تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در کانادا

◀️دانشگاه های کانادا از بهترین دانشگاه ها برای تحصیل پزشکی و دندانپزشکی هستند. اما سیستم آموزشی متفاوتی نسبت به مابقی کشورها برای تحصیل پزشکی و دندانپزشکی دارند:

✔️طول دوره پزشکی و دندانپزشکی در کانادا 3 تا 5 سال است که بسته به دانشگاه محل تحصیل متفاوت است. اگر شما لیسانس یکی از رشته های مرتبط مثل بیولوژی را داشته باشید میتوانید به دوره 4 ساله وارد شوید.

✔️دوره های پزشکی و دندانپزشکی در کانادا بسیار رقابتی و مشکل هستند به نحوی که تنها 15% متقاضیانی که دوره های Pre-med رو گذرانده اند موفق به ورود به این دوره ها میشوند.

✔️هزینه های دوره های پزشکی و دندانپزشکی معمولا سالانه بین 30000 تا 40000 دلار کاناداست.

✔️بعد از گذراندن دوره چهار ساله لیسانس مثلا بیولوژی، متقاضیان ادامه تحصیل پزشکی بایستی آزمون MCAT و متقاضیان تحصیل دندانپزشکی بایستی آزمون DAT را با موفقیت پشت سر بگذارند.

✔️به یاد داشته باشید که اغلب دانشگاه های کانادایی دانشجویان خارجی را برای رشته های پزشکی و دندانپزشکی پذیرش نمی کنند و متقاضیان یا باید اقامت دائم (PR) کانادا را داشته باشند یا شهروند کانادا باشند

پس بر اساس راهنمایی که وجود دارد متقاضیان برای اینکه بتوانند وارد دوره پزشکی در کانادا شوند باید دوره ای 4 ساله در رشته های پیراپزشکی بگذرانند و سپس با کسب نمرات بالا و گذراندن آزمون ورودی پزشکی بر اساس نمرات و نتیجه آزمون ورودی برای دانشگاه ها اقدام کنند

بطور میانگین سالیانه 14000 نفر متقاضی برای رشته های پزشکی در آزمون ورودی شرکت می کنند و حدود کمتر از 10 درصد شانس پذیرش دارند بدین منظور انتخاب رشته های 4 ساله پیراپزشکی یا دوره های مرتبط می تواند متقاضیان را در ادامه تحصیل کمک کند بطور مثال دوره فیزیوتراپی یا علوم آزمایشگاهی شانسی دوباره برای متقاضیان پزشکی است زیرا هم می توانند در دوره های پزشکی شرکت کنند و هم در رشته های دیگر و مرتبط با ادامه تحصیل مدارک جایگزین دریافت کنند

 

سازمان مهاجرتی پیشرو با داشتن ارتباط و آگاهی از این امکانات و دسترسی به واجدهای دانشگاهی مناسب می تواند انتخاب مناسبی برای متقاضیان باشند تا ضمن برخورداری از پذیرش مشروط در بهترین دانشگاه ها و امکانات کانادا بهره ببرند