگاه های کانادا

دانشگاههای کانادا

دانشگاه ها بر اساس قوانین تحصیلی استانی اداره می شوند و کانادا دارای 81 دانشگاه عمومی و 14 دانشگاه خصوصی است که ارایه دهنده دوره های لیسانس تا دکترا هستند البته باید این نکته را گفت دانشگاه ها می توانند دوره های فنی و حرفه ای را با ارایه دیپلم برگزار کنند در زیر لیست این دانشگاه ها را خواهیم داشت .

دریافت لیست دانشگاهها (3024 دانلود ها)

برنامه های فرعی بسیاری برای دانشجویان (در دانشگاه، دانشکده) در زمینه های علوم، مهندسی، کسب و کار، و هنر وجود دارد. شما می توانید از بهترین شرایط زندگی و تحصیل در کانادا استفاده کنید. بعد از پایان تحصیلاتتان در کانادا می توانید وارد بازارنیروی کار کانادا بشوید که در سراسر دنیا شناخته شده و معتبر است. یک فرصت مطالعاتی برای خود پدید آورید چون این موضوع میتواند دریچه ای آسان جهت ورود شما به کانادا و پس از آن کسب اقامت دائم باشد. و قطعا کدام فرصت مطالعاتی میتواند برتر از تحصیل در کانادا باشد؟

4 گام معمول برای تحصیل در کانادا:

  • یک برنامه تحصیلی مناسب در دانشگاه یا دانشکده دلخواهتان بیابید.
  • پذیرش بگیرید.
  • نامه پذیرش دانشکده یا دانشگاه را برای ما بفرستید.
  • برای ویزای “تحصیلی کانادا” اقدام کنید. (ما به متقاضیان واجد شرایط، خدمات رایگان ویزای تحصیلی ارائه می دهیم.)

شرایط پذیرش دانشگاه ها :

دانشگاها دارای شرایط خاص در مقاطع و رشته های متفاوت هستند ولی بطور کلی در:
مقطع لیسانس به بالا:
– فرد باید دارای نمرات متوسط به بالا یا معدل 15 به بالا باشد.
– نمره آیلتس با کسب نمره کلی 6.5 آکادمیک ( البته امکان دریافت پذیرش مشروط بدون مدرک آیلتس در بعضی دانشگاه ها و رشته ها می باشد)
و  شرایط خاص در رشته های فوق و دکترا که توسط دانشکده بیان می شود .

هزینه های دوره های دانشگاهی:

دوره های دانشگاهی قیمتی بالاتر از کالج دارند و بطور میانگین سالیانه 16 هزار دلار کانادا به بالا است و به این هزینه ها می توان هزینه های بیمه و خدمات دانشجویی و اقامت را اضافه کرد.
دانشگاه ها دارای کانال های ارایه دهنده کمک هزینه تحصیلی مناسب تری از کالج ها می باشند و شما می توانید به یک یا چندین مورد بر حسب شرایط بعد از ورود مراجعه کنید.

شرایط کار زمان تحصیل در دانشگاه ها:
طبق قوانین اداره مهاجرت از سال 2014 دیگر نیاز به ارایه درخواست کار برای کار در خارج از محیط دانشگاه نمی باشد و شما می توانید بطور معمول حداکثر 20 ساعت در هفته به کار خارج از دانشگاه در حین تحصیل مشغول شوید که این می تواند منبع درآمدی خوبی برای شما باشد بطور مثال با میانگین 12 دلار در صورت 80 ساعت کار در ماه شما درآمدی متوسط 960 دلاری در ماه دارید که برای تامین هزینه های زندگی شما کم و بیش می تواند کافی باشد.
با توجه به دوره های دانشگاهی که بیش از یکسال می باشد شما می توانید تا 3 سال اجازه کار در کانادا برای یادگیری و کسب تجربه داشته باشید و در صورت علاقه درخواست اقامت کانادا را بدهید.

نحوه دریافت پذیرش و اقدام:
بطور معمول شما باید حداقل 6 ماه قبل از دوره تحصیلی مورد نظر مدارک خود را تهیه و برای بررسی به دانشگاه ارسال نمایید تمام مدارک غیر انگلیسی باید ترجمه و تایید دادگستری رسیده باشد و بعضی مواقع طبق درخواست تحصیلات قبلی شما طبق سیستم آموزشی کانادا باید معادل سازی شود طول دوره بررسی بطور میانگین 45-100 روز طول می کشد . پس از آن شما باید ضمن جمع آوری مدارک مالی و کاری خود از سفارت کانادا درخواست ویزای تحصیلی نمایید که این پروسه با توجه به الزام به انگشت نگاری می تواند تا 3 ماه طول بکشد پس اقدام به موقع برای ادامه تحصیل الزامی است.
برای سفارت دانستن قصد شما از ادامه تحصیل و تاثیر آن در آینده شغلی تان خیلی مهم است پس بنا براین توصیه می شود در نوشتن Recommendation letter and statement of purpose دقت لازم را مبذول دارید.

رتبه بندی دانشگاه های کانادا 2018

لیست دانشگاهها و کالج های معتبر کانادا

دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص زمانبندی و نحوه پذیرش دانشگاههای کانادا

جهت هر گونه سوال و اطلاعات بیشتر در زمینه تحصیل در کانادا با شماره تماس 22266638-9

مشاورشرکت مهاجرتی پیشرو در خدمت شما خواهد بود .