سوالات متداول

  1. 1
    1- آیا هزینه تحصیل سالیانه یکجا باید پرداخت شود ؟

    بله مدارس هزینه سالیانه را یکجا دریافت می کنند و بر ان اساس به دانشجو ویزا تعلق می گیرد.

  2. 2
    2- آیا داشتن قیم در صورت همراهی والدین الزامی است ؟

    بله داشتن قیم کانادایی برای افراد زیر 18 سال اجباری است البنه این شرط برای مدارس به شرط حضور یکی از والدین حذف می شود ولی از نظر اداره مهاجرت امری اجباری است

  3. 3
    3- آیا والدین همراه می توانند در زمان حضور خود با فرزند کار کنند؟

    خیر بر اساس نوع ویزای صادره که توریستی می باشد فرد اجازه کار ندارد

  4. 4
    4- پروسه درخواست پذیرش تا ویزا چقدر طول می کشد؟

    اصولا بین 3-8 هفته برای دریافت پذیرش مدرسه زمان نیاز است و برای صدور ویزا  به حداکثر 3 ماه زمان نیاز دارید پس هر چه زودتر اقدام بفرمایید

  5. 5
    5- آیا برنامه مهاجرتی خاصی در کانادا برای دریافت اقامت بعد از تحصیل وجود دارد؟

    تمامی استان ها تمایل خاصی برای جذب محصلین استان که یا دارای کار فرمای معتبر یا کار هستند دارند و بطور کلی شما می توانید با گذراندن دو سال تحصیل و 3 سال کار برای برنامه اکسپرس انتری به امتیاز مورد لزوم خواهید رسید

     

  6. 6
    6-آیا ما باید شهریه سال اول کالج را یکجا بپردازیم؟

    این امر بستگی به سیاست دانشگاه برای جلب دانشجو دارد ولی بطور معمول بعد از پذیرش از شما سپرده ای برای رزرو میگیرد و تا مدت مشخصی قبل از ورود به شما زمان لازم را برای پرداخت الباقی می دهد که تمام این موارد در فرم پذیرش درج می شود

  7. 7
    7- آیا داشتن دعوتنامه برای اخذ ویزای توریستی اجباری است ؟

    اگر شما بصورت دسته جمعی به سفر می روید داشتن دعوتنامه منفردی لازم نیست و برنامه تور و اقدامات آنها کفایت می کند ولی اگر شما تمایل به دیدار دوست و فامیل یا سیاحت انفرادی می روید باید از بستگان خود دعوتنامه دریافت یا برنامه منظم از طریق رزرو تور در کانادا داشته باشید و دعوتنامه توسط آژانس برای شما صادر شود.

  8. 8
    8- آیا برای ورود به دانشگاه می توان مشروط پذیرش گرفت ؟

    معمولا برای رشته های مقطع لیسانس و بعضی رشته های فوق لیسانس ما می توانیم پذیرش مشروط را بدون ارایه آزمون آیلتس بگیریم ولی بعضی رشته ها به خاطر نوع و حرفه کار آیلتس نیاز است مثل پرستاری یا معماری

     

  9. 9
    9- من سفرهای متنابهی به خارج از کشور نداشته ام آیا می توانم برای تور کانادا یا ویزای آن اقدام کنم؟

    بطور قانونی در جایی این مهم نوشته نشده است ولی با توجه به سیاست های صدور ویزا توسط دفاتر کنسولی کانادا داشتن سفرهای خارجی بخصوص به اروپا مهم جلوه می کند چرا که فرد در این درخواست های قبلی مورد بررسی شرایط قرار گرفته است و بطور ساده باید گفت سفرها مهم است

faq