اقامت کانادا

این روزها به خاطر تغییرات سیستم مهاجرتی کانادا و یا زیاد بودن هزینه و یا عدم امکان اقدام با سایر روش ها خانواده ها به فکر مهاجرت از طریق تحصیل فرزندانشان د رکانادا و آمدن با انها به عنوان همراه هستند خوب این روش د رعین خوب بودن آیا شما را برای اقامت دایم موفق می کند و یا سرابی برای شما می سازد؟

در بازار مهاجرت شما با افراد آگاه و ناآگاه بسیاری در تماس خواهید بود مجاز -غیر مجاز-فریبنده یا بد شما باید به چه بیندیشید و جواب شما از کجا بدست می آید ؟ اگر به مراحل و نکات زیر توجه کنید شما موفق خواهید بود .
تحصیل فرزندان چگونه است ؟
بچه ها می توانند از 7 سالگی تا 18 سالگی درمدارس روزانه مشغول درس شوند. تحصیل دراین مقاطع برای کانادایی ها و افراد مقیم رایگان می باشد ولی افراد خارجی باید هزینه بپردازند که طبق دستورالعمل سال 2019-2020 برای دوره ابتدایی و راهنمایی مبلغ 13 هزار دلار و دوره دبیرستان مبلغ  14750 تا 15 هزار دلار سالیانه است که این مبلغ جدا از هزینه بیمه درمان و بررسی پرونده است.(هزینه تحصیل بر اساس هر استان متفاوت می باشد)

حالا سوال این است من وارد شدم چگونه می توانم ویزا را تغییر دهم ؟ و آیا من در انتها می توانم اقامت بگیرم ؟ یا نه ؟

اقامت_ دانشجو_ بعد_ تحصیل

اقامت کانادا بعد از تحصیل

برای اطمینان از موفقیت د راین برنامه و کسب اقامت باید قدم های زیر را بردارید :
1- شما حتما باید دارای تحصیلات عالیه باشید.( بهتر است همسر هم تحصیلات عالیه داشته باشد)
2- دارای حداقل 2 سال سابقه کار با بیمه در رشته کاری و تحصیلی که دارید باشید.
3- زبان شما در سطح آیلتس 6 باشد.
4- محاسبه امتیاز برنامه اکسپرس انتری با شرایط حاضر طبق لینک زیر
⁣http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp

5- طول دوره تحصیل د رکانادا کمتر از 2 سال نباشد

6- حداقل یکسال سابقه کار پس از تحصیل د رکانادا کسب کنم ( کار حین تحصیل محاسبه نمی شود )

در این برنامه باید امتیاز شما با شرایط حال و بعد از تحصیل محاسبه و با مقایسه درحدود نمرات قبولی و انتخابی اخیر برنامه اکسپرس انتری باشد.

بعنوان مثال فردی با سن 32 و مدرک لیسانس و همسر 36 مدرک لیسانس و هردو دارای سابقه بیش از 3 سال و سطح زبان آیلتس 6 امتیازی حدود 330 تا 350 خواهند داشت که نمی توانند اقدام کنند ولی با دو سال درس د رکانادا و یکسال کار و نمره آیلتس 7 به بالا امتیاز انها به 485 می رسد بدون نگرانی از افزایش سن به 35 سال و 39 سال

نکته : اگر شما دارای سن 41 به بالا باشید و مدرک تحصیلی لیسانس داشته باشید و همسرتان 41 به بالا باشد و مدرک کمتر این برنامه را انتخاب با دقت انتخاب کنید زیرا برای قبول شدن و اخذ اقامت نیاز به دوره ای 3 ساله و کار حداقل 2 سال و ایلتس هر دو باید بالای 8 باشد و شما با سن 46 سالگی به هیچ وجه امتیاز نخواهید آورد مگر همسر نیط دوره تحصیل ی1ساله بردارد و کار کند که این هم پیچیدگی خاص خود را دارد.

با توجه به حجم زیاد تقاضا ها خانوارها قبل از شروع پروسه حتما از مشاورین خود این سوال را بپرسید و با توجه به اینکه این روش مهاجرت زمتنبر است و چندین برنامه با هم اجرا می شود در انتخاب مشاور باتجربه و آگاه کمی حساس باشید و به توصیه ها و قول های بدون اعتبار و وعده و عید ها توجه نفرمایید زیرا این آینده شما است که د رخطر است نه آنها .